Je to hrozne uz pol roka ma pocit, asi polovicu dna kazdy den niekedy aj viac citim v hlave divny pocit, nemozem zaostrit ale nie ocami ale mozgom, ako ked sa clovek pozera na nejaky predmet a tuho rozmysla a nevnima okolie no ja tento pocit mam skoro stale. Ako keby som bol na lsd neviem to popisat. Co by to mohlo byt? Ako sa z toho dostat?
Mozgova hmla, derealizacia?
tráva...? aha už mi je to jasné... mali sme v robote kolegu ktorý bol totálne odpálený... z trávy.. chlapec zaspal opakovane do poobednej zmeny, neprisiel do práce a odovodnil to tým, že nevedel ze treba prísť do roboty, nevedel čo robí, bol mimo... tak už nám je jasné ž čoho máš tie "hmly"
Mimochodom trava nie je halucinogen
Jaja
Vazim si ze mi chces poradit, ale chybaju ti elementarne znalosti. Z travy to nemam, fajcim ju 6 rokov, problem mi zacal pred pol rokom, mam xy kamosov co ju fajcia a maju pohodovy zivot nemaju ziadny zdr problem, preco by to malo byt tym?
Pisal som ze mi to zacalo ked som zacal brat AD a ty to aj tak hadzes na travu. Ked si myslis ze psychiater a chemicke drogy co ti predpise su v poriadku a trava je zlo tak si s tebou asi nemam o com pisat.
A napadlo ťa že to môže byť z trávy? Teda neviem ako dlho ju fajčíš, ani aké množstvo, ale určite to má vplyv na mozog. Samozrejme ak ju fajčíš príležitostne,tak to z trávy pravdepodobne nebude. Problém ale je že aj tí čo ju fajčia viackrát týždenne si nahovárajú že je to príležitosne. Teraz tým nemyslím že si závislý, ale je to halucinogén takže jeho nadmerné alebo časté užívanie má negatívny vplyv na mozog.
ajja
No urcite, bol som raz u psychiatra to ani neni debata, len sa ma spytal par otazok a predpisal AD, mimochodom sa mi zda ze to mam odkedy som ich bral, no neviem to dokazat, samozrejme ze som ic hned aj vyradil, nikdy to do seba uz nedam, fajcim travu a to mam prejst na 1000x horsiu zavislost a chemicku sracku? To by ma uplne pochovalo.
DIVIRGENCIA
Ked uz psycholog tak som sa objednal k albertovwej co je aj prirodna liecitelka okrem toho ze je psycholog, ale na termin budem musiet cakat mesiac dva, preto to chcem zacat riesit uz teraz.
Navyse nie je vobec iste ze je to z psychiky ako som pisal, skor ako mi zacala mozgova hmla mal som dlho predtym zdravotne problemy, hnacky plynatost, zle travenie, tlak na zaludku, na rebrach a nikto mi nic nezistil, myslim ze ani vysetreni som neabsolvoval dost, napr mi nerobili MRI mozgu.
chod si pokecať so psychologom... treba sa zamyslieť odkedy to máš...? maš toho vela, stresy, nebaví ta robota...alebo niečo,..
syndrom vyhorenia...?
Ja by som s tym isla k psychiatrovi, vysvetli mu to povedz mu to, aspon budes vediet na com si
A co mu mam povedat? Maximalne mi vypise listok na psychiatriu. Ja som minuly rok riesil u lekarov rozne fyzicke priznaky a na nic sa neprislo. No ta mozgova hmla prisla tak pred pol rokom a trva doteraz.
Preco s tym nejdes k lekarovi? Na co este cakas?