Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Platonicky zamilovaná? Ako sa "odmilovat"? :)

Príspevok v téme: Platonicky zamilovaná? Ako sa "odmilovat"? :)
WastedTime

Asi som sa buchla do môjho kolegu. Je mi sympatický od prvej chvíle čo som ho uvidela, keď sa nám stretnú pohľady hneď mi zacne busit srdce, červenám sa, potim sa... Je mi to už trápne lebo si to musel všimnúť no nedokážem to ovládať. V jednom kuse naňho myslím, aj keď viem že on ku mne nechova žiadnu náklonnosť. Jeden čas som mala pocit že aj ma o mňa trošku zaujem, občas prišiel prehodil pár slov, no týkalo sa to skôr práce, takže možno som si len namyslala, asi chcel byť len zdvorilý. Tak som predtým s radosťou chodievala do práce, že ho aspoň nachvíľu niekde zazriem, pociťovala som radosť a šťastie uz len keď sa naše pohľady nahodne stretli ... no už to pre mňa začalo byť utrpenie, cítim neprekonateľný smútok keď ho vidím, a radšej ho už ani nevidím. Občas mám pocit že sa z toho zbláznim, vážne uvažujem už aj o zmene práce aj keď tu teraz mám istotu, ok plat a celkovo som spokojná... Až na toho môjho "princa".... Skúšam sa zameriavať na iné veci aby som naňho nemyslela, no nejak mi to nejde. Nejaké rady? Co robit v takom prípade? Vaše skúsenosti? Pomohla vám zmena prostredia zabudnúť?? Platí tu zíde z očí zíde z mysle? :D Ďakujem za každú radu :)

WastedTime

mne je tiez neprijemne ked na mna nejaky chlap cumi ako zhypnotizovany, preto si na to davam pozor a necumim ako teľa. skor je to o nahodnom pohlade a nie zeby som vyhladavala ocny kontakt s nim

grckagrc

Ale jasne, ze ho prenasledujes. Si myslis, ze nam chlapom je to prijemne, ked na nas furt cumi daka zenska ako zmyslov zbavena, ze ani nemrka, uplne zhypnotizovana?

Si proste mimo a fakt ti z toho raz prepne. Ja mam na to inu metodu liecby. Treba ta poriadne pretiahnut, aby si zistila, ake su chlapi prasce a hned prestanes snivuskat o komkolvek, to mi ver :-) Ale ja vysinute zenske a ani narcisky ako Adria, ktore sa vkazdom prispevku vychvaluju, ake su uzasnuvke, krasnucke a neviem co, nepretahujem.

WastedTime

fuha a zeby mi az tak preplo z toho ked si niekoho najde? nemyslim... samovrazedne sklony urcite nemam a takisto ani potrebu utocit na druhych ludi, no ako sa vravi nikdy nehovor nikdy :D mozno to vo mne niekde drieme len o tom neviem :D tak ako som nevedela o tom ze sa tak buchnem do niekoho

WastedTime

no tak to ste ma uz nacisto pomiatli teraz :D vacsina tu pisete aby som nemenila pracu asi fakt robim unahlene rozhodnutia, u psychologa som objednana uz, vraj je fakt dobry tak snad mi aspon par sedeni pomoze.. mam problem sama so sebou a tym najvacsim je asi moja hanblivost alebo skor trema, no a ano aj ta posadnutost, no opakujem nikoho neprenasledujem ani nic podobne, mozno dotycny ani nevie ze existujem

mecenas

pozri dievca, pracu nemen, mas dve moznosti,
1, moznost, ako pise Adrla ci ako sa vola... v mnohych vycsich firmach, podnikoch sa konaju rozne vecierky, posedenia, zabavy a pod.,... takze ak sa nieco take kona aj u vas, vyuzi prilezitost a zacni s nim konecne komunikovat, bavit sa, tancovat, smiat sa.... to ludi spaja a casto tym prekonaju pociatocnu ostichavost.
2, moznost je.... pracu neopustaj, dobre zaplatena praca sa dnesa ceni ako tu ktosi spomenul.... uvedom si, ze ak si nim ozaj uz posadnuta a neda ti spavat tak moze byt dost velky problem ked si on niekoho najde ze ti prepne z toho v hlave, neznesie to a bud uiblizis z pomsty jemu alebo sebe napr. ze sa pokusis o samovrazdu. Takze pozor nato. Z kolkych neopatovanych lasok uz bolo vrazd a pomstiev?!

WastedTime

grckagrc ja nikoho neprenasledujem :D ako si k tomu dosla? jedine tak v hlave ho mam stale a to je moj problem, nechodim za nim nesledujem ho nepisem mu nevolam

WastedTime

adria, jasne ze toto nieje v poriadku. a ako vravis uteciem raz, budem utekat stale kym sa tomu nepostavim... tak to funguje a som si toho vedoma, no toto ma nejak zasiahlo, je to tak intenzivne, neviem si pomoct. a co ma na nom pritahuje? asi vsetko, ako vyzor tak aj povaha, aj ked nepoznam ho az tak dobre, sposob ako sa sprava k ostatnym je mily, priatelsky... atd. Uz som rozhodnuta, trva to prilis dlho na to aby som to v sebe nejak spracovala a prijala to tak ako to je, ziadny zaujem z jeho strany, a ja nedokazem najst tu silu v sebe to nejak urovnat a vysporiadat sa s tym

grckagrc

Adria to vsetko jej uz radila velmi velmi dobre aj Laxmi, naco to opakujes?

Si posadnuta, fakt sa liec. Jedna tu prenasleduje suseda, druha kokegu a chodia jak telce, ze sa nevedia ani prihovorit.
Zmenis pracu a tam zacnes prenasledovat ineho. Ty mas problem. Tu niet nad cim spekulovat. Laxmi to jednoducho vystihla, tu pomoze LEN ODBORNIK.

WastedTime

a ano je to asi len jednostranne, ako tu uz bolo spomenute, ak by chcel za ten cas by prejavil nejaky zaujem. vies nieje to premna jednoduche, a strpcuje mi to zivot. nejde to len tak, stlacit vypinac a prestat nanho mysliet. preto chcem odist. zrejme mi nerozumies a mozno ani vacsina prispievatelov a citatelov no ja vidim vychodisko v tom ze ho nebudem vidat a postupne to opadne, vyprcha.

a_dr1a

WastedTime, myslis, ze ked zmenis pracu domov, trebars aj iny kontinent, tak ze prestanes nanho mysliet? Ak je to tak silne, ver, ze nie. Mozno to iba zatesnis hlbsie do seba, myslis si, ze zide z oci zide z mysle, ale clovek by sa mal vediet postavit svojim "demonom". Lebo ak utecies raz, budes uz utekat stale. Mala by si skor vediet pochopit, preco prave ON? Co ta na nom tak velmi pritahuje, cim ta zaujal (vyzor, vlastnost, povaha, mimika gesta usmev ai). Lebo toto iste sa ti moze znova zopakovat. Ale inde. Mas OK pracu. Mozno aj rodinu zazemie, okruh priatelov. Nerob unahlene rozhodnutia. Skor vyhladaj pomoc odbornika a ak by ani potom nic "nezaberalo", nic sa nemenilo, potom si mozes povedat, ze si skusila vsetky moznosti.
A este mi tak okrajovo napadlo. Na niektorych pracoviskach firmach zvyknu byvat rozne posedenia, Vianocne vecierky, oslavy ai. U vas nic take nebyva? Ty ho predsa nemusis pozyvat hned na kavu rande ai. Ale ci ste mali prilezitost sa spolu aj neformalne porozpravat, alebo ak aj nie, ci ste profesionalne na niecom spolupracovali? Ze co vlastne o nom vies