Asi som sa buchla do môjho kolegu. Je mi sympatický od prvej chvíle čo som ho uvidela, keď sa nám stretnú pohľady hneď mi zacne busit srdce, červenám sa, potim sa... Je mi to už trápne lebo si to musel všimnúť no nedokážem to ovládať. V jednom kuse naňho myslím, aj keď viem že on ku mne nechova žiadnu náklonnosť. Jeden čas som mala pocit že aj ma o mňa trošku zaujem, občas prišiel prehodil pár slov, no týkalo sa to skôr práce, takže možno som si len namyslala, asi chcel byť len zdvorilý. Tak som predtým s radosťou chodievala do práce, že ho aspoň nachvíľu niekde zazriem, pociťovala som radosť a šťastie uz len keď sa naše pohľady nahodne stretli ... no už to pre mňa začalo byť utrpenie, cítim neprekonateľný smútok keď ho vidím, a radšej ho už ani nevidím. Občas mám pocit že sa z toho zbláznim, vážne uvažujem už aj o zmene práce aj keď tu teraz mám istotu, ok plat a celkovo som spokojná... Až na toho môjho "princa".... Skúšam sa zameriavať na iné veci aby som naňho nemyslela, no nejak mi to nejde. Nejaké rady? Co robit v takom prípade? Vaše skúsenosti? Pomohla vám zmena prostredia zabudnúť?? Platí tu zíde z očí zíde z mysle? :D Ďakujem za každú radu :)
Platonicky zamilovaná? Ako sa "odmilovat"? :)
tak tak Grckajgrck
skromnosť u dnešných žien treba hľadať a ceniť si ak takú nájdeš
dnes sa každá jedná len fotkami na FB vychvaľuje a očakáva pochvalné komentáre od mužov na svoj xicht
O to sa snazim, ale je dost tazke nevsimat si narcistku, ktora na seba v kazdom prispevku upozornuje.
Skoda, ze si na sebe nepopracovala, tak ako som ti daaaavno radil.
Zabilo by ta keby si s niekym suhlasila, tak ako to neraz urobila sj Laxmi? Milujem sexi zenske mozgy, ale take, ktore sa na to len nehraju. Take zeny si zasluzia modre z neba. Bohuzial zavistlive zenske sa ich snazia vystvat, aby sa mohli hrat same na uzasne, hoci na to ani zdaleka nemaju. Namiesto toho, aby na sebe popracovali, podliehaju nadalej sebaklamu. Pre mna je krasna zena ta, ktora to o sebe netvrdi.
Grckas) ja necitala inych, radila jej za seba. Nevsimaj si ma prosim)
tak som :D
Tak si egocentrik. Jednoducho sa tvoje ego nedokaze zmierit s odmietnutim.
Nasvedcuju tomu aj tvoje reakcie na ludi, ktori ti tu radia.
grckagrc to ze by to v praci o mne vedeli a robili si srandu je mi uplne ukradnute. riesim seba a svoje pocity a nie druhych
prijat to dokazem a ked si to predstavim tak absolutne necitim ziadnu nenavist. skor smutok, ale zeby som chcela vrazdit tak toto nie chlapci... :D ste trosku mimo :D
si s tym zmierena zeby mal inu a nie Teba?
Dokazes to prijat?
Lebo v laske chceme byt len jediny pre toho koho milujeme, nechcem aby ten clovek miloval okrem nas aj ineho.
Takze mas moznost, bud urobis prvy krok aj ked ja som toho nazoru, ze muz by mal byt ten co urobi prvy krok nie zena .... alebo sa nato vyprdnes a pustis ho z hlavy lebo 2 roky kukate na seba ako telatka a On sa o nic nepokusil tak tam asi z jeho strany o nic nejde a pozera na teba ako po inych.
Mecenas ty si co, Kaspirovsky? :-)
To si myslis ty, ze si na to davas pozor. Urcite to o tebe vsetci v praci vedia a robia si z teba riadnu srandu.
Ak si mlada zaba, tak ok, to sa este da pochopit, ale ak si uz stara skebla, tak je to dost nechutne teda.
Wasted
ani nevies ale laska a posadnotost niekym v nas v case sklamania dokazu prebudit primitivne city a doviest do ziarlivostnych scen niekedy konciacich len hadkami ale aj ublizenim na zdravi.
Si predstav ze Ho vidis s nejakou zenou, ako sa s nou drzi za ruky, dotyka sa jej ramien, objima ju, dava jej bozk na usta a kracaju spolu niekam prec..
predstav si to... len si to predstav... privri oci a predstavuj
Ako sa teraz citis? Ake su tvoje pocity voci nemu?