Táto téma tu už bola ale len pre registrovaných tak som ju tu dala znova pre všetkých...Takže: Nedávno som bola na prehliadke u mojej doktorky. Len som vošla do čakárne, začala som sa triasť aj keď mi žiadna ihla ani nič nehrozilo. Mala som zvýšený tlak. Po celý čas mi bolo do plaču. Myslím, že to začalo keď som mala 10 rokov a bola som na očkovaní. Strašne som sa bála a noc predtým som skoro vôbec nespala. No a keď som bola v ambulancii a ma očkovali som sa trhla a doktorka mi omylom strhla chrastu, mala som krvavé koleno. Žiadne prepáč ani nič. Bolo mi na odpadnutie, točila sa mi hlava, atď. Do teraz mám strach z nemenovanej doktorky. Tak som k nej išla len tak sa opýtať že či to bolo naschvál, lebo keby nie tak sa mi ospravedlní, nie? Ona že ona sa mi nemá za čo ospravedlniť a že som sa nemala trhnúť. Rozpísané to je v téme Asi iatrofóbia. Ocenila by som váš názor. Budem vďačná za každý koment.
Strach z doktorky
Veľa chovaní človeka alebo reakcii na problémy .....súvisí z detstvom.Veľa krát človek ani netuší čo všetko sa v detstve odohralo a teraz robí šarapatu v dospelosti.Na veľa vecí zabudneme alebo ich podvedomie vytesná aby chránilo naše vedomie.Tvoj problém si si pravdepodobne správne diagnostikovala a skús porozmýšľať aj nad prípadným odstránením.Na tomto fóre ti ludia nepomôžu skôr ťa budú valcovať svojimi sprostými komentármi.Napísal som ti preto lebo som to tak cítil.
Pozri, čo sa MOANY týka, nemám právo a nebudem sa k nej vyjadrovať, pretože ju nepoznám, ešte sme sa na fóre nestretli. Ja si názor na ľudí vytváram sama. Niekedy mi stačí jeden jediný príspevok a viem, s kým mám do činenia. : D
Ľuďom ústa nezavrieš, sú rôzni na svete. Ak sa Ti dačo v odpovedi nepáči, rieš to s dotyčným, ale slušne. Spýtaj sa napr. : "Ako ste to mysleli, lebo ja taká nie som?" a podobne. A hlavne s "chladnou hlavou"!
MAZNAVÝ inak znamená :
1. nežný, milý, láskavý,
2. neprirodzený, afektovaný.
DECKO je hovorový výraz pre dieťa.
SOPĽAVÝ :
1. znečistený hlienom,
2. mladý, neskúsený.
Ešte sa hneváš? : )
A čo sa týka príspevkov, ktoré sa Ti nepáčili - tie Ťa naučia viac ako tie, kde Ťa budú ľutovať!!! To mi môžeš veriť!!! - ja nechcem aby ma ľudia ľutovali, ja chcem ich názor aj keď nie je na mojej strane, ale nech mi nehovoria takéto veci, že som soplavé decko maznavé, ja to beriem príliš vážne. (aj keď by som niekedy nemala).A verím Ti!!!!
ťahaj preč čo ty vieš o mojej úrovni, už len toto svedčí o tvojej a už ma nespomínaj, ja som sa vyjadrila ty si sa vyjadrila stačilo babička, mám takú istú úctu ako ty, čo dáš dostaneš, sme si rovní, niesi o nič viac ako ja, majsa a nespomínaj ma už
Ja som to pochopila, aj keď som Tvoju tému nečítala. Ten, kto stále nechápe si Ty sama!!! "Toto s IQ nemá nič spoločné, je to o POCHOPENÍ!!!" - to sa týkalo Teba, nie mňa!!! : )
Je veľký rozdiel medzi Tebou a Alexou! S chápaním ste na rovnakej úrovni, ale napriek 8 - ročnému rozdielu máš navrch - peknú slovenčinu, začala si vykať,... Svedčí to o dobrej výchove, preto Ti dovolím tykať. : ) Ak sa budeš snažiť rozmýšľať nad vecami z viacerých uhlov, tak o 8 rokov budeš rozumovo inde.
A čo sa týka príspevkov, ktoré sa Ti nepáčili - tie Ťa naučia viac ako tie, kde Ťa budú ľutovať!!! To mi môžeš veriť!!!
Toto mi napísala MOANA:
chod za psychologom....
to akože riešiš kraviny ?! po 3 rokoch ideš ku doktorke sa opýtať prečo ti "spravila čo???!!!"
nechápem...
v 13 rokoch sa predpoklada nejake to IQ, ako 8-mačka na zakladnej,..
radšej sa venuj škole, zvažuj užitočnu strednu školu....
a nerieš kraviny , že prečo ti doktorka strhla nejaku poondanu chrastičku.....!
si ako soplave decko maznave..
A o tomto som hovorila. Aj vy ste to zle pochopili.
S tým IQ to nemá s Vami nič spoločné, Ja som hovorila o MOANAE, kt mi to napísala v téme Asi iatrofóbia
Madelinka,
takto som Ťa oslovila. Napísala som Ti, že sa Ti to nebude páčiť. Poradila som Ti a chcela pomôcť.Tak, aby si sa pokúsila svoj strach premôcť, lebo môžeš z toho aj telesne ochorieť. A Ty si na mňa zaútočila.
Ja som sa vyjadrovala k svojej vnučke, nie k Tebe!
Máš len 13 a máš nárok, ak niečo nepochopíš. Môžeš sa spýtať, ale slušne a nie skákať do ľudí a hodnotiť ich, na to ešte nemáš! Toto s IQ nemá nič spoločné, je to o POCHOPENÍ!!! Jednoducho si ma nepochopila a ani sa o to nesnažila (neuvažovala si nad tým). Nevyčítam Ti nič, nehnevám sa na Teba a nemám Ti čo odpúšťať. Verím, že to raz pochopíš. Maj sa!
Alexaaaaaaa - Moja otázka bola, čo si o tom myslíte, či som fakt psycho keď sa bojím doktorky, ale vidím, že nie, a ako sa strachu zbaviť :-) Ďakujem za Tvoj názor! Aj všetkým ostatným..