Pan RNG

BJ_2

Svajciar, co tak sa pozriet na jeho stranku a forum?
rng.jecool.net

hned prvy odkaz, od administratora jeho fora, je o ozname, ze zomrel na nador v mozgu. Clovek, co 15 rokov studuje alternativnu medicinu a dlhe roky radil dennodenne ludom, a ma este vlastne forum, neodijde len tak bez oznamu. Je jasne, ze ked zrazu prestal pisat, stalo sa nieco zle.

Svajciar

Ano, Igor H. zomrel? Zvlastne, ze este minuly tyzden som s nim hovoril. Inak ukecany je statocne :)
Nechapem potrebu ludi tu riesit jeho sukromie. Jednoducho pustil tento biznis, nechce sa mu uz riesit problemy ludi, je to dost na psychiku pocuvat vsetko to zle a negativne.
Uziva si doma vo Svajciarsku.
Jeho rada by skor bola, prestatante citat a reagovat radami na problemy inych ludi, lebo sa to prenesie na vas. Na to su urceny specialisti. Zite pozitivne, lebo choroba sa da privolat negativizmom raz-dva alebo skutocnym pozitivizmom aj vyliecit.

BJ_2

Pan RNG je mrtvy. R.I.P. Dakujeme za vsetko dobre, co si pre ludi v nudzi urobil, aj za vsetky informacie ohladne liecby alternativnou medicinou, ktore pomohli tisicom ludi, vratane mna.

Odpocivaj v pokoji.

Prajem uprimnu sustrast vsetkym, ktory ho poznali, a chodia na toto forum, ako aj jeho rodinnym prislusnikom a kruhu najblizsich.

Od Administratora jeho stranky:

"Človek s prezývkou RNG zomrel. Nezomrel na starobu, ale nádor v mozgu. Síce sa mu darilo potláčať prírodnými doplnkami cukrovku typu 2 a iné bežné ochorenia, ale na nádor v mozgu v neskoršom štádiu mu nestačili. Myslím, že vpustil do seba zlo, ktoré vnímal z farmaceutického priemyslu a klasickej medicíny, na úkor Ducha Svätého vo vedomí, a tak neochránil svoj mozog pred nádorom a smrťou na tomto svete. Veril v Boha, aj Ježiša Krista, takže jeho miesto je v nebi. Ak vás ani toto neodradilo od liečby potravinovými doplnkami, tak pokračujte nasledovne: Ak hľadáte od neho radu, vyhľadajte si na fóre tému čo vás zaujíma, a prečítajte si čo radil druhým. Najviac odkazov nájdete cez Google vyhľadávač, napísaním témy a prezývky RNG."

rng.jecool.net

Pravdepodobne, ze vtedy este len bojoval s nadorom mozgu, a asi uz nebol v stave prispievat, takze mozno v case, ked sa to tu riesilo, este mrtvy nebol. Datum umrtia tam totiz nieje napisany, takze neviem, ci je to novinka, alebo to uz plati nejaky rok. Viem len, ze sem chodilo dost ludi, a obcas mu tu prispievaju aj do temy, tak aby vedeli.

Sonie

Ako píšu, rozhodol sa už odpočívať, neprispievať. Veď väčšinou všetko bolo napísané, zodpovedané. Načo by písal dokola podobné odpovede keď sa dajú vyhľadať.

Sisi 24

Zial pan Roman(rng) zomrel ,pravdepodobne na jar v roku 2016( neviem presne),bola som z toho uplne sokovana..nevedela som sa zmierit s tym..tiez som presvedcena ze nemuselo k tomu dojst nakolko to bol muz s ohromnymi vedomostami o zdravi,asi zhluk nahod..a jeho podlomene zdravie kvoli ktoremu sa zacal venovat prirodnym doplnkom..Tymto mu chcem vzdat hold..ten clovek mi strasne pomohol v zivote..nikdy som ho nevidela..ale ak mam nejaky problem sa vraciam na to forum a vzdy tam najdem rady od neho..a spominam na neho s uctou a laskou..bol mi ako neviditelny otec..tak som ho vnimala.Jeho cielom bolo pomoct krajanom..co aj urobil..R.I.P.

petrzlen

Suada nepiste nezmysly, dnes som bol na fore pana RNG a pani Kovi ktoru spominate , jej prispevky su tam , nikto ich nezmazal!

Ísť do obsahu fóra
Otázky pre RNG,

znalca na liečbu potravinovými doplnkami.

Obsah Web Užívatelia Pravidla Hľadať Registrácia Prihlásiť
Nie ste prihlásený. Prihláste sa, alebo zaregistrujte.Aktívne témy Témy bez odpovede
*** ZĽAVA NA NÁKUP V IHERB 5% PRE VŠETKÝCH, zľavový kód ZAL259 *** K TOMU 10% ZĽAVA NA 614 VÝROBKOV NA PODPORU IMUNITY -odkaz odstránený-
Všetko raz končí. RNG sa rozhodol odísť do zaslúženého dôchodku, preto už nebude dávať osobitne rady. Ak hľadáte od neho radu, vyhľadajte si na fóre tému čo vás zaujíma, a prečítajte si čo radil druhým. Téma sa najlepšie vyhľadáva cez Google vyhľadávač, zadaním témy a nicku RNG.

Veľa optimizmu všetkým želajú RNG a administrátor.
počítadlo.abz.cz
Otázky pre RNG, » Príspevky od Kovi

Stránky1
Témy od Kovi Užívateľom definované hľadanie
Nájdených príspevkov [ 26 ]
1Kovi2016-02-04 13:40:12
Re: Potravinove doplnky v obdobi kojenia (53 odpovedí, zaslaných do Ťarchavosť, pôrod a popôrodie)
mala 113,1 ng na mililiter (30-80 su normy podla nasich lekarov)
prestanem uzivat na cas Decko aj ja a verim ze jej hladina klesne.

Dnes som si vsimla, ze ma cervene zilky na bielku v lavom ocku. Chcela by som jej to vydezinfikovat. Mozem jej na tvaricku nastriekat koloidne striebro? pripadne aj do ocka?
Nie je koloidne striebro pre 4mesacny organizmus zataz?

Koloidnym striebrom jej dezinfikujem aj hracky, verim, ze jej tym neskodim.

Velmi pekne dakujem za rady smile

Prejsť na fórum Prejsť na tému Prejsť na príspevok
2Kovi2016-02-03 20:38:49
Re: Potravinove doplnky v obdobi kojenia (53 odpovedí, zaslaných do Ťarchavosť, pôrod a popôrodie)
este mi napadlo, moze zvysena hladina vit D nejak uskodit?

Prejsť na fórum Prejsť na tému Prejsť na príspevok
3Kovi2016-02-03 20:19:56
Re: Potravinove doplnky v obdobi kojenia (53 odpovedí, zaslaných do Ťarchavosť, pôrod a popôrodie)
RNG napísal(a):
Nuz ked nechces dat malej oleovit, tj farmaceuticky vyrobok,daj jej tekuty vitamin D-3.
Nizka hladina erytrocytova, haematokrytuhladina je pri nedostatku zeleza medi a vitaminov B-6 B-9 a najma B-12. Mnozstvo kyseliny listovej/B-9 vitasminu na dospeleho ma byt 400 az 800 mikrogramov nechapem tych 10 mg, to by bolo besne predavkovane!!!
Vsetky dospele probiotika su dobre aj pre deti. Ved je to len malicka nasada, ktora sa v crevach musi rozmnozit najmenej 1000 krat.

Ahoj RNG, ani som ti nestihla podakovat za odpoved a uz mam aj dalsie vysledky malinkej. Chcela som ti dat feedback, aby pripadne aj ine maminy vedeli ze to funguje a nebali sa toho smile

Brala som doplnky ako si pisal, malinkej som ziadnu syntetiku nedavala a po vyse mesiaci sme jej znovu brali krv a vysledky ma v poriadku, velmi sa z toho tesim.
Dokonca som nasla aj detsky vitamin D prirodny, ktory som jej davala. Ale kedze beriem vit D aj ja, tak mala zvysenu hladinu, co mi tiez len dokazuje, ze staci aby som doplnky brala ja a do mlieka sa dostane vsetko potrebne. smile

takze este raz dakujem smile