som chudera

Príspevok v téme: som chudera
nezmysel768

Ahojte.Potrebujem sa niekde vyrozpravat lebo uz to nevydrzim.Mam 17 rokov.Vyzeram sice myslim ze normalne ale doteraz som nemala sancu poznat lasku.Pocit ze ma ma niekto rad.Nikto o mna ani nezakopne.Od 14 som bola vesele pozitivne dievca ktore donedavna verilo ze aj ju laska stretne.Omyl! Viem ze to nikdy nepride a zacala som si uvedomovat si ze chudery ako som ja nikdy nikoho nebudu mat.Musim sa uspokojit len maximalne s jednorazovkami.Neviem aku radu chcem..Potrebovala som sa len vykecat.Ak by ste zacali pisat ze venuj sa skole hned dodam ze znamky mam celkom dobre..Len v socialnom zivote som chudera.Možem aj dobre vyzerat aj pozitivne mysliet vsetko mi je akurat tak na dve veci..

Danielax

Popracuj na svojej sebaucte a sebadovere. Nemusis mat za kazdu cenu vztah. Ked si nevazis sama seba tak chlapci to vycitia a vyuziju to.

realitajetaka

Vlastne všetky dnešne vztahy stoja aj tak za hovno,,nechapem čo stych jednorazoviek robite taku vedu neznamena že automaticky vždy s inym...dnes aj vo vztahu podvadza každy každeho takže logicky stoho vyplyva že žiadna laska ani neexistuje..

Matusisko_xD

Si mladá a nevieš čo trepeš. S tými jednorázovkami si to zabila. Keby má o mňa záujem dievča a dozviem sa, že spáva každý mesiac aj s dvoma chalanmi a vkuse s niektorým niečo má, tak by som o ňu neoprel ani bickáč. Ale rob ako ty uznáš za vhodné :)

Lollka

Nezmysel ides na to zle, ak hladas lasku a zabavas sa jednorazovymi sexualnymi stretnutiami tak nikdy lasku nenajdes, chlapi co za nieco stoja sa ti budu vyhybat velkym oblukom a pritahovat budes len takych co si chcu omocit a ist dalej. Tak si rozmysli co chces, lasku alebo jednorazovky a podla toho sa spravaj.

DoktorExitus

Ja zemrem, má to 17 a už sa ide vešať že nespoznala lasku :D Onedlho tu budu písať 11 ročne, že ich život nebaví lebo nemaju lasku :D :D Len sa ty uspokoj s jednorazovkami, lebo takýmto prístupom aký máš to bude jedine čo v živote zažiješ.

a_dr1a

nezmysel768
23.10.2017 21:35:17
Tomas...lenze ono takto to clovek brat nemože ..lebo človek nemôže vzdy na nieco len cakat a vraviet ze zivot mam pred sebou..mozno nie..Dnes tu sme zajtra tu byt nemusime.Stať sa môže všeličo preto nečakam na nič už a konam..momentalne tymi nezaväznymi stretkami teda jednorazovkami... len jedno ma tesi ze mam ake take sex. skusenosti

Ferihitka Ferihitka.....

nnnuuu

Ono tak si myslím, že sme sa stali bohmi a že už si vieme poradiť sami, ale asi najskôr nie. Treba sa nad sebou poriadne zamyslieť, lebo už asi ideme všetci do jazzu... z morálneho hľadiska.

pavel y

No to je "skvelé" chváliť sa kurvením. Ale dobre vedieť, aspoň vieme, že tvoje telo má hodnotu asi takú ako kus slaniny ponorený v moči...