Ahojte.Potrebujem sa niekde vyrozpravat lebo uz to nevydrzim.Mam 17 rokov.Vyzeram sice myslim ze normalne ale doteraz som nemala sancu poznat lasku.Pocit ze ma ma niekto rad.Nikto o mna ani nezakopne.Od 14 som bola vesele pozitivne dievca ktore donedavna verilo ze aj ju laska stretne.Omyl! Viem ze to nikdy nepride a zacala som si uvedomovat si ze chudery ako som ja nikdy nikoho nebudu mat.Musim sa uspokojit len maximalne s jednorazovkami.Neviem aku radu chcem..Potrebovala som sa len vykecat.Ak by ste zacali pisat ze venuj sa skole hned dodam ze znamky mam celkom dobre..Len v socialnom zivote som chudera.Možem aj dobre vyzerat aj pozitivne mysliet vsetko mi je akurat tak na dve veci..
som chudera
Popracuj na svojej sebaucte a sebadovere. Nemusis mat za kazdu cenu vztah. Ked si nevazis sama seba tak chlapci to vycitia a vyuziju to.
nehnevaj sa ale uz si nadmieru otravna s tym ako sa tu stale vychvalujes.a furt je ti malo.fakt si chudera...
Vlastne všetky dnešne vztahy stoja aj tak za hovno,,nechapem čo stych jednorazoviek robite taku vedu neznamena že automaticky vždy s inym...dnes aj vo vztahu podvadza každy každeho takže logicky stoho vyplyva že žiadna laska ani neexistuje..
Si mladá a nevieš čo trepeš. S tými jednorázovkami si to zabila. Keby má o mňa záujem dievča a dozviem sa, že spáva každý mesiac aj s dvoma chalanmi a vkuse s niektorým niečo má, tak by som o ňu neoprel ani bickáč. Ale rob ako ty uznáš za vhodné :)
Nezmysel ides na to zle, ak hladas lasku a zabavas sa jednorazovymi sexualnymi stretnutiami tak nikdy lasku nenajdes, chlapi co za nieco stoja sa ti budu vyhybat velkym oblukom a pritahovat budes len takych co si chcu omocit a ist dalej. Tak si rozmysli co chces, lasku alebo jednorazovky a podla toho sa spravaj.
Ja zemrem, má to 17 a už sa ide vešať že nespoznala lasku :D Onedlho tu budu písať 11 ročne, že ich život nebaví lebo nemaju lasku :D :D Len sa ty uspokoj s jednorazovkami, lebo takýmto prístupom aký máš to bude jedine čo v živote zažiješ.
nezmysel768
23.10.2017 21:35:17
Tomas...lenze ono takto to clovek brat nemože ..lebo človek nemôže vzdy na nieco len cakat a vraviet ze zivot mam pred sebou..mozno nie..Dnes tu sme zajtra tu byt nemusime.Stať sa môže všeličo preto nečakam na nič už a konam..momentalne tymi nezaväznymi stretkami teda jednorazovkami... len jedno ma tesi ze mam ake take sex. skusenosti
Ferihitka Ferihitka.....
...tak si myslíme... som chcel povedať.
Ono tak si myslím, že sme sa stali bohmi a že už si vieme poradiť sami, ale asi najskôr nie. Treba sa nad sebou poriadne zamyslieť, lebo už asi ideme všetci do jazzu... z morálneho hľadiska.
No to je "skvelé" chváliť sa kurvením. Ale dobre vedieť, aspoň vieme, že tvoje telo má hodnotu asi takú ako kus slaniny ponorený v moči...