Ahojte.Potrebujem sa niekde vyrozpravat lebo uz to nevydrzim.Mam 17 rokov.Vyzeram sice myslim ze normalne ale doteraz som nemala sancu poznat lasku.Pocit ze ma ma niekto rad.Nikto o mna ani nezakopne.Od 14 som bola vesele pozitivne dievca ktore donedavna verilo ze aj ju laska stretne.Omyl! Viem ze to nikdy nepride a zacala som si uvedomovat si ze chudery ako som ja nikdy nikoho nebudu mat.Musim sa uspokojit len maximalne s jednorazovkami.Neviem aku radu chcem..Potrebovala som sa len vykecat.Ak by ste zacali pisat ze venuj sa skole hned dodam ze znamky mam celkom dobre..Len v socialnom zivote som chudera.Možem aj dobre vyzerat aj pozitivne mysliet vsetko mi je akurat tak na dve veci..
som chudera
Myslis, ze po tych jednorazovkach ta bude chciet niekto na normalny seriozny vztah a lasku? Spravis si tymi jednorazovkami len take meno a reklamu, ze ani odstahovanie na opacnu stranu slovenska ti nepomoze. SK je male. Tu kazdy pozna kazdeho))
A co sa stalo v tvojom zivote, ze sa vnimas tak vulgarne pohrdavo nepekne??
Inak sorry, v 17r si mozno telesne vyspela a schopna sexu milovania, ale osobnostne emocionalne ai si este v podstate pubertacka dorast..decko) Malokto nasiel v 17r lasku svojho zivota. Na to treba este dospiet a dozriet. Nielen fyzicky, no aj mentalne dusevne osobnostne ai. Vsetko ma svoj cas a co ma prist, tak pride
Ide aj o to, prečo si zakaždým natrafila len na one-night-standy? Mala by si ísť trebárs do knižnice a tam si hľadať spriaznenú dušu. Budeš ako nová, kvalitná kniha, ale nikdy mu potom nesmieš umožniť, aby ťa celú prečítal, lebo aj to potom skončí rozchodom. Na to si daj sakra pozor!!!