Ahojte.Potrebujem sa niekde vyrozpravat lebo uz to nevydrzim.Mam 17 rokov.Vyzeram sice myslim ze normalne ale doteraz som nemala sancu poznat lasku.Pocit ze ma ma niekto rad.Nikto o mna ani nezakopne.Od 14 som bola vesele pozitivne dievca ktore donedavna verilo ze aj ju laska stretne.Omyl! Viem ze to nikdy nepride a zacala som si uvedomovat si ze chudery ako som ja nikdy nikoho nebudu mat.Musim sa uspokojit len maximalne s jednorazovkami.Neviem aku radu chcem..Potrebovala som sa len vykecat.Ak by ste zacali pisat ze venuj sa skole hned dodam ze znamky mam celkom dobre..Len v socialnom zivote som chudera.Možem aj dobre vyzerat aj pozitivne mysliet vsetko mi je akurat tak na dve veci..
som chudera
Tomas...lenze ono takto to clovek brat nemože ..lebo človek nemôže vzdy na nieco len cakat a vraviet ze zivot mam pred sebou..mozno nie..Dnes tu sme zajtra tu byt nemusime.Stať sa môže všeličo preto nečakam na nič už a konam..momentalne tymi nezaväznymi stretkami teda jednorazovkami... len jedno ma tesi ze mam ake take sex. skusenosti
Whisper to your ear, teoreticky možno mať každého v/u prdele, ale aj tak sa to dá len teoreticky. Keby tu začal niekto hovoriť o kadečom možnom, tak by sa na to väčšina pozerala ako na niečo mimo tejto galaxie. Nemusíš si tu nič dokazovať, darling. PiJánko!
Ahojte.Potrebujem sa niekde vyrozpravat lebo uz to nevydrzim.Mam 17 rokov.Vyzeram sice myslim ze normalne ale doteraz som nemala sancu poznat lasku.Pocit ze ma ma niekto rad.Nikto o mna ani nezakopne.Od 14 som bola vesele pozitivne dievca ktore donedavna verilo ze aj ju laska stretne.Omyl! Viem ze to nikdy nepride a zacala som si uvedomovat si ze chudery ako som ja nikdy nikoho nebudu mat.Musim sa uspokojit len maximalne s jednorazovkami.Neviem aku radu chcem..Potrebovala som sa len vykecat.Ak by ste zacali pisat ze venuj sa skole hned dodam ze znamky mam celkom dobre..Len v socialnom zivote som chudera.Možem aj dobre vyzerat aj pozitivne mysliet vsetko mi je akurat tak na dve veci..
Tak za prve mas len 17 rokov mas este zivot pred sebou kedy mozes spoznat svoju zivotnu lasku . Kopu ludi ma prvu lasku aj v 25 a kopu ludi nema vztah do 17 rokov .
Chudera vobec nie si , kebyze mas nevyliecitelnu tazku chorobu ktora ta vyciciava kazdy den alebo by si zila na ulici v zime a o hlade vtedy by si sa mozno mohla nazvat chuderou ale nie takto .
V zivote nie su najdolezitejsie vztahy ale daco ine , casom na to prides co .
Venuj sa svojim konickom, urob si daco dobre na jedlo, kukni zaujimvy film, precitaj fajn knihu, pod s kamoskami von, zasportuj si , pocuvni dobru oblubenu hudbu, pod do wellnessu proste rozptyl sa nejako a zabudnes potom na tieto tvoje "problemy "
kabel, ja mám vlastnú izbu, tak netrep, keď nevieš.
Momenthss, nepochopila si môj príspevok.
pavel y spáva v 75 rokoch s vlastnou matkou, čo k tomu dodať :-DDD
pavel ano to som si tiez vsimla muz radsej zoberie staru tucnu rozvedenu co uz ma vlastny byt aby si mal kde premiestnit kabele a od maminky isiel druhej maminke co sa postara...:-)
ďakujem všetkym ktori ste sa vyjadrili ...zanos: nemusis sa tu hned navazat ani pisat kecy..ja si uz nechcem nikoho najst.su mi proti srsti komentare ze tych vztahoch si uzijem dost a podobne kecy..ja som sa chcela len vykecat ..este raz dakujem
Vtip spočíva v tom, že nikto by o 28-ročnú starú dievku ani záujem nemal, pretože keď je žena v takom veku bez chlapa a deti, asi na nej bude nejaká vada, a to potencionálnych záujemcov odrádza. Omnoho príťažlivejšie sú pre mužov, aj keď staré, ale vydaté ženy, prípadne slobodné matky. Pokec, samozrejme, nerátam.
Whisper,
mna tvoje vylevy tu, ci na pokeci vobec nezaujimaju, len chcem pomoct autorke temy, ktora ma zaujem si niekoho najst.