Ahojte.Potrebujem sa niekde vyrozpravat lebo uz to nevydrzim.Mam 17 rokov.Vyzeram sice myslim ze normalne ale doteraz som nemala sancu poznat lasku.Pocit ze ma ma niekto rad.Nikto o mna ani nezakopne.Od 14 som bola vesele pozitivne dievca ktore donedavna verilo ze aj ju laska stretne.Omyl! Viem ze to nikdy nepride a zacala som si uvedomovat si ze chudery ako som ja nikdy nikoho nebudu mat.Musim sa uspokojit len maximalne s jednorazovkami.Neviem aku radu chcem..Potrebovala som sa len vykecat.Ak by ste zacali pisat ze venuj sa skole hned dodam ze znamky mam celkom dobre..Len v socialnom zivote som chudera.Možem aj dobre vyzerat aj pozitivne mysliet vsetko mi je akurat tak na dve veci..
som chudera
zanos...
ja nemám záujem..! keby som chcela tak by som mala,.. predstav si...! žijeme v 21 storočí, žena má možnosť volby,..
prikladám ti moj zlatý aktuálnu konverzáciu z pokecu, ako posielam potencionalnych frajerov do pi*č*e...
a mohla by som ich X prilozit...
mozno v minulom storocí to fungovalo tak ze zeny sa bili o chlapov, a ktorá sa nevydala bola na smiech celej dedine,..
neviem kde ty žiješ zobud sa...
je jasne ze uboziaci nevedia pochopiť ked je niekto sebestačný, na nikom nie je psychicky ani financne zavislý a zije stastni zivot...
Nezufaj, len preto, ze si Whisper nevie nikoho najst, neznamena to, ze si ani ty nikoho nenajdes.
Whisper, každý máme iné vnímanie sveta, ale budiš. Na nete písali, že našli planétu, kde sú vhodné podmienky na život, že vraj je tam dostatok CO a CO2 a takisto sa tam v dostatočnom množstve vyskytujú zlúčeniny metanolu a etanolu. Otrava kyslíkom ako na Zemi tam údajne nehrozí!:-)
nnnuuu sme v 21 storočí, akedy ani mobily neboli, tak zahod všetku modernu elektroniku čo máš doma a chod žiť do jaskyne..
dnes aby si mala čo jesť nemusíš si vyrobiť oštep a ísť naháňať mamuta, dnes vojdeš do obchodu a jedlo si kupiš...
sme v inej dobe, ktorej sa treba prisposobiť..
sú rodiny v ktorých sa dá fungovať, pokial maju velky dom, nenaražaju na seba, rodičia sa nestaraju do zivota svojho dospeleho decka, no su rodiny kde to jednoducho nefunguje..
je to sakra rozdiel, ked clovek príde zničeny domov z roboty, zavrie dvere na svojom byte a má klud a ticho,.. ako ked má počuvat krik ked je jeden z rodicov psychiatricky pacient a o 1 v noci trieska taniermi, vrieska na cely dom, linkou a o 4 ma clovek vstavat do roboty...
a o sukromi ani nehovorím,.. ked dospely clovek ma svoje vlastne byvanie nemá vztah, moze si domov doniest jednorazovku, ale ku rodicom kde,? do detskej izby ? alebo na polnu cestu? ak nema auto kam? do hotela..?
ja zijem sama 6 rokov a nepoznam ziadnu nevyhodu...
a kde je napisane ze clovek nemoze zarobit 2 000? nikto ho nenuti robit za 400€ za pásom.. moze si najst inu robotu..
moze chodit na sezonne práce alebo nemusi ostat zit na tomto SVK...
Každá rybka v konzerve, svoje miesto má:-) Niekedy sa ľuďom ľahšie žilo, lebo bývali spolu a pomáhali si, teraz sa chce každý osamostatňovať a potom to nikto nedokáže utiahnuť, lebo u nás robotník nezarába dve tisícky mesačne ako v Nemecku a sociálka nie je sedemsto eur ako v Rakúsku a týždenne sa nezarába 250 pounds ako v Anglicku za čistenie cibule! Treba trochu rozmýšľať.
tiež som sa zabudla vyjadriť k tým jednorázovkám,
nemáš sebaúctu..? to čo pritahuješ to si.. ked sa o tebe rozšíria info že si radodajka, tak sa tej nálepky už nikdy nezbavíš...
radsej si nájdi nejakého stabilného milenca ked si velmi sexualne zalozena alebo si to radsej sama urob, ale rozhodne neroztahuj nohy kazdy vikend inemu, o pohlavne prenosnych chorobach ani nehovorim...
ešte som zabudla napísať že NIEsi chudera, len preto že nemáš frajera...
dnešný svet patrí silným nezávislým ženám, ktoré nie sú odkázané na chlapa, závislé na nom psychicky či finančne...
nech to znie akokolvek feministicky, je to tak...
máš 17 čo čakáš? prídeš mi že si dosť chytrá, inteligentná,..
nemáš žiadne plány do budúcna? dnes je taká doba že sa nemôžeš spoliehať na chlapa, takže v prvom rade zmaturovať, neviem či chceš ísť študovať? ak chceš ísť študovať tak asi kôli budovaniu kariery..?
raz to tu niekto na fóre spomenul, že na čo idu ženy študovať ked chcu decko, lebo OK, skonci vš , da sa nabuchať, akože popri prechádzaní sa s kočárom v parku sa môže kamoškám, známym chváliť že napr. "som Bc." a čo s tým? nič... po materskej bud si zmysli ze chce druhe decko, ovšem može prist situácia ze sa s frajerom rozíde a neutiahne slobodna mamička podnájom sama, tak sa nastahuje k rodičom, bude chcieť isť pracovať a kam? ona je "vš" vzdelana všetko je pre nu podradne.. mozno ju niekto zamestná na dohodu vo firme robit nejaku asistentku, cez znamosti, so 400€ platom... má 40, 15 ročne decko a život v riti , koli čomu končí v čakárni u psychiatra na liečbu antidepresivami, lebo nemala rozum , lutuje ze nebrala antikoncepciu, alebo nesla na potrat, prisla si o karieru...
a kým som tento príbeh napísala som aj zabudla čo som tým chcela povedať :-D :-D :-D
ale nie.. :-D
proste na kiú máriu??? ti je frajer...? ešte tak maximalne nejaky kamarat s vyhodami, s tým ze si dávas pozor, ze on pouzije kondom a ty sa este poistís Pharmatexom, lebo guma neni spolahliva, furt sa to trha vraj.. a potom su "nehody"
si vo veku kedy si treba sakra zvážiť že čím chceš byť ked budes dospelá, aby si si správne vybrala vš, ak chceš študovať, alebo ak máš sen ísť ja neviem do USA pracovať...
Človek žije vždy v nejakom vzťahu, aj keď je single:-) Máš ešte len sedemnásť rokov, tak ešte si tých vzťahov užiješ a už keď bude po všetkom, tak si len zanôtiš: ďakujem Ti, že sme spolu žili, preťal som Ti žily:-D
A nemám pre teba dobrú správu. S pribúdajúcimi rokmi a s tým spojeným postupným úbytkom tvojej krásy sa tvoje šance budú ešte znižovať. Ale žiť sa dá aj bez vzťahu, či nie ?