Bust plus

xyz

Laboratoires MEDICAFARM
DIREKT Market s.r.o.
P.O.BOX 11A, 018 51 Nová Dubnica
to je tá adresa...
a tabletky som si objednávala z časopisu Nový čas pre ženy ked som tam videla tú reklamu...

wendy

Chcem sa vas niektorej spytat ktora brala ci berie bust plus,ci to nema nejake vedlajsie ucinky(napr.zvysenie krvneho tlaku alebo tak..)diky vsetkym kockam

xyz

Taaakže holky..peniažky mi prišli v plnej výške :) poslala som im načaté balenie (asi 3 tabletky tam ostali) nooo bola to blbosť celé tabletky..ale zas o skúsenosť naviac :)

majuska555

ahojte holky,ja som ich brala 40 dní,3 tablety denne a žiadna zmena!tiež som si myslela že to zaberie!dufam ze mi to nijak neublížilo na organizmus!Reklamaciu som poslala a zatial nič.Nová Dubnica nemá len Bust plus ale aj iné výrobky napr. na chudnutie a tiež to je asi velka .....nedajte sa oklamať!ja som brala aj Decolen a ani to nezabralo už som s tým skončila nebudem vyhadzovať zbytočné peniaze a ešte tým ubližujem sebe radšej sa s tým zmierim.

meggy

xyz,
a vrátila si im pri reklamácii aj načaté balenie? Ako si postupovala, pošli pls adresu. Aj ja chcem reklamovať, je to blbosť. Baby skúste to s iným výrobkom.. Toto nemá ani zdaleka také učinky ako uvádzajú.. Napríklad ja: 2 mesiace užívania a žiadna zmena :) uplne skvelé. Ešte, že to zle nevplýva na organizmus :)

xyz

Ahojte..tak ja som si objednala Bust plus na 20 dní...nepomohlo to vôbec..ale napísala som reklamáciu a peniaze mi vrátili v plnej výške..akurát dnes mi prišli asi po mesiaci :P

nikittinka

Ja som si ich objednala v novembri a prisli mi az teraz. Tiez sa bojim ako to dopadne a ci to neboli zbytocne vyhodene peniaze. Drzim palce ostatnym...