Ahojte, chcem sa spytat,mate niekto skusenosti s tabletkami na zvacsenie objemu prs Bust Plus? Pomozu?
Bust plus
Laboratoires MEDICAFARM
DIREKT Market s.r.o.
P.O.BOX 11A, 018 51 Nová Dubnica
to je tá adresa...
a tabletky som si objednávala z časopisu Nový čas pre ženy ked som tam videla tú reklamu...
XYZ pošli prosím adresu na reklamáciu
XYZ a odkial si si tie tabletky objednala?
Taaakže holky..peniažky mi prišli v plnej výške :) poslala som im načaté balenie (asi 3 tabletky tam ostali) nooo bola to blbosť celé tabletky..ale zas o skúsenosť naviac :)
ahojte holky,ja som ich brala 40 dní,3 tablety denne a žiadna zmena!tiež som si myslela že to zaberie!dufam ze mi to nijak neublížilo na organizmus!Reklamaciu som poslala a zatial nič.Nová Dubnica nemá len Bust plus ale aj iné výrobky napr. na chudnutie a tiež to je asi velka .....nedajte sa oklamať!ja som brala aj Decolen a ani to nezabralo už som s tým skončila nebudem vyhadzovať zbytočné peniaze a ešte tým ubližujem sebe radšej sa s tým zmierim.
xyz,
a vrátila si im pri reklamácii aj načaté balenie? Ako si postupovala, pošli pls adresu. Aj ja chcem reklamovať, je to blbosť. Baby skúste to s iným výrobkom.. Toto nemá ani zdaleka také učinky ako uvádzajú.. Napríklad ja: 2 mesiace užívania a žiadna zmena :) uplne skvelé. Ešte, že to zle nevplýva na organizmus :)
Ahojte..tak ja som si objednala Bust plus na 20 dní...nepomohlo to vôbec..ale napísala som reklamáciu a peniaze mi vrátili v plnej výške..akurát dnes mi prišli asi po mesiaci :P
kolko stoja ???