Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Bust plus

joanne

baby,
ja fakt žasnem že niekto verí takým blbostiam a reklamám v časopise.nekupujte to a ušetrite si peniaze radšej na niečo iné.je to svinstvo!keby to fakt učinkovalo tak by plastické ordinácie mohli zavrieť.tieto firmy zarabaju na naivite žien a na ich tužbe vyzerať lepšie.takisto ked vidím reklamy na tabletky po ktorých zázračne schudnete a pritom nemusíte zmeniť jedálniček tak sa chytám za hlavu, že kto tomu asi uverí. ale bohužial ludia uveria, a asi najmä tí,ktorí su leniví zobrať tenisky a ísť si zabehať a na večeru si dať len jogurt a nie hranolky.keby tabletky učinkovali tak celá amerika nie je taká pretlstená ako je teraz.ved všade sa hovorí o epidémii obezity.

sasha

Ahojte prosim Vas mate niektora skusenosti s vyrobkom SveltStyle???Tiez je to cez Direkt market,Nova Dubnica....clanok som nasla v bajecnej zene a chcela som sa spytat myslite,ze to pomoze???zenska schudla 43 kg za 2 mesiace....prosim poradte,ci si ich mam objednat...Diky

lilaa

takze baby brala som PRSIA EXTRA a nielen ze to nepomohlo ale bolo mi z nich strasne zle a hroozne pachnu. ked som si ich dala tak som na to grcala lebo su hrozne tazke na zaludok a a ked som ich nebrala na lacno aj tak mi bolo zle. a ani dekolen mi nepomahal tiez nezmysel

trrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Baby, neblaznite, ak by existovali tabletky na zväčšenie tak plastickí chirirgovia by prisli o pracu

veva922

Ahojte vsetci..neviete od kolkych rokov mozem brat tabletky bust plus na zvacsenie objemu prsnikov??a pomahaju vobec?dik..

n.o.r.m.a

adriana...
ahoj,, prosim ta mohla by si mi powedat wiac o tych tabletkach ADD BUST co si si kupila w lekarni?.. prosiim ta potrebujem to wediet,, mohla by si mi napisat mail hm??.. moja adresa je n.o.r.m.a@azet.sk dakujem ti moooc...

xyz

ahoj wendy...nemá to žiadne vydľajšie účinky..proste ani nevieš že si niečo zjedla..a ani to nemá žiadne účinky..ktovie čo je to za svinstvo namiešané..už to nechcem ani vidieť!!!