Ahojte, chcem sa spytat,mate niekto skusenosti s tabletkami na zvacsenie objemu prs Bust Plus? Pomozu?
Bust plus
baby,
ja fakt žasnem že niekto verí takým blbostiam a reklamám v časopise.nekupujte to a ušetrite si peniaze radšej na niečo iné.je to svinstvo!keby to fakt učinkovalo tak by plastické ordinácie mohli zavrieť.tieto firmy zarabaju na naivite žien a na ich tužbe vyzerať lepšie.takisto ked vidím reklamy na tabletky po ktorých zázračne schudnete a pritom nemusíte zmeniť jedálniček tak sa chytám za hlavu, že kto tomu asi uverí. ale bohužial ludia uveria, a asi najmä tí,ktorí su leniví zobrať tenisky a ísť si zabehať a na večeru si dať len jogurt a nie hranolky.keby tabletky učinkovali tak celá amerika nie je taká pretlstená ako je teraz.ved všade sa hovorí o epidémii obezity.
Ahojte prosim Vas mate niektora skusenosti s vyrobkom SveltStyle???Tiez je to cez Direkt market,Nova Dubnica....clanok som nasla v bajecnej zene a chcela som sa spytat myslite,ze to pomoze???zenska schudla 43 kg za 2 mesiace....prosim poradte,ci si ich mam objednat...Diky
stoja okolo 6 000Sk.
ahoj wendy...nemá to žiadne vydľajšie účinky..proste ani nevieš že si niečo zjedla..a ani to nemá žiadne účinky..ktovie čo je to za svinstvo namiešané..už to nechcem ani vidieť!!!