Ahojte, chcem sa spytat,mate niekto skusenosti s tabletkami na zvacsenie objemu prs Bust Plus? Pomozu?
Bust plus
Bust plus nekupujte, vyrábí to neexistující firma na kterou už bylo podáno několik trestních oznámení, vždycky dá nějaký údajně zázračný šunt na trh, vytahá z lidí peníze a nic nevrátí...
beriem Decolen, sícle len pár dní /6/ ale výsledok sa dostavil. myslím, že je vhodný pre baby, ktoré potrebujú zpevniť poprisie.napr. po kojení
mi ani nehovorte,ze to nefunguje...včera mi prišla objednávka Bust Plus aj s krémom a tak śom sa tešila...za pokus to ale stojí..:)
neviete nahodou od kolkych rokov sa to moze uzivat?
som strasne nestastna zo svojej vahy...dala soms a zlakat na sveltstyle ale este len som si ich objednala no teraz som si uvedomila ze je to kravina a ked to pridem a nezaplatim co mozem robit?? da sa to vobec? vdaka za radu
Ahojte opat....hned potom ako som sem dala prispevok,som nasla clanok o tej "zazracnej pilulku"a je to totalna blbost...staci ak si date do vyhladavaca google...SveltStyle a tam sa docitate co je pravda.....takze koncim s takymito fraskami...Len som si to potrebovala overit ako aj firmu Direkt,coz tiez nie je bohvieco,ale uz ma to viac nebude vabit...som rada,ze som sa to snazila overit,pretoze uz naozaj viem ako to "funguje"takze zeny prosim Vas nekupujte si tie veci z reklam,prosim ved ani jedna z vas isto nie je na tom az tak zle a zufalo,ze by sa musela znizit k takemu daco.!!!!Ale ked zacneme trocha sportovat,hybat sa v ramci moznosti a hlavne mysliet inak a pozitivne vsetko hned pojde lahsie.Pevne verim