Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Bust plus

adinkaaa

PROSIM VAS je tu nejaka osobka ktorá tie tabletky naozaj skusila??????? a vysledok???? lebo ja som zufala potrebujem zvacsit prsia ale operaciu nechcem podstupiť:(

llleeennnkaaa

čaute baby, využívala som tabletky Bust Plus, používam aj ten krém, ale nevidím žiadne zázraky, užívala som 3tabletky denne........
čo je to ten decolen? má s ním niekto pozitívne skúsenosti alebo tie prsia extra?

majuska555

Ahojte holky napíšete mi po akom čase vam prišiel bust plus prešlo už vyše 2 tyždne od kedy som poslala objednávku.dakujem

alickka

Ja beriem tie prsia extra, prsia sa mi dostali dá sa povedať do dosť podobrnej formy ako som mala pred 2 rokmi. Schudla som asi 6 kg a najviac to bolo vidno práve na nich. eraz ich mám znova ok, hlavne ich mám plnšie nie väčšie. Ale pozžívala som aj krémiky na to určené a pravidelne cvičím. Neviem, ja ich môžem len odporučiť, lenže nie tak že zje niekto 3 tablety a už čaká zázraky. Ja ich jem až asi 4 dávku , ráno a večer po 3 tab. Asi po 2 mesiacoch som niečo videla a to som ešte aj schudla. Každá nech skúsi a uvidí sama. Ale určite by som si neobjednávala niečo z časopisu za neviem akú horibilnú sumu, tieto sú túším 120 ks po 700 ? ak objednáš nad 1000 tak je to asi po 560 ? neviem, ja si sumy nepamätám.

rybkaaa

ahoj barca ja som popozerala všetky možne diskusné fora a zistila som teda zo skusenosti čo baby pisali že najlepšie su prsia extra neviem ale z vlastnej skusenosti

barca

ahoj..chcela som sa opytat ci decolen pomaha pri zvecseni poprsia...a ci sa da kupit normalne v lekarni a kolko stoji...zabera to vobec? ci je to uplna hlupost?dakujem