Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Bust plus

jinnka

ahojte čaje. Videla som v časopise predaj tabletiek Bust Plus. Chcela by som to skúsiť, ale bojím sa, či by mi to nejako neuškodilo..? Myslím tým, či to nebude mať niečo spoločné so ženskými vecami ako zmena cyklu menštruácie alebo podobne. Chcela by som to vyskúšať, veď ktorá žena by nechcela mať veľké prsia, však, skúste mi niektorá poradiť prosím, či to je pravda a či to neuškodí.Ďakujem jinnka :-)

spokojna

ahoj,beriem Bust Plus uz 14 dni,a prsia mam vacsie zatial o 4 cm na obvode,objednala som si ich na 40 dni,tak to hadam bude pokracovat,ozaj citim zmeny ake som citila v puberte ked mi prsia rastli,trochu pobolievali a po tyzdni boli vzdy vacsie,zatial musim uznat ze tabletky funguju,neviem ako to bude dalej,este sa ozvem :) nepredavam tie tabletky ani nic podobne,len sa s vami chcem podelit o skusenost,keby niektora chcete,kludne mi piste email mela-nia@post.sk

erika86

Ahojte, no priateľ už konečne súhlasil s tabletkami...nechcem ho klamať...lebo nechcel aby som decolen brala...no pomohlo to. tera chcem skúsiť BUST PLUS. Radšej by som bola keby si to môžem kúpiť normálne v lekárni. Decolen mi robil iba v tom problémi, že keď som mala dostať menses tak som mala strašne bolesti..tak sa trochu bojím...Prešla už dlhá doba vyše pol roka čo som prestala brať DECOLEN a prsia mám stále rovnaké. Ani sa mi nezmenšili.

boženka

Užívala niektorá z vás SLIM RELAX?Ja ano a môžem vám povedať,že som vôbec nič nezhodila aj ked som popri užívaní držala dietu tak ako predtym,naopak ešte som pribrala.Direkt Market zdiera len z penazí,nič naozaj nepomaha,naopak zhorsuje zdravotny stav.

jaja

Aj ja by som si rada objednala ale neviem ako to je či po dobratí sa mi náhodou opeť nezmenšia. Prosím poradte.

basherka

Ja som tabletky bust plus uzivala musim uznat ze sa mirsia zvecsili asi o 3cm na obvode ale spolu s tym aj cele telo je to hlupost pribrala som z nich ako nikdy a dost rychlo takze teraz nemam ani prsia a este aj musim drzat dietu aky som schudla takze fakt zbytocna investician NIKOMU BUST PLUS NEODPORUCAM