Ahojte, chcem sa spytat,mate niekto skusenosti s tabletkami na zvacsenie objemu prs Bust Plus? Pomozu?
Bust plus
ahoj Erika,ty si chceš objednať Bust Plus?Tak ti tu napišem adresu, ja som si ich tiež objednala
Laboratoires MEDICAFARM
DIREKT Market s.r.o.
P.O.BOX 11A, 018 51 Nová Dubnica
tak potom veľa šťastia pri užívaní
prosiiiim piste :(((
ahojte......kolko mate rokov, ktore uzivate BUST PLUS?????? lebo ja mam 16 a mama mi nechce dovolit tie tabletky uzivat....iba krem mozem .....zväcsili sa vam prsia pri ich uzivani????
a kolko stoji bust plus? alebo staci len decolen? funguje to aj ked este som len v takom veku kde sa vyvijam? myslim 16-17
dakujem
Ahoj lusijka!
Naozaj mi pomohli, užila som 120 tabliet a zväčšili sa mi. Chcem si teraz kúpiť Bust Plus len neviem kde ho kúpiť, alebo objednať, vie to niekto?? Kde by som si ho mohla objednať??
sorry, nie dost schudla, ale len nejakych 4-5 kil...na mne to dost vidno, lebo som krpata..chi chi
erika..to ti fakt pomohli? lebo vsade baby pisu, ze je to blbost a ziadne tabletky im nemohli...ale mozno ich fakt musis uzit niekolko baleni, aby sa zvacsili..ja neviem...tie moje prsia tiez nie su bohvie co. teraz som dost schudla tak mi aj spadli, predtym som ich nemal ovela vacsie, ale boli aj o dost plnsie. Hlavne moj priatel si vsimol, ze ich mam mensie....ale kvoli nim nechcem znovu pribrat
Ahoj, nie je všetko len reklama, ja som používala Decolen a zvačšili sa mi prsia o 1 číslo a mám ich aj plnšie...Mala som 120 tabliet a všetky som ich využila...teraz ich neberem asi 4 mesiace a stále ich mám rovnaké...nie každý prípravom može pomocť každej žene... to je jasné...to je ako s antikoncepciou...
www.zdravie.sk
pozri aj tu