schudla som len s laxatívami!

Príspevok v téme: schudla som len s laxatívami!
fenolax

Prečo všetci hovoria že s preháňadlami sa nedá schudnúť? Mne sa to niekoľkokrát podarilo a to vždy za necelý mesiac som dala dole aj 6-7 kíl. Je pravda, že sa aj tak stravujem dosť máličko a jednostranne, ale keď už váha nechcela ísť dolu ani za svet, s týmito liekmi to vždy išlo. Tak prečo všetci tvrdia to, čo nie je pravda? Mentorské a poučujúce komentáre aké je to nezdravé si môžete odpustiť, mne sa z toho doteraz nič nestalo...

fenolax

Na termín som nečakala nič. Dokonca som sa ani neohlásila že prídem, a aj napriek tomu , že baby musia niekedy čakať na termín aj keď sa ohlásia a ja som navyše podpisovala nejeden raz reverzy, pani primárka bola ihneď ochotná ma zobrať. Ja som sa jej vždy bála, taký rešpekt som pred ňou mala. Vyzerá prísne, ale na vizite som jej aj povedala že na mňa platí len prísnosť...ale už sa jej nebojím, je to pani Primárka - odborník vo fachu a navyše aj Človek s pochopením a veľkým srdcom:-)

fenolax

philips: Ďakujem:-))) Zuzu: boli tam baby a ženy od 21 do 38r. , s podváhou len 3, ostatné asi tak norma len sa potrebovali naučiť normálne jesť. Ten muž mal nadváhu. Celý personál od sestričiek, sanitáriek až po lekárov, psychológov a primárku super, brali ma aj napriek reverzom úplne normálne ako každú inú pacientku...:-)

Zuzu-ka

Fenolax, a vekovo a vahovo? Len ženy s podvahou? Bol tam niekto, kto sa liečil opakovane? A ako ta brali sestričky, keď si vela x podpisala reverz? Ako sa k tebe všetci z personálu spravali? A aké sú tam teraz lekárky?