Nedokazem sa s tym zmierit. A pritom to uz bolo pred niekolkymi tyzdnami a kazdy den je pre mna horsi. Je jedno ci som s kamaratmi alebo niekde, citim sa hrozne lebo uz nikdy nebudem s ním. To ako vonial, hlavne to ako sa obliekal, uplne obycajne a nie ako vacsina chalanov ktori nosia obtiahnutejsie rifle ako ja. Jednoduchy chalan, nikdy som takeho nestretla za cele roky. Stale na neho myslim aj ked uz ma inu. Nedokazem sa s tym zmierit, nedokazem mat ineho, neviem ani preco sem pisem ale citim sa mizerne :( prosim vas nehovorte mi ze stretnem ineho a tak, lebo takeho aky bol on som nikdy este nevidela. Proste mi to príde ako nejaky vzacny druh zivocicha, ktoreho stretnete len raz za zivot alebo vobec. Myslim nanho v kuse, sniva sa mi o nom a kazdy den je pre mna tazky. A to ako som sa citila pri nom, nikdy osm taky pocit nezazila. Zvolila som si ostat sama, jednoducho som sa tak rozhodla. Mala som len jeden vztah, nikdy som v podstate ani nechcela niekoho, ale to co som citila pri nom.. Bude moj jediny aj ked spolu nebudeme, tak to chcem. ALe myslite ze bolest prebolí? lebo kazdy den je horší
Nedokážem sa zmieriť s rozchodom
Teraz máš možnosť vidieť viac ako si videla ked si bola s ním vo vzťahu.Myslím že ked ti dával návrhy tak sa len prezradil a ukázal svoju pravú identitu...Poviem ti niečo o vernosti
Vernosť sa nemeria časom ! Bud niekto je verný alebo je neverný .Neber argument,že tebe som bol verny ,ale jej už nemusím.Bol som verný do...a potom už nie?Takto to nejde vernost nepozná čas proste bud si alebo niesi to je zákon a kto ho nerešpektuje nieje hodný človeka.
hokkaido kari, Potakrv
Pekne ste to vystihli a áno ma to schladilo, keď má na mňa iba také myšlienky. Len stále nerozumiem ako mohol niekto za 7 rokov takto rýchlo schladnúť. Ale písal mi a volal a chce ma stále na intímne chvíľky, ale povedala som mu už, nech ma nechá na pokoji, keď tam má novú ženu. Tiež by sa jej to nepáčilo, že čo mi vypisuje. Ale priznal sa mi, že dôvod nášho rozchodu bol aj to, že nieje vyžitý, nakoľko sme boli spolu od 18-tich rokov.
Ale fakt sa neoplatí trpieť a nechať minulosť za sebou a počkať na nové čo príde.
Presne si to napísala a vystihla. Kto chce kam, pomôžme mu tam.
enigma, tak ten zaver, to by ma asi uplne schladilo a vyliecilo z mojej lasky k nemu. takze on ma asi len taketo plytke poziadavky a nic ine neriesi. takze to vydrzi len chvilu, lebo nic ine tam asi nefunguje. kto chce kam, pomozme mu tam. a to ze pije, to tiez poukazuje na to, ze nie je stastny.
Je to ťažké a len ty sama vieš ako.V živote sa deju veci ludia k nam prichádzajú a odchádzajú od nás.Niekedy je to možno preto aby sme sa naučili,že láska je o dávaní,že jednoducho musíš dať tomu druhému možnosť aby sa on sám rozhodol aká cesta je pre neho tá správna.Niekedy prejdeme s človekom kus cesty a myslíme si že to tak bude stále,ale každý človek má svoju cestu a keď sa naše cesty rozídu sme vďační za ten kus keď sme kráčali spolu.Nevidíme načo bolo dobré toto odlúčenie a či budeme ešte šťastný .Niekedy nás ludia opúšťajú ,aby nás ochránili od niečoho čomu nerozumieme a len on tam hore vie prečo to tak je.....
hokkaido kari
Ja som volala jemu. Asi som sa zle vyjadrila. Volala som mu zo zúfalstva. Myslela som si, že bude mať nejakú, ale to som si nemyslela, že rozvedenú ženu. Preberali sme jeho život a pýtal sa na moju rodinu, ale mal vypité a odvtedy sme neboli v kontakte. Neviem vôbec čo je s ním, niekedy sa cítim dobre a inokedy si nedokážem bez neho predstaviť život. Ale neviem, nechcem moc mu už vypisovať ani vyvolávať, lebo by to vyzeralo akoby som sa mu vtierala. Asi to len čas ukáže, že či to oľutuje a bude sa chcieť vrátiť alebo ostane s tou ženou. A jedna vec ešte, v tu noc mi povedal, trošku mi to bude trápne, ale v tom zmysle, že je lepšia v intímnych chvíľkach. Tak to trošku zabolelo.
enigma, volala si ty jemu? lebo niekde pises, ze on tebe. on ma 25 a ona 35 plus decko? on je cvok, nebude to fungovat. ked chces, zabojuj onho, ale neviem v ktorom stadiu. ked ste volali 8 hodin, to je dobre znamenie, neviem, co vsetko ste prebrali, ci aj pripadnu vasu spolocnu buducnost.
zlatusa: Ale pravdupovediac odvtedy, ako som napísala príspevok, že sa cítim zle a že si nedokážem poradiť, tak ma to po čase už prechádza. Ja som si povedala, že keď som mu ja ľahostajná, tak on by mi prečo nemal byť. Asi človek len fakt čas potrebuje na všetko, aby to spracoval v sebe
Ťažko v tomto radiť lebo len čas pomôže
Domi Dee ďakujem