Nedokážem sa zmieriť s rozchodom

Príspevok v téme: Nedokážem sa zmieriť s rozchodom
NezvladnemTo

Nedokazem sa s tym zmierit. A pritom to uz bolo pred niekolkymi tyzdnami a kazdy den je pre mna horsi. Je jedno ci som s kamaratmi alebo niekde, citim sa hrozne lebo uz nikdy nebudem s ním. To ako vonial, hlavne to ako sa obliekal, uplne obycajne a nie ako vacsina chalanov ktori nosia obtiahnutejsie rifle ako ja. Jednoduchy chalan, nikdy som takeho nestretla za cele roky. Stale na neho myslim aj ked uz ma inu. Nedokazem sa s tym zmierit, nedokazem mat ineho, neviem ani preco sem pisem ale citim sa mizerne :( prosim vas nehovorte mi ze stretnem ineho a tak, lebo takeho aky bol on som nikdy este nevidela. Proste mi to príde ako nejaky vzacny druh zivocicha, ktoreho stretnete len raz za zivot alebo vobec. Myslim nanho v kuse, sniva sa mi o nom a kazdy den je pre mna tazky. A to ako som sa citila pri nom, nikdy osm taky pocit nezazila. Zvolila som si ostat sama, jednoducho som sa tak rozhodla. Mala som len jeden vztah, nikdy som v podstate ani nechcela niekoho, ale to co som citila pri nom.. Bude moj jediny aj ked spolu nebudeme, tak to chcem. ALe myslite ze bolest prebolí? lebo kazdy den je horší

Chapemta

Úplne sa viem vžiť do tvojích pocitov. Tiež si prechádzam rozchodom. Ty to máš však ťažšie, pretože na prvú lásku/ vzťah sa zabúda najbolestivejšie. Máš pocit ako by bez neho už nič nemalo zmysel, nemáš chuť ani silu na stretávanie sa s okolím (čo je vpodstate najlepší liek). Ale ver, že každá bolesť raz prebolí. Príde deň kedy sa zobudíš a už nebudeš cítiť to neznesiteľne prázdno, len musíš trochu zmeniť myšlienky týkajúce sa ho. Ty sa doslovne týraš tým, že si nahováraš, že s nikým ti už tak dobre nebude a nikoho tak skvelého nestretneš. Slunce pro jedno kvíti nesvíti. Čím skôr si to pripustíš tým skôr sa s tým vyrovnáš. A navyše pre neho si asi nebola tým špeciálnym druhom ako on pre teba, keď už si našiel druhú. Ber to tak .... človek, ktorý ťa bude milovať ťa nenechá odísť, práveže ani to zlé ho od teba neodradí... :) veľa síl prajem :)

nika82

akoby som seba citala spred 6tich rokov. bola som uplne na dne, v depresiach. poznam tie pocity, ze on je specialny a nikdy takeho nestretnem. a ver mi, je to len iluzia, teraz mam 10000x lepsieho, ktory mu ani po paty nesiaha! lutujem, ze som za nim tolko smutila. lutujem kazdu vyronenu slzu. lebo si to vobec nezasluzil. dievca, pozbieraj svoju sebauctu. vykaslal sa na teba, ma inu, nezasluzi si tvoje city. teraz mam takeho, ktory chce byt len so mnou a som pre neho na 1.miesto. pre byvaleho som bola na poslednom mieste v prioritach. najdi si nejakeho konicka, vypln svoj cas, aby si netravila cas lamentovanim a smutenim. ja som sa dala na sport a odvtedy ma to drzi a sportujem. tam som stretla aj svojho priatela :) a moj ex sa tak pekne vyfarbil, ze som ho postupne dost znenavidela. ked spadli ruzove okuliare a odisla zalubenost, uvidela som, aky bol hajzel a nezasluzil si ma. neboj bude dobre, len kracaj dalej dopredu a stretnu ta este pekne veci v zivote. toto je zaujimava skusenost, z ktorej sa mozes poucit

Mesačný princ

Je logické, že to nejde hneď a tiež je fakt, že každý človek je jedinečný.
Aj ten tvoj bývalý je taký, teda aspoň ty ho tak vnímaš a to je fajn. Nie vždy v našich životoch ostávajú ľudia, ktorých tam chceme mať. Skôr sú tam tí, ktorí tam byť majú. Prežila si niečo krásne, o čom sa mnohým nikdy ani snívať nebude, ale teraz je najvyšší čas začať žiť ešte krajší život. Nájdeš niečo iné a uvidíš, že to bude fajn. Nikdy to nebude to isté, ale môžeš nájsť niečo ešte výnimočnejšie.
Čas vylieči nejaké tie boľačky, no nezabudneš. To nie je cieľ, cieľom je, aby si pochopila a tešila sa z toho, že si mala tú možnosť kráčať s tým človekom určitý čas po rovnakej ceste. Nebuď sebecká a dopraj niekoho tak výnimočného aj niekomu inému a teš sa z toho, že je šťastný a že tu stále je.

NezvladnemTo

vztah na dialku, prestal si so mnou rozumiet, vonku bolo vsetko krasne ale cez net sme si nemali o com pisat. Rozisli sme sa, nenasiel si dievca hned

nnnuuu

Ide aj o to, ako a prečo ste sa rozišli? Ak ťa nechal a našiel si inú, tak až taký prazvláštny živočích to nebude...