Nedokazem sa s tym zmierit. A pritom to uz bolo pred niekolkymi tyzdnami a kazdy den je pre mna horsi. Je jedno ci som s kamaratmi alebo niekde, citim sa hrozne lebo uz nikdy nebudem s ním. To ako vonial, hlavne to ako sa obliekal, uplne obycajne a nie ako vacsina chalanov ktori nosia obtiahnutejsie rifle ako ja. Jednoduchy chalan, nikdy som takeho nestretla za cele roky. Stale na neho myslim aj ked uz ma inu. Nedokazem sa s tym zmierit, nedokazem mat ineho, neviem ani preco sem pisem ale citim sa mizerne :( prosim vas nehovorte mi ze stretnem ineho a tak, lebo takeho aky bol on som nikdy este nevidela. Proste mi to príde ako nejaky vzacny druh zivocicha, ktoreho stretnete len raz za zivot alebo vobec. Myslim nanho v kuse, sniva sa mi o nom a kazdy den je pre mna tazky. A to ako som sa citila pri nom, nikdy osm taky pocit nezazila. Zvolila som si ostat sama, jednoducho som sa tak rozhodla. Mala som len jeden vztah, nikdy som v podstate ani nechcela niekoho, ale to co som citila pri nom.. Bude moj jediny aj ked spolu nebudeme, tak to chcem. ALe myslite ze bolest prebolí? lebo kazdy den je horší
Nedokážem sa zmieriť s rozchodom
Možno ti pomože moj článok :)
Prosím vás. Nemám sa komu vyspovedať. Včera som sa dozvedela, že bývalý, ktorý má 25 rokov (po 7-mich rokoch rozchod ako som už dole písala), že si našiel inú po 2 týždňoch. S tým by som ani nemala problém, ale našiel si slobodnú matku, ktorá má dieťa a ona má 35 rokov. Viem, je to jeho vec, ale včera večer mi to nedalo a zavolala som mu, lebo som bola prekvapená a bola som v rozpakoch, že ako rýchlo sa vedel vysporiadať a zahodiť 7 rokov. Volali sme pravdu poviem skoro 8 hodín (samozrejme s prestávkami) a všetko mi povedal o nej. Má nejaké problémy tá žena s ex partnerom a je psychopat vraj. A ten môj bývalý sa chce do toho montovať. On nie je žiadny vykamaný, obyčajný chlapec a veľmi mi na ňom záleží, aby nespadol do takéhoto vzťahu. On mi povedal, že ju mám iba na intímne chvíľky, ale už vraj začína niečo k nej cítiť. Aj žena povedala, že k nemu už začína niečo cítiť. Sám nevie čo má robiť mi povedal. Tá žena má aj nejaké dlhy, ten môj bývalý nemá peniaze, aby uživil rodinu a mám taký pocit, že tá žena je len kvôli tomu s ním, lebo by si už iného nenašla.
Sama nechápem prečo sme tak dlho volali, povedal, že na mne záleží a chcel samozrejme vedieť, že skadiaľ som o nej vedela, lebo vraj to všetko utajovali. A neskutočne to celé bolí, ja si už neviem pomôcť, či mám na neho čakať, z hlavy ho neviem dostať von, žiť sa mi nechce, neskutočné žalúdočné kŕče mám z toho a prosím Vás ak môžem poprosiť poraďte mi, či si myslite či by sa chcel ku mne vrátiť alebo len mi volal, aby sa vyspovedal. Ja neviem. Som z toho zúfalá zo všetkého. Doma o tom samozrejme nehovorím.
Hej hovorí sa to tak, že klin sa klinom vybíja, ale to nie je riešením
Rozchody byvaju niekedy fakt tazke, stane sa, ze sa s tym nevedeia ludia zmierit dlhsiu dobu ale to zakazdym prejde ked stretnu niekoho noveho :)
janulienocka2: Presne. Človek si mysli, že je všetko v poriadku a zrazu dostane od života facku. Mám pred sebou ťažké skúšky a nedokážem sa tak sústrediť ako predtým, aj po vyše mesiaci mi hlava behá len po ňom.
Škoda, že nevieme odhadnúť, či vzťah vydrží alebo ee :-(
dobreuz: Presne tak. To sú vzťahy a človek s tým ani nepočíta a bum zrazu je všetko preč
časom všetko prebolí
no hádám kvôli nejakej c.i.c.i.n.e nebudeš mať depku alebo sa nebudeš vešať, vieš kolko takých behá po svete....