Som škaredá a nikto sa so mnou nebaví

Príspevok v téme: Som škaredá a nikto sa so mnou nebaví
Skarednica

Dobrý večer.
Nemám priateľov. Mám pocit, že sa so mnou nikto nechce baviť, lebo som škaredá, ale aj preto, že som extrémne hanblivá. Ale povahu teraz nebudem rozoberať. V škole sa s nikým nerozprávam, mám pocit, že ma nemajú radi, aj preto, že som škaredá. Nie, ja to viem. Spolužiačka mi raz hovorila, že si robia srandu z toho, ako vyzerám. Aj keď idem po ulici, čakám na zástavke, každý na mňa čumí s tým znechuteným pohľadom. Akoby som im niečo urobila. Je pravda, že sa nikdy nemaľujem. Kompletne namaľovaná som bola len raz v živote. Mám veľký široký nos, dva krivé predné zuby, vyzerám ako obluda. Pochybujem, žeby to kozmetika zmenila. Videla som sa namaľovanú a poviem vám, žiadna sláva.
Ľudia majú pravdu, majú právo sa zo mňa vysmievať, čumieť na mňa, pretože som vážne škaredá. Je to pravda. Sama to dobre viem.

pomocnica

No moja...S takým prístupom sa nikam neprepracujes...Z toho čo si opísala sa to pekne da, len ty musíš chcieť...Keď máš zuby zvláštnej farby, choď ku zubárke, nech ti urobí kazy, prípadne vybiely zuby, aj keď to ničí sklovinu....Daj si strojček, síce za ten čas keď ho budeš mať to nebude ružové ale potom to bude lepšie. S nosom sa môžeš zmieriť a akceptovať ho ako svoju chybu, alebo si našetriť a ísť na plastiku raz. Aby ti ho trochu upravili, žiadne extrémy, kvalitný chirurg, nie nejaký začiatočník čo ťa doriadi. Začni cvičiť...Nie pre iných, pre seba. Pre svoje zdravie, svoju postavu. Neviem síce akú máš teraz postavu, ale určite je čo zlepšovať, to vždy...Nájdi si šport, ktorý ťa bude baviť a ide sa. Nemusíš sa machlit...Ale trošku namaľovať nie je zlé. Na prípadné vyrážky korektor(+používať masky na vyrážky, vyzivenie...), pomáda(nemusí byť farebná stačí vyživujú a napríklad s bambuckym olejom, to ti aj dodá pružnosť), možno špirála. Starať sa o vlasy, aby boli vyzivene a pekne, nechať si ich buď nárast, alebo zvoliť nejaký zostrih, ktorý sa ti bude páčiť. Ako som to tak čítala, myslím,že ty budeš mať aj spôsob chôdze, alebo statie také, že sa budeš krcit, prípadne mať postoj-ja tu nie som. To by si mala tiež zmeniť, ...Hrdý postoj, priama chôdza, taká aby bolo vidno že sa nehanbíš...To čo vyžarujes na ľudí vplýva a keď vyžarujes smútok, úzkosť, nechuť voči samej sebe, nespokojnosť...Tak presne toto ľudia vidia a cítia a neviem či ty by si chcela s niekým takým nadviazovat priateľské vzťahy...Všetko ale zmeniť musíš chcieť to ty. Keď nemáš napríklad dlhé mihalnice alebo husté, začni používať ricinovy olej, na vlasy alebo pery, prípadne nechty kokosový, ten má veellmiii veľa(myslím že 101) využití. Čiže aj kúpa sa oplatí. Tým, že sa budeš trápiť a hovoriť, aké máš ty nešťastie, že ťa príroda krásou neobdarila...Ti nepomôže bohužiaľ...V ľuďoch určite tiež nechceš vzbudzovať ľútosť, tak sa postav na nohy a choď do boja so sebou. Zvládneš to.!!! Verím ti, že keď to budeš chcieť tak sa prekonas a keď budeš spokojná sama so sebou...Konečne ti bude jedno, či sú spokojní aj iní...Vždy sa nájde niekto kto nebude, kto keď schudnes sa ťa opýta či si pribrala, kto povie, že robíš so sebou niečo? Nevidno to...Ľudia sú svine...Častokrát. ale to neznamená že tebe musí záležať aj na názore ľudí, ktorým nezáleží na tebe a nie sú k tebe uprimni...
VELA STASTIA, VELMI DRZIM PRSTY.
PS:Nevzdávaj sa.❤

nnnuuu

Nuž, ani tu to nevyzerá s tebou ružovo, založila si tému, povedala si, že si škaredá a nikto sa s tebou nebaví ani tu na fóre. Je to teoreticky pochopiteľné, ale môžeš sa baviť trebárs sama so sebou. Jáj, jáj, koľko ľudí poznám, čo si vyprávajú sami so sebou, áno, aj oni sú ľudia a nikto nemá právo sa z nich vysmievať! Možno trochu aj áno, ale isto nie úplne:-)