Som škaredá a nikto sa so mnou nebaví

Príspevok v téme: Som škaredá a nikto sa so mnou nebaví
Skarednica

Dobrý večer.
Nemám priateľov. Mám pocit, že sa so mnou nikto nechce baviť, lebo som škaredá, ale aj preto, že som extrémne hanblivá. Ale povahu teraz nebudem rozoberať. V škole sa s nikým nerozprávam, mám pocit, že ma nemajú radi, aj preto, že som škaredá. Nie, ja to viem. Spolužiačka mi raz hovorila, že si robia srandu z toho, ako vyzerám. Aj keď idem po ulici, čakám na zástavke, každý na mňa čumí s tým znechuteným pohľadom. Akoby som im niečo urobila. Je pravda, že sa nikdy nemaľujem. Kompletne namaľovaná som bola len raz v živote. Mám veľký široký nos, dva krivé predné zuby, vyzerám ako obluda. Pochybujem, žeby to kozmetika zmenila. Videla som sa namaľovanú a poviem vám, žiadna sláva.
Ľudia majú pravdu, majú právo sa zo mňa vysmievať, čumieť na mňa, pretože som vážne škaredá. Je to pravda. Sama to dobre viem.

Cliattsi

Cariboo, je to komplikovanejsia tema. Ale skus sa pozriet aspon na tie zeny, ktore dobre nevyzeraju a nic si z toho nerobia. Ako je to možné?

medikamentus

Skaredica, chce ti tu niekto pomoct, tak sa ozvi ..
Zuby sa daju dnes spravit na nadherne, len nech su zdrave. A prosim ta, ako vyzera idealny nos? To by som si teda netrufol popisat. Viem, ze mam orly nos, povedali mi to, ale ja som chlap a je mi to vazne dost jedno. Moja zena ma maly nos, teda myslim, ale tiez trochu nadol, taky grecky, ale chutny, mne sa paci.
Tvoj nos sa tiez niekomu zapaci, alebo sa zapacis niekomu celou svojou bytostou. Bude to tak.

Cliattsi

Skarednica, ešte sem chodíš, prosím ťa?
Nie si náhodou aj príliš chuda a náhodou nie si veľmi premýšľavé dievča? Ľahko sa ťa biečo dotkne?
Možno by som ti aj vedel pomôcť

Cariboo

Skarednica, vzdy si mozes pokecat aspon s nami tu na fore, ked ti bude smutno.
Krasa nie je len vzhlad, ale aj to, co z nas vychadza a na tych tupcov sa vykasli!

Deane

Ale veď tu sa s Tebou bavíme a vôbec nám nezáleží na tom ako vyzeráš. Píšeš že chodíš do školy? Tak to si ešte len to ošklivé malé káčatko. Raz bude z Teba krásna labuť, nevešaj hlavu. A poviem Ti, mám kamaráta ktorý sa zoznámil s dievčaťom, on celkom fešák, opravdu, ona taká škaredka, možno škaredšia ako tu Ty popisuješ seba. A vieš čo? Sú spolu už vyše 41 rokov, nikdy som nepočul že by mali nejaký problém, on ju vždy oslovuje pekne "Lenka". Nikdy som nevidel že by sa zaujímal o iné!!!

zdradca

Pomocnica to napisala presne a plne s nou suhlasim.
Len pozitivny pristup a trosku kuraze nieco zmenit ti pomoze. A ver niesi skareda. Neexistuju skarede zeny.
Preco vela mladych krasnych zien nema partnera,no po boku ,,menejkrasnych ,, bab sa drzia pekny muzi?
Pre krasky nepochopitelny jav,pre vyzretych muzov jasna vec

Bud prirodzena,popracuj trosku na sebe. A mysli pozitivne. A uspech zaruceny. Najdes si inych kamaratov co budu riesit tvoje plusy,a spolocne zaujimi. A casom aj partnera,clovek nikdy nevie.
A hlavne si nenamyslaj , ze si skareda. Vzdy je na tom niekto horsie,co by hned s tebou vymenil.
Drzim palce.