ja už fakt neviem čo robiť

Príspevok v téme: ja už fakt neviem čo robiť
susi30

ako trávite voľný čas vy, ktorí ste single, po 30? Ja mám 32 a nemám priateľa a postupne sa aj kamarátky vytratili.....žiadna nemá čas, každá je s priateľom, s rodinou.... leze mi na nervy tá samota. Nemyslite si že som nejaký uzavretý typ človeka, som komunikatívna, spoločenská, priateľská, mám rada kopu vecí, len ma to už nebaví, stále byt sama.... občas si idem zacvičiť, chodila som na kúpalisko, mám rada šport, aj diskotéku raz za čas, divadlo, kino, no uznajte na tieto veci človek sám nemôže ísť. Strašne mi chýba spoločnosť, aj ked len dobrá kamarátka s ktorou by som vybehla von. Mala som 4 blízke kamarátky s ktorými som sa stretávala, no od leta som ich nevidela, aj teraz som jednej napísala či by neskočila na kávu- došli jej krámy nechce sa jej... pritom ozvú sa mi, napíšu ale len vtedy ked to im pasuje. tak rada by som vypadla niekam na výlet, trošku sa zrelaxovat, vypnúť, ale ja naozaj nemám s kým....cez internet aj ked niekto zareagoval a dal mi email na seba potom sa už neozval. co mám robiť? už mám dost tejto monotonnosti, len do práce a potom doma.

kilopus

Susi, Soul, nie je problem vytvorit si len na tuto prilezitost mail, ktory sa po skontaktovani moze zrusit. Tak do toho! :)

Trubela

Ahojte, dievčatá a chlapci:) tak nejak som sa v tejto téme našla s navrhujem - nefňukajme a zrobme dáku haluz...poďme napr. kuknúť tú babu do Prahy, čo sem písala, že sa tam odsťahovala, aalebo sa stretnime na vianočných trhoch v hocijakom meste, nejaká túra...alebo hocičo :) Proste sa nejak zoznámme, v reáli v dnešnom svete je to akési nereálne, tak niečo vymyslime. Ja som taká obyčajna pracujúca single žena, zaujímam sa o mužov, ale rada spoznám aj nové kamošky. Mám rada hory, turistiku, cyklistiku (všetko s mierou:)

Soul 21

Susi,ak by si mala zaujem mohli by sme prebrat tuto problematiku nedostatok muzou na vztah ,a ktovie co stoho vznikne

a_dr1a

Ahoj susi. Ja praveze nemam problem chodit na rozne akcie sama. Ci koncert kino vinobranie restika sport dovolenka ai ai. Ak vsak hladas spolocnost, najlepsie je chodit na take podujatia miesta, co ti tu uz pisali. Ci sa to tyka vzdelavania zaujmov zalub. Tam spoznas dost ludi na rovnakej vlnovej dlzke a podla sympatii a porozumenia sa da uz dalej rozvijat vas vztah. Ja ked som prisla do noveho mesta, tak som normalne na pokeci oslovila zeny baby a pytala som sa ich, kde v meste maju najlepsie skusenosti a je dobre fittko, ci zumba aerobic ai. No a takto som spoznala kamosku, s ktorou sme uz viac ako 5r a mame OK vztah, chodime spolu do fittka kupaliska plavaren nakupy navstevujeme sa ai. Zacala som sa tiez opat vzdelavat a tam som nasla zas super kamosov a kamosky. Proste co ta bavi - tak za tym pod. Tam uz najdes ludi tebe podobnych (sport kultura umenie zvierata turistika varenie tanec jazyky ai ai). Ja mam az vela znamych kamosov priatelov, sa na mna neraz aj hnevaju, ze na nich nemam dost cas, ale proste bud otvorena mila pozitivna usmiata a v pohode a ver, pritiahnes si do zivota ludi viac nez dost. Vies, ono nejde o kvantitu ale hlavne o kvalitu. A ked uz niekoho najdes, venuj sa im, zdielaj s nimi cas zaujem o nich, proste sa staraj o to kamaratstvo akoby slo o vztah lasku. V dobrom sa ti to vrati. Ja mam takto aj vyse 20r ai vztahy priatelstva