ja už fakt neviem čo robiť

Príspevok v téme: ja už fakt neviem čo robiť
susi30

ako trávite voľný čas vy, ktorí ste single, po 30? Ja mám 32 a nemám priateľa a postupne sa aj kamarátky vytratili.....žiadna nemá čas, každá je s priateľom, s rodinou.... leze mi na nervy tá samota. Nemyslite si že som nejaký uzavretý typ človeka, som komunikatívna, spoločenská, priateľská, mám rada kopu vecí, len ma to už nebaví, stále byt sama.... občas si idem zacvičiť, chodila som na kúpalisko, mám rada šport, aj diskotéku raz za čas, divadlo, kino, no uznajte na tieto veci človek sám nemôže ísť. Strašne mi chýba spoločnosť, aj ked len dobrá kamarátka s ktorou by som vybehla von. Mala som 4 blízke kamarátky s ktorými som sa stretávala, no od leta som ich nevidela, aj teraz som jednej napísala či by neskočila na kávu- došli jej krámy nechce sa jej... pritom ozvú sa mi, napíšu ale len vtedy ked to im pasuje. tak rada by som vypadla niekam na výlet, trošku sa zrelaxovat, vypnúť, ale ja naozaj nemám s kým....cez internet aj ked niekto zareagoval a dal mi email na seba potom sa už neozval. co mám robiť? už mám dost tejto monotonnosti, len do práce a potom doma.

kilopus

Pavel y, máš to so sebou ťažké, ale nemusíš nám tu prezrádzať o sebe podrobnosti, my aj tak vieme,čo si zač.

adelaida

ahoj zakladatelka temy,

hned na uvod pisem, ze komentare od "pavel y" si nevsimaj, ani to necitaj, nema zmysel na to reagovat, je to jeden ohrdnuty stary mladenec, ktoremu posahala jeho muzske ego nejaka baba, ktora mu nechcela dat, tak sem chodi cele roky ventilovat svoju frustraciu tym, ze utoci na kazdu zenu...

ale teraz k veci, celkom ta chapem, ja som na tom podobne, sice priatela mam, ale aj tak mi chyba vybehnut dakam von s nejakou babou a pokecat :) tiez sa mi kamaratky/spoluziacky dakam rozprchli/vydali sa a maju deti, tak je uz problem sa s nimi stretnut lebo nemaju cas alebo ked si ho uz najdu, tak riesia len stale dokola deti.. ja ich este nemam ani mat nechcem, takze sa mi tazko pripaja k tejto teme :)
tak ak byvas v BA, mozme niekedy skocit na kavu :)

pavel y

Ak si príliš vyberavá a namyslená, tak sa nečuduj, že si sama ako prst v riti. Ktorý normálny muž sa bude doprosovať nejakej arogantnej ženskej, navyše, ak nebola obdarovaná tvárou, vhodnou na vystavovanie pred foto objektívmi...