ako trávite voľný čas vy, ktorí ste single, po 30? Ja mám 32 a nemám priateľa a postupne sa aj kamarátky vytratili.....žiadna nemá čas, každá je s priateľom, s rodinou.... leze mi na nervy tá samota. Nemyslite si že som nejaký uzavretý typ človeka, som komunikatívna, spoločenská, priateľská, mám rada kopu vecí, len ma to už nebaví, stále byt sama.... občas si idem zacvičiť, chodila som na kúpalisko, mám rada šport, aj diskotéku raz za čas, divadlo, kino, no uznajte na tieto veci človek sám nemôže ísť. Strašne mi chýba spoločnosť, aj ked len dobrá kamarátka s ktorou by som vybehla von. Mala som 4 blízke kamarátky s ktorými som sa stretávala, no od leta som ich nevidela, aj teraz som jednej napísala či by neskočila na kávu- došli jej krámy nechce sa jej... pritom ozvú sa mi, napíšu ale len vtedy ked to im pasuje. tak rada by som vypadla niekam na výlet, trošku sa zrelaxovat, vypnúť, ale ja naozaj nemám s kým....cez internet aj ked niekto zareagoval a dal mi email na seba potom sa už neozval. co mám robiť? už mám dost tejto monotonnosti, len do práce a potom doma.
ja už fakt neviem čo robiť
Soul- každý si myslí že je to ľahké nájst partnera, ano možno v 20tke...známi, kolegovia, kamaráti sa stále pýtajú prečo som sama, ako je možné že nemám nikoho a že ja si môžem vyberať.... to nehovorím ja, citujem mojich známych....a ked im odpoviem, že či poznajú niekoho voľného kto by ku mne pasoval- samozrejme aj vekom a povahou tak vtedy pochopia, že naozaj nikoho, lebo nájsť slobodného chlapa po 30tke nie je vôbec jednoduché.....zoznamky som skúšala a prišlo samé sklamanie, ten človek v reáli je uplne iný ako cez písmená....spomeniem príklad minulý víkend som sa stretla s chlapíkom, s ktorým som si fakt mala čo povedat cez internet, pôsobil na mna inteligentne, ukecaný, srandovný, veľmi dobrý dojem som mala z neho.....ked sme sa stretli, rozprával len o sebe celý čas, na mna sa spýtal dve veci- či máme veľa práce v robote a kde sa mi na dovolenke najviac páčilo, nepustil ma k slovu zato o sebe stihol prezradiť až dost- od veci kolko je jeho mama v dôchodku, akých zajacov majú deti jeho sestry a pod a nakoniec ked sme sa rozlúčili tak sa ma pýtal či mám daleko na stanicu- žiadne také že ta tam hodim, a to pršalo....a potom nezabudol napísat že došiel v poriadku domov...
Podobne som na tom aj ja, ako 34 rocny single chlap.Ale stym ze som pracovne vytazeny, ze ma to asi zabije.Takyto kolobech zivota vediem uz dlho ,tiez by mi bodla super kamoska na kamaratstvo a neskor na vztah.Ale pri tebe sa mi zda ze si len znudena,Ale ked si taka sebavedoma a mas rada spolocnost tak nechapem ze si single.Staci ist na pokec a najdes tolko ludi vtvojom okoli ze mozee chodit na kavu kazdy den
Zuzi ono to bude zniet fakt strasne otrepane ale naozaj ludi spoznas ked to najmenej cakas.... ked tlacis na pilu a si zo seba najviac nanervy vtedy sa ti fakt nic nepodari.... mam to stokrat overene... ked veci prestanes riesit pridu.... :)
Ahoj Susi
Ja som na tom podobne ako Ty, ale som muž, čo nič nemení na situácií, tiež kamoši sa rozpŕchli, tiež by som (34 rokov mam) uvítal priateľku a založil rodinu, ale tak zrejme mám smolu :) Skúšal som aj internet, na živo sa zoznámiť, ale bez úspechu... tiež sa idem zapísať na AJ, doma sa učím programovať, chodím do práce, a idem si ďalej hľadať hobby ( turistika, plávanie, beh...) potrebujem žiť aktívny život a snáď sa veci zmenia k lepšiemu.. Tebe ako aj ostatným osamoteným to tiež prajem, jednoducho človek musí veriť a ono sa raz podľa mňa všetko obráti na dobre
Susi, môžeš tu dať na seba mail, isto sa tu niekto normálny nájde buď z NZ alebo okolia, kto na teba zareaguje.
Ak si porozumiete, môžete spolu podnikať veci.
@susi30
Ahoj, chápem Ťa, nakoľko po presťahovaní sa do zahraničia som teraz v podobnej situácii :)
Môj názor je ten, že najideálnejšie miesta, kde sa môžeš (môžeme) zoznámiť s novými ľuďmi sú tie, kde sa venuješ (me) svojím koníčkom. Tam je vysoká pravdepodobnosť, že niekoho nájdeš, nakoľko Vás bude spájať práve už len to, že na to miesto obaja chodíte :)..V Tvojom prípade teda fitko, šport, internet, popr. skús aj prednášky, školenia, workshopy a pod..
Ja by som s Tebou taktiež zašla na kávu, avšak - bývam v Prahe :)
Dakujem vám za príspevky, príspevok pavla nemá zmysel ani komentovať, je to zakomplexovaný idiot....adelaida- dakujem, bývam v nových zámkoch, ale mne nerobí problém vybehnúť do bratislavy, občas tam zvyknem íst na nákupy a pod, tak ak myslíš, mohli by sme sa stretnúť.
Na kurzy cudzieho jazyka som tiež chodila, potom som však prestala lebo som cítila že ma to nejak neposúva a najviac sa učím ked pozerám telku alebo čítam knihy. Casovo mi to veľakrát nevychádzalo lebo v práci mám pohyblivú pracovnú dobu a veľakrát som kurz nestíhala, preto aspon to fitko....
Whisper- kolegov, kolegyne mám, až priveľa, ale či veríte či nie.... všetcia majú rodiny, jedna kolegyna ktorá bola slobodná sa pred rokom vydala a už je na materskej a další kolega s ktorým sme si sadli zas dal výpoved. Inak každý jeden má rodinu a deti za ktorými sa ponáhla
a v práci nemas kolegyne? s ktorymi by si napr. cestou z prace si sla sadnuť..? atd.. napis z ktoreho si kraja...? mozno aj tu najdes niekoho
Mala som podobný problém. Vyriešila som to tak, že som sa zapísala na kurz anglického jazyka. Povedala som si, že keď už som stále sama, aspoň si zvýšim kvalifikáciu a možno vďaka tomu nájdem neskôr lepšiu prácu. To sa aj podarilo. Mám teraz menej roboty a viac peňazí. A pred štyrmi mesiacmi som sa zapísala na kurz PC pre pokročilých. A tu som sa zoznámila so zaujímavým mužom. Okrem toho som si tu našla aj priateľku. Dokonca sme toto leto boli spolu aj na dovolenke. Je to fajn, všetko sa mi v živote zmenilo. Takéto kurzy pokladám za najlepšiu investíciu a navyše sa tu človek zoznámi s novými ľuďmi. Už to, že sa zapísali na rovnaký kurz dokazuje, že aspoň v niečom majú podobné záujmy. Odporúčam každému kto je osamelý. Rozhodne sa to vyplatí.