ako trávite voľný čas vy, ktorí ste single, po 30? Ja mám 32 a nemám priateľa a postupne sa aj kamarátky vytratili.....žiadna nemá čas, každá je s priateľom, s rodinou.... leze mi na nervy tá samota. Nemyslite si že som nejaký uzavretý typ človeka, som komunikatívna, spoločenská, priateľská, mám rada kopu vecí, len ma to už nebaví, stále byt sama.... občas si idem zacvičiť, chodila som na kúpalisko, mám rada šport, aj diskotéku raz za čas, divadlo, kino, no uznajte na tieto veci človek sám nemôže ísť. Strašne mi chýba spoločnosť, aj ked len dobrá kamarátka s ktorou by som vybehla von. Mala som 4 blízke kamarátky s ktorými som sa stretávala, no od leta som ich nevidela, aj teraz som jednej napísala či by neskočila na kávu- došli jej krámy nechce sa jej... pritom ozvú sa mi, napíšu ale len vtedy ked to im pasuje. tak rada by som vypadla niekam na výlet, trošku sa zrelaxovat, vypnúť, ale ja naozaj nemám s kým....cez internet aj ked niekto zareagoval a dal mi email na seba potom sa už neozval. co mám robiť? už mám dost tejto monotonnosti, len do práce a potom doma.
ja už fakt neviem čo robiť
Susi30 ,som rad ze sa bavis,napriek tomu ze ta nepoznam,mam taky pocit ze si velmi mudra a inteligentna zena.
Ste vyberaví kkti a preto ste sami. Nik vám nie je dobrý tak fňukajte ďalej.
Soul - si zabil :D :D
Susi30 ,neviem ci je toto forum vhodne pre 30 rocnych single,ked tu pisu same deti.
Tiez to teraz riesim... mam za sebou dost cerstvy rozchod a teak by som uvital spolocnost, nie som ten typ, co potrebuje byt stredobodom pozornosti, niesom nejak extra spolocensky, mam 28r. a kym som nestretol ju, tak som skor hladal samotu :D zivot vie byt komicky :)
Teraz ked pozriem do kontaktov, ze komu sa teda ozvat, nenachadzam tam nikoho, kto by ma posunul vpred, kto by bol prinosom. Chcel by som teraz spoznat ludi s ktorymi je zabava, co si uzivaju zivot. Asi na mna prichadza depresia, pri poslednom rozchode ma to doslova znicilo a povedal som si, ze uz nikdy viac nebudem prezivat to co vtedy (pozn. prvy rozchod s tou istou osobou)
Nikdy som si nemyslel, ze budem mat taky problem si najst nejakych priatelov.. teraz stojim pred touto ulohou a tiez neviem ako ju riesit.
Som ten typ, co chce vsetko hned :D nerad stracam cas a ked tak rozmyslam, neostava mi nic ine, len skusat.. oslovit ludi, nadviazat rozhovor a skusat... Len sa teraz v mojej situacii este bojim sklamania, neviem ako by som to uniesol
soul- pavela radšej nekomentujme, ako vidím nie som jediná ktorej jeho príspevky sú choré a nemiestne....pravdepodobne nepochopil môj príspevok alebo nechcel pochopiť....
Ahoj susi30 mas zaujimavu skusenost.Nestacim sa cudovat co tu ten pavel ci kto to vlastne je pise.Vkazdom veku clovek moze stretnut pravu lasku,niekto ma stastie a niekto nie .s
pavol ty sa chod radšej liečiť, ako nehnevaj sa zato nejaká slušnosť by tam mala byť..... ja ked som sa stretla s nejakým chlapom, ktorý prišiel za mnou na vlaku, odprevadila som ho a to som baba, príde mi to normálne, ale s tvojim iq to asi tažko pochopíš....
Samozrejme, milostivú neodviezol na stanicu či najkepšie domov, tak sa na dotyčného vysrala. A ešte sa bude čudovať, že je sama. Už teraz nie je najmladšia, ale nároky má zrejme ako "teenka" v rozkvete. O 20-25 rokov bude rada, keď za ňou príde muž v pokročilom veku vlakom/autobusom s ružou v ruke ALEBO bude ďalej starnúť sama...
Mesačný princ - dakujem, milé od teba :D