Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

má tu niektorá z vás chron. zápal mechúra a moč. ciest,ako ja? cesta a výzva zároveň

Príspevok v téme: má tu niektorá z vás chron. zápal mechúra a moč. ciest,ako ja? cesta a výzva zároveň
lidka963

prosím vás, ženy,
nájdu sa tu také, ktoré trpia na neustále zápaly moč. ústrojenstva? Myslím mechúr, moč. cesty. Chcela by som sa s vami zoznámiť, prípadne vymeniť nejaké informácie.
Moje meno je Lýdia, a mám 26 rokov, áno,som veľmi mladá, a cca 4 roky už trpím neustále na zápaly moč. sústavy. Je tu niekto taký, kto chce viac o tom popísať? Mám pocit, že skončím v blázninci, ak to bude pokračovať.
Mám to vždy, ked je škaredé počasie, čoho je na svk veľmi veľa, zima a chladno, upršane, mám to aj teraz. Mne nepomáha nič, hneď mi vyskočí bielkovina v moči. Začalo sa to nebadane, ešte počas mojich štúdii na VŠ,a bývania na intráku, používanie jedného wc ai.
začalo to aj s aktívnym sexuálnym životom s mojím manželom.:(
Bojím sa aj otehotnieť aj iné veci.
Trpím ako kristus za neviem čo.
Prišlo to nebadane iba jemné pálenie, to bolo prvé mesiace, potom rezanie, nasadené atb, niekoľkokrát po sebe, počas 4 rokov som skúsila VSETKY možné atb na toto- absolvovala som aj sedenia u urologa, asi 5krát, kedy ma tam poslal obvodný. Urolog iba zobral moč a skonštatoval, že nevie, kde je chyba, raz tam boli bielkoviny, raz nie, krv tam nikdy nebola, obcasne mi dal vyšetriť moč na baktérie, niekedy sa tam našlo niečo, ako fecalis, stafylokok, ale nič vraj nezvyčajné, vraj to je tam stále a iným ženám nerobí problém, nikdy ma nedal testnúť na ureaplazmy ani chlamýdie. Tak som si dala do súkromného labáku testnúť moč na všetky spomínané mrchy, vyšiel negatívne aj on. A dokonca chlamýdie som si dala robiť z krvi- negatívne. Aj napriek negatívnym výsledkom,som absolvovala 3 tyzdnovu kuru atb- doxycyklínom, čo teda mi mal na toto pomôct.NEPOMOHOL. Po 3mesiacoch sa to vrátilo spať.
4 roky neustále pociťujem ( okrem letných mesiacov, jún, jul, august), pálenie, rezanie, pri močení, už mi nechcú davať atb, akupuntkúra tiež nepomohla, sex život s manzelom je na bode mrazu,stačí keď vonku prší, mrholí, mám trošku mokré nohavice, alebo topánky a už rezák do pár minút, stačí že ma ofúkne, rezák. Mám strašné bolesti, aj toto píšem v bolestiach-rezanie, pichanie v mechuri, úplne ma kláti k zemi, nemôžem sa nadýchnuť, robili mi aj soná počas tých rokov, keď to bolo akútne- nič. V globále ked sa to tak vezme mi nič nezistili hrozné počas tých rokov, a ja zomieram..a isto iste skončím v blazinci raz, odkiaľ sa už nevyhrabem. Vyskúšala som kadejaké preparáty, urovaxon, imunitnú liečbu, brusnicovéčajové kúry, lieky volnopredajné, aj z čiech som si dopratala kadečo- nič nepomohlo dlhodobo. ŽIAL....ale ja už neviem,čo so sebou...:( prosím poradte mi.

Salonka

Ahoj lidka963, mala som podobne problemy a teda aj mam a mne po dlhych rokoch cca 7 rokov diagnostikovali Intersticialnu cystitidu, ojedinely chronicky zapal močoveho mechura, ktory nevedia ako vznika a moc to nevedia ani liecit, ja som prešla asi 6 urologov a aj v Prahe som bola a nakoniec som skoncila u MUDr Hladika a teraz som na lieku Elmiron.....

rene1337

A ak nemozes wobenzym tak viac by som sa priklonil k serapeptaze.
enzymi ktore obsahuje wobenzym profizim trypsinum,chymotrypsinum,bromelaina,papainum,amylasum,lipasum,pankreatinum atd su podstate podobne samostatne ich najdes lacnejsie enyzmoterapia je ucinna zacni najprv serrapeptazu nie je dobre kombinovat s enzymami sucasne.
Serapeptazu probiotika a kvalitne kolostrum tam kde je 40 perc imunoglobulionov. Oreganovy olej najlepsie kde je min. 70 perc carvacolu a zelatinovych tbl je to dost silne na normalne prehltanie.

rene1337

Nasad enzymoterapiu wobenzym. Atb budes zazivat v jojo efekte zbytocne pomozu ti na par tyzdnov a zasa to iste v kolotoci. Zozen si kvalitne probiotika,wobenzym,colostrum Lr, C vitamin 1000mg, imunoglukan,oreganovy olej,citrovital, mozes kombinovat. Investuj to do svojho zdravia a uvidis ze sa ti to vrati.

Enzymi dlhodobe uzivanie je vyborna vec na opakovane zapaly moc ciest,colostrum imunita dobita po opakovanych ATB, vitamin C si denno denne telo berie prre ochranu organizmu pri chron zapaloch ho prakticky stale taha imunoglukan a orreganovy oje citrovital super na plesne opakovane infekty bakterie.

Zdrava zivotosprava, vhodne a kvalitne spodne pradlo, a hlavne teple oblecenie tak isto od noh. Uvidis ako ti opakovane priznaky odzneju. neuzivaj tieto preparaty vsetky naraz ale v casovych intervaloch zacal by som enzymoterapiou colostrum probiotika.
Prajem skore uzdravenie

zuzi74

lidka963, skusala si niekedy uzivat tinkturu z pucikov kapucinky? Ak nie, urcite ti ju odporucam. Mne velmi pomohla na caste zapaly moc. mechura ako aj zenske zapaly. Je ucinna na streptokoky, stafylokoky aj e-coli, kde atb su uz voci tomu rezistentne. Treba vyuzivat aspon 2 tinktury po sebe.

lidka963

partner by ma nemal infikovat- bol na testoch dvakrat - aj na pohlavne prenosnych- nic nezistili vraj je zdravy(nema ani problemy, ziadne cervennaie, palenie a pod.)
mam problemy iba ja, otazka- moze ma nakazovat aj ked sa mu v labaku nic nenaslo?

ja som jedla wobenzym, ale nesmiem ho brat, som priserne alergicka na laktoz,ktoru obsahuje, nesmiem ho uzivat, preto chcem vyskusat bud serapeptazu alebo profizym,
liecba urovaxonom mi NEPOMOHLO- jedla som ho pol roka, bez zmeny.
D manosa niekedy pomoze, niekedy nie. AKo kedy. ale viackrat nepomohla.
Neviem uz co so sebou, teraz mam zapal jednej oblicky:( este k tomu celemu., strasne bolesti v mechure, atd, k urologovi ako na klavir- idem bud tyzden.co so mnou spravi, teraz som na zinate.
Vyskusala som VSETKY pripravky, ktore mi hovorite, nepomohlo nic.
A nie nie je to vymyslena tema.

mmoonna

Ahojte, tak sa opäť hlásim. Asi dva týždne užívam Wobenzym a zatiaľ sa mi zdá, že sa mi polepšilo. zatiaľ žiaden zápal a aj bolesti, ktoré mávam aj mimo zápalu sa výrazne zmenšili. Raz som mala pocit, že sa to vracia, ale za chvíľku mi to prešlo. Nie je to ešte 100%, ale ja som po toľkých rokoch vďačná za akékoľvek zlepšenie. Tak uvidím, ako to bude pokračovať.

mmoonna

Ahojte, tak sa opäť hlásim. Asi dva týždne užívam Wobenzym a zatiaľ sa mi zdá, že sa mi polepšilo. zatiaľ žiaden zápal a aj bolesti, ktoré mávam aj mimo zápalu sa výrazne zmenšili. Raz som mala pocit, že sa to vracia, ale za chvíľku mi to prešlo. Nie je to ešte 100%, ale ja som po toľkých rokoch vďačná za akékoľvek zlepšenie. Tak uvidím, ako to bude pokračovať.

nika82

Moireal dobre ti radi, wobenzym rozpusta biofilmy.
D-manoza zabera len na infekcie vyvolane e-coli, na ostatne bakterie nezabera. takze ked tam je nieco ine, treba skusit dalsie pripravke, ktore odporucil ten Chris Kresser. Taktiez casto ludia jedia male mnozstvo tej manozy. Ja som si davala kazde 2 hodiny jednu lyzicku. mne to zabralo na akutnu infekciu za nejake 4-5 dni. potom som si to davala preventivne vzdy ked som citila rezanie a palenie a do par hodin to preslo. uz asi 1 rok si to vobec nemusim davat ani preventivne. ale ja som mala e-coli, nemala som tie ostatne hnusne bakterie

nika82

aha teraz citam, ze si alergicka na zlozku wobenzymu. na ktoru zlozku presne? mala by si to zistit. daju sa enzymy objednat aj ine, neexistuje len wobenzym, je ich vela druhov, tak si vygugli taky, co neobsahuje tu zlu latku
musis svoje zdravie zobrat do vlastnych ruk a studovat cez internet vo dne aj v noci. Spoliehat sa na lekarov sa nevyplati, oni nebudu patrat po pricine ale budu vzdy hasit len akutnu infekciu