prosím vás, ženy,
nájdu sa tu také, ktoré trpia na neustále zápaly moč. ústrojenstva? Myslím mechúr, moč. cesty. Chcela by som sa s vami zoznámiť, prípadne vymeniť nejaké informácie.
Moje meno je Lýdia, a mám 26 rokov, áno,som veľmi mladá, a cca 4 roky už trpím neustále na zápaly moč. sústavy. Je tu niekto taký, kto chce viac o tom popísať? Mám pocit, že skončím v blázninci, ak to bude pokračovať.
Mám to vždy, ked je škaredé počasie, čoho je na svk veľmi veľa, zima a chladno, upršane, mám to aj teraz. Mne nepomáha nič, hneď mi vyskočí bielkovina v moči. Začalo sa to nebadane, ešte počas mojich štúdii na VŠ,a bývania na intráku, používanie jedného wc ai.
začalo to aj s aktívnym sexuálnym životom s mojím manželom.:(
Bojím sa aj otehotnieť aj iné veci.
Trpím ako kristus za neviem čo.
Prišlo to nebadane iba jemné pálenie, to bolo prvé mesiace, potom rezanie, nasadené atb, niekoľkokrát po sebe, počas 4 rokov som skúsila VSETKY možné atb na toto- absolvovala som aj sedenia u urologa, asi 5krát, kedy ma tam poslal obvodný. Urolog iba zobral moč a skonštatoval, že nevie, kde je chyba, raz tam boli bielkoviny, raz nie, krv tam nikdy nebola, obcasne mi dal vyšetriť moč na baktérie, niekedy sa tam našlo niečo, ako fecalis, stafylokok, ale nič vraj nezvyčajné, vraj to je tam stále a iným ženám nerobí problém, nikdy ma nedal testnúť na ureaplazmy ani chlamýdie. Tak som si dala do súkromného labáku testnúť moč na všetky spomínané mrchy, vyšiel negatívne aj on. A dokonca chlamýdie som si dala robiť z krvi- negatívne. Aj napriek negatívnym výsledkom,som absolvovala 3 tyzdnovu kuru atb- doxycyklínom, čo teda mi mal na toto pomôct.NEPOMOHOL. Po 3mesiacoch sa to vrátilo spať.
4 roky neustále pociťujem ( okrem letných mesiacov, jún, jul, august), pálenie, rezanie, pri močení, už mi nechcú davať atb, akupuntkúra tiež nepomohla, sex život s manzelom je na bode mrazu,stačí keď vonku prší, mrholí, mám trošku mokré nohavice, alebo topánky a už rezák do pár minút, stačí že ma ofúkne, rezák. Mám strašné bolesti, aj toto píšem v bolestiach-rezanie, pichanie v mechuri, úplne ma kláti k zemi, nemôžem sa nadýchnuť, robili mi aj soná počas tých rokov, keď to bolo akútne- nič. V globále ked sa to tak vezme mi nič nezistili hrozné počas tých rokov, a ja zomieram..a isto iste skončím v blazinci raz, odkiaľ sa už nevyhrabem. Vyskúšala som kadejaké preparáty, urovaxon, imunitnú liečbu, brusnicovéčajové kúry, lieky volnopredajné, aj z čiech som si dopratala kadečo- nič nepomohlo dlhodobo. ŽIAL....ale ja už neviem,čo so sebou...:( prosím poradte mi.
má tu niektorá z vás chron. zápal mechúra a moč. ciest,ako ja? cesta a výzva zároveň
Asi mas intersticialnu cystitidu. Aj ja to mam. Neboj, da sa to zvladat. Mne najskor zaberal gel s kyselinou hyaluronovou, teraz hlavne triphala, celkovo vitamin c, marshmallow root a kolagen. Tiez ma stale palilo a stipalo, teraz je to uz o dost lepsie. Ide aj o potraviny, ktore drazdia sliznicu v mocovej rure. Je to kofein hlavne a kyseliny z ovocia, trebars jahody alebo aj rajciny. Na internete je o tom vela popisanehom a hlavne po anglicky.
Ked s tymto stavom chyti clovek akutny zapal mocaku, bolesti su enormne, takze treba davat pozor na zapaly, neustale sa dopovat protizapalovymi doplnkami, dodrziavat pravidlo vymocenia sa po sexe a vela pit vody.
Trpela som tiez ako ty ale neboj sa, dostanes sa z toho. Minimalne skus sa dopovat vitaminom c, najlepsie cez triphalu alebo amlu a obmedz kofein, to znamena hlavne kavu aj kakao, cokoladu.
NO AK SI BOLA U LEKáRA,TEN VôBEC NEMUSí BYť AKUPUNKTURISTA-VIĎ TVOJE VýSLEDKY!!!"!!!!!
Je tu milión príspevkov od žien ktoré absolvovali úspešnú liečbu u Albertovej. Nechce sa mi to hľadať, nájdi si sama.
mjani bola som u znameho akupunkturistu, ktory vedel,co robi, aj ma nahrieval kadejako, a nic mi nepomohlo. tesne po som sa citila lepsie, a hned ako som vysla z budovy,kde robil,a prsalo,tak som to mala naspat, akupuntkura,co sa tyka moc. problemov nepomaha,a nikto iny na svete ma nepresvedci o opaku....tak ma prosim nepresviedcajte, vyhodene cas a peniaze...
nepomohlo to !!( a vsetci naokoli chvalia mojho akupunkturistu,je najlepsi vraj na strednom slovensku)
moona cystoskopiu mi nerobili nikdy, spomenuli, ze by sa to mohlo dat spravit,ale vraj je to bolestivne, invazivne a vraj sa v 99% nic nenajde a zbytocne to este viac rozdrazdi, takze urolog to zavrhol.
Vraj to nie je potrebne. A ani by som si to nedala robit, mam z toho nervy. Neviem,co je leuko neviem co co si pisala, dala by si mi svoj mail? mozeme o tom pokecat ak chces--co tebe na to zabera,ako to mas casto?
Mne sa to nezacalo so zac. sexualneho zivota, ale zosilnelo to, tak by som skor povedala.
Ahoj, a nerobili ti na urológii cystokopiu? Ja mám z neustálych zápalov na začiatku močového mechúra leukoplakiu. Inak výsledky mám podobne ako ty. Sem tam baktéria, sem tam nič, a bolesti riadne. Mne to tiež začalo so začatím sex. života. Tvoj manžel bol tiež na výteroch? Môj bol a všetko bolo o.k. Teraz idem začať brať Wobenzym. Počula som o ňom samé chvály, tak pevne dúfam, že zaberie, lebo z toľkých antibiotík už mám úplne zničenú imunitu.
tak si bola u zlého akupunikturistu,akupunktúra tu MUSí zabrať!!!!!!!!!
mjanik asi ste zle citali--- akupunkturu som ROK pravidelne, kazde dva tri tyzdne absolvovala, a napichal sa ma akupunkturista kade kde....NEPOMOHLo mi to ziadno, bez vysledku, mozno na par hodin ulava od bolesti,ale inak VOBEC, dlhodobo nie, nemam s tym dobre skusenosti( ato som naozaj bola u sikovneho a skuseneho akupunkturistu),takze prosím taketo hluposti mi neradte,a precitajte si najprv, co som písala v uvodnom komentári,tak som o tom písala, akupunktura rozhodne nie.
toto ide veľmi rýchlo a účinne akupunktúrou.Neváhaj!!!!