neviem, či má vôbec zmysel sem to písať, čo sa mi deje v živote. Mám na ruke jeho prsteň sprísľubom svadby, zatiaľ síce bývame každý zvlášť, ja u rodiny, on u seba v byte,ale delí nás 150 km,nie sme spolu stále, práve naopak, z času na čas.
Sme spolu neuveriteľných 6 rokov, čo sa mi zdá dosť veľa, na začiatku strašne milý, ústretový, princezná, krásavica ma volala, vraj som dokonale úžasná, žena akú chcel, samé táraniny, najhoršie že ja som uverila. Postupom času však ako roky utekali, som sa ani nenazdala,azačal ma podceňovať, podpichovať, a totálne ma znechucuje. Všetko je zle, čo spravím a urobím, čo poviem...Už roky to tak ide.
Posledné dva tri roky neustále všetko je zle, a kritizuje ma aj za malichernosti, fakt strašné!! Už sa to nedá vydržaťa. Prídem do jeho domu a začne mi kibicovať do varenia, do všetkého, chce mať prevahu vo vzťahu asi, nechápem. Som zlá, za všetko ja vinná, tvrdí, že ma miluje a chce teda svadbu, a tak,ale ja neviem, správa sa akosi drzo a netaktne, ja ho určite neupozornujem za všetko, ved nie som ani krepa, mám za sebou fajn výšku, dobrú prácu, ja stále neviem, kde je chyba, on je taktiež VŠ vzdelaný, ja neviem, kde sa to v ňom berie, stále som ja najhoršia, nič neviem. Chcem ho nejako konečne už odfajčiť, že nech s tým prestane. Zvyčajne to prehliadnem, či uštipačne odpoviem,alebo sa tvárim, že som nepočula,ale mám už toho dosť. Rozprávala som sa o tom aj s ním narovinu, že sa mi to nepáči, ja neviem,prečo to vlbec robí toľká kritika ! a úplne zbytočná, malicherná, všetko čo v byte spravím je zle, zle dávam utierky, zle umývam riad, zle toto hento, zle vetrám periny, všetko je zle, ja neviem,čo mám robiť ??!!! ako ho rázne uzemniť ?už som sa s ním aj pohádala o tom, myslí si,že je nado mňa lebo má funkcie v práci,?alebo o čo ide ?
Ja neviem,čo ďalej. Cítim sa nanič úplne.
partner ma neustále kritizuje ! už mám toho dosť, je drzý
Nie,ja som neni mrcha,ani vypocitava,praveze frajer ma nuti aj hned do prace,ani doma nesmiem byt nic,musim zarabat si na seba aj ja,neni som s nim kvoli bmw novemu,ako tu niekto ancrtol,nenecham sa urazat kvoli bmw ci bytu...ako je fin.celkom dobre na tom ale miliony nema,ja som to lrn napisala na margo toho,ze co moze byt dovodom k tomu_ze sa ku mne nadradene a zle sprava...
Druha vec,ze keed sme si spolu zacali nemal nic,eln derave trenky.
Skor sa necham urazatvoreto,lebo som flegma rychlo zabudam na zle a velmi cgcem verit v dobro ludi aj jeho dobrotu stale,a odmietam verit,ze je zly,ked toto robi,asi som pripecena na halvu,alr stale verim,ze vsetko vude ako ma byt.tj.dobre,a nie zle
Praveze ja som jemu chcela stanovit granice a kolkokrat som aj sebe povdala,este raz to urobi a pojdem od neho,toto si nedam,aby ma za mlaichernosti uarzal a podcenoval,ale potom si to prenyslim a som na mrtvom bode.chyba mi guraz rozist sa a byt sama
A som tak jebla s prepacebim,ze pokial nemam mdoriny asi na ksichte tak to nechavam plavat..
Bojim sa,ze vsak od neho raz aj modtin sa dockam,ked je taky cholerik.
a co take sa aj tak budu mat najlepsie :) ja som sa starala o domacnost a o muza prikladne a ani si to nevsimol.... najlepsie je byt mrcha dnes... dobre dievcata si nikto nevazi kazdy kasle nato co naviac pre druheho spravia... prve skoncia odkopnute tie co chcu mat vsetkych okolo spokojnych a vsetko na 100% spravene.
Tu je dôvod, prečo sa ellenna napriek všetkému zubami nechtami drží svojho partnera. Napísala to v príspevku 5.9. 22:37: Partner ma dobrú pozíciu vo firme, stálu fajn prácu, zarobí 1200 € a plus podnika, a kúpil nové BMW a ma veľký byt na seba. To sa predsa nedá len tak zahodiť......
ferihitka, ty si iná srandistka :) hranice nestanovuješ partnerovi, aby sa ako ovca pohyboval vo vymedzenom pásme a počúval ako dobrý hafan. Hranice stanovuješ SEBE - toto už tolerovať nebudem a ked to stále vo vzťahu je.. tak bud som sprostá a trpím, ty máš pocit že to "riešiš" tak tu pindáš na partnera, ale tiež ti to h.o pomôže. Dovi dopo. Neni o čom. Vy ste presne dva rovnaké typy, čo sta sa našli. On ti bude ubližovať a ty za ním chodiť, lebo ho ľúbiš, lebo kedysi bol fajn, lebo raz za čas je normálny. Vybrala si si. Nepindaj. Vychutnávaj si čo máš.
V jednom príspevku si napísala, že si má zvyknúť na tvoju povahu, že by ťa mal milovať takú, aká si skutočne, že možno si trochu neschopná, ale mal by to akceptovať. Máš úplnú pravdu. Ale prečo on má akceptovať tvoju povahu a ty jeho nie? Aj on si môže povedať: "Však som trochu kritický, ale mal by to akceptovať." On sa nezmení, keď nemá záujem komunikovať s tebou a riešiť to, tak sa nechce ani meniť.
A preco by ta opustal? Vsak jemu je dobre, hoci to tak mozno nevyzera. Nasiel si otrokynu ktora mu cez vikendy robi sluzku, navari, opere, ozehli uprace atd. A on si zvysuje svoje nizke sebavedomie tym ze ju vkuse kritizuje. On sa citi dobre lebo jeho nizke sebavedomie vzdy trocha zdvihne tym ako ta ponizuje. Ked po vikende odides, on sa citi dobre a ty zle. Tak to ma podla neho byt a na tvojom stasti mu ani trocha nezalezi. A ze bol sprvoti iny a chvalil ta to je tiez taktika tychto ludi. Keby ta zacal ponizovat na prvom rande na druhe uz ani neprides. Ale najskor ta chvalil a dal ti pocitit ze si uzasna a vynimocna a ked citil ze si sa namotala a uz ho len tak neopustis zacal byt sam sebou. To je podobne ako so zabou. Das ju ho horucej vody hned vyskoci. Das ju do prijemnej vlaznej vody bude si tam lebedit a bude spokojna. A potom ju pomaly zohrievas az sa uvari.
Akurat som sa zobudil, robim kavu, lebo praca .... a kukam a pozeram.
Preco ho okamzite neposles tam...? Ziadna debata, skoncila som a
hotovo. A to som chlap, co ti to rika. Priamo zo Zahoria a Lazov.
Neverim, ze takeho chrapuna milujes.
To sa ti len zda. Nenechaj sa utrapit a stale mu skakat na lep. On sa nikdy
nezmeni a utyra ta. Chces taky zivot?
Posli ho razne prec, bud chvilu sama a pride ti iste iny a lepsi clovek
do cesty. A keby aj zrovna neprisiel, tak sa predsa nenechas ovladat
hlupakom cely zivot. Fuuu.
riesis to tu uz pomaly tyzden,.. iba kecaš okolo toho a skutek utek...!
už davno si ho mala do p*i*č*i poslať, nech si ide kritizovat niekoho ineho a by som chcela vidiet tu kravu co si to nechá....
to su take typy čo si musia svoje nizke sebavedomie takto kompenzovat.. napriklad aj verejne zhadzovat zenu,. mne by to raz urobil ze by ma ponižil na verejnosti a skončil by v momente...!
ked som robila v obchode a nejaky chlap na ktorom hned bolo vidiet ze to je psychopat podla správania, manipulácie s tovarom... a nakoniec pred ludmi a predo mnou ako pokladnickou zacal zenu ponizovat ked v kabelke hladala penazenku štýlom.. ze je neschopná, či ju doma zabudla..? ako vzdy.. nič nové... to si celá ty... si sprostá, kde máš rozum... atd... samozrejme nasla tu penazenku v tej velkej kabelke...
ale no tak a nemaloi by to byt tak, ze mal by ma opustit on ak sa neciti so mnou dobre?ja viem,ze sa neciti, ale viete co je na tom celom nasjmutnejsie uplne, ze vlastne na zaciatku sa isiel pokakat zo mna aka som skvela uzasna nevedel si ma vynachvalit atd..a teraz :( citim aj ja, ze sa neciti pri mne dobre,a co je najhorsie,ani ja pri nom,ked sa takto chova ako hovedo, co predtym sa choval normalne.
Strasne by som to chcela zmenit,nech sa nechovame ako hovada k sebe, nech je nam spolu prijemne,ale take daco asi nepride uz nikdy. Zrazu som ja ta najhorsia na svete,lebo nic poriadne neviem a kadeco.kadejake kraviny a to neustale kritizovanie a upozornovanie, to si nedokazete ani predstavit, proste ked to uz pocujem tie reci a tie posmesky, ironiu a pod.tak mi je zle ako vazne.Stres a nervy jed do mna uplni dava.
Možno by si ho mala opustiť, pretože on sa s tebou necíti dobre.