Dobrý deň. Prejdem rovno k problému?
S priateľkou máme pekný vzťah už 5 rokov a 3 mesiace. Ja vidím problém v tom, že všade kde ideme sa musí fotiť, prípadne ja ju fotím. Chodili sme po dovolenkách, výletoch,atď. v%sade sa len fotí. A potom to dáva na fb, instagram. S kamoškou boli na dovolenke pred 3 týždňami a každý deň pridávala na instagram fotky seba. Okrem toho vačšina fotiek ú v bikinách. Priateľka si uvedomuje svoje prednosti (veľké prsia), fotí sa v bikinách priamo, aby ich bolo vidieť, aby sa nimi mohla pýšiť.
Pýtal som sa jej na to a mi povedala, že nemám z toho robiť problém, vraj je to dnes bežné. Ona vždy bola stredobodom pozornosti v spoločnosti, ja to tak nepotrebujem, som skôr introvert.
Neviem ženy, muži je to normálne? Muži, vadilo by vám to? Zbytočne žiarlim? Ženy, z akého dôvodu sa neustále fotíte a d´vate to na insta, aby ste mali lajky na foto?
Vďaka za múdre názory.
Priateľka sa stále fotí
archimedes27 - už aj to h.vno si tam dali podaktorí :D
Ja by som jej na tvojom mieste dal na výber - buď fotky, alebo ty. Keby si sa fotil, tak by už pičovala ako chorá vrana, ale ona si to môže dovoliť ? Rozhodne nie !
je trápka
jasné ide im o pozornosť okolia
cecky si vystavuje fuj!
ešte rozkrok nech si vyfotí a nech porovná ktorá foto získa viac lajkov
trápka trápna..
Ona ti tvrdí že dnes je to bežné hej, no je ale tak medzi dievčatami vo veku 13 až 22 rokov čiže bežné medzi nezrelými dievčatami. Sebavedomie možno má aj veľké,ináč by tie prsia svoje nevystavovala takto hlupo svetu ale to že sa stále trepe objektívu do pozornosti a všetky fotky dáva na sociálne siete či už FB alebo Instagram vypovedá o nej len jedno a to že si tým kompenzujú mály záujem o svoju osobu medzi ľuďmi, čiže jej chýba pozornosť od ľudí a asi prevažne od opačného pohlavia. Jednoducho povedané, dievča potrebuje byť neustále v obdive mužských pohľadov ako ináč a potrebuje si svoje Ja dobíjať počtom lajkov ku svojím fotkám. A zase čo sa týka rovnakého pohlavia tak chce aby jej kamarátky závideli kde bola, čo tam robila, s kým bola a že aký jej je život cooolový. Takže keď si to zhrnieme tak dievčaťu chýba obdiv od mužškých pohľadov a chce pútať pozornosť, od žien čaká závisť.
Mne osobne je na smiech ak si ľudia ešte aj fotia čo žrali na obed, čo varili na večeru... to si už môžu rovno dať fotku svojho hov.. ktoré po tom jedle vysrali do hajzla :-DDD
Sociálne siete majú ako vidím dosť neblahý vplyv na niektorých ľudí A najmä žien. Nehnevajte sa ženy samozrejme netýka sa to všetkých, sú medzi vami aj tie rozumnejšie ktoré toto na pocit že žijú nepotrebujú robiť. Ale tie husičky čo z každej akcie musia dať fotku na FB a čakať na lajky, či hlúpo špúlia papuľu do objektívu ako štetky, tie ktoré si nasmerujú foťak do výstrihu a čakajú že muži budú pri ich fotkách masturbovať.... tak takým prajem aby sa čo najskôr zamysleli nad sebou či ich život naozaj stojí len na obdive od iných alebo svoj života aj naozaj žijú!
Príde mi to divné, tie spoločnosti na vás dobre zarábajú, na vašich fotkách a na vašom súkromí a neide o drobné. Už len kvôli tomu by som to nerobil. Niektorí zo seba robia celebrity a hrajú sa na niečo, lebo im to robí dobre, lebo to majú v povahe, atď.
Poznám jednu dvadsiatničku, čo si dávala bikinové selfíčka na FB. Mala vtedy krízu, sebavedomie na nule, robili jej dobre tie uznanlivé komentáre. Proste si to takto liečila.
Môže ešte byť, že jej kamarátky sa tak fotia a ľudia im to lajkujú, chce si to skúsiť aj ona.
Tak skús sa jej opatrne opýtať, či ju niečo netrápi, či jej niekto niečo nepovedal, či sa o sebe niečo nedopočula a tak. Keď sa bude pýtať, že prečo sa vyzvedáš tak jej povedz, že rozmýšľaš čo ju môže viesť k tým fotkám. Možno potom pochopí, že už to môže vyzerať aj zvláštne.
Nehnevaj sa, ale podľa mňa je to trupka. Dnes takmer každá baba, ktorá je len kúsok krajšia od čerta, si okamžite namýšľa, že je miss europe a nemá konkurenciu.
Je jednoznačné, že túži a potrebuje obdiv iných mužov, preto to robí.
Môj názor je taký, že naozaj pekná, zdravá a vyrovnaná baba nevystavuje svoje foto kdekomu a už vôbec nie, ak je zadaná. Taká baba, možno ani nebude mať facebook. :-) A instagram je podľa mňa prvotriedny trapas. Mne keď niekto ukazuje nejaké "selfie", opýtam sa ho, či je už tak zúfalý, že ho nemá ani kto odfotiť.
Z takehoto spravania sa da vela vycitat,bohuzial nic dobre.
Teraz to riešim z toho dôvodu, že sa to stupňuje. Aj inokedy sa fotila, ale teraz sa fotí v bikinách, tak, aby bolo prsia vidieť. Vtedy to tak nerobila. Fotila sa, ale neukazovala ich, nepútala na ne pozornosť. Vadí mi to, ale milujem ju stále.
Zaujimave,ze az po 5 rokoch to riesis