Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Priateľka sa stále fotí

Príspevok v téme: Priateľka sa stále fotí
boy11

Dobrý deň. Prejdem rovno k problému?
S priateľkou máme pekný vzťah už 5 rokov a 3 mesiace. Ja vidím problém v tom, že všade kde ideme sa musí fotiť, prípadne ja ju fotím. Chodili sme po dovolenkách, výletoch,atď. v%sade sa len fotí. A potom to dáva na fb, instagram. S kamoškou boli na dovolenke pred 3 týždňami a každý deň pridávala na instagram fotky seba. Okrem toho vačšina fotiek ú v bikinách. Priateľka si uvedomuje svoje prednosti (veľké prsia), fotí sa v bikinách priamo, aby ich bolo vidieť, aby sa nimi mohla pýšiť.
Pýtal som sa jej na to a mi povedala, že nemám z toho robiť problém, vraj je to dnes bežné. Ona vždy bola stredobodom pozornosti v spoločnosti, ja to tak nepotrebujem, som skôr introvert.
Neviem ženy, muži je to normálne? Muži, vadilo by vám to? Zbytočne žiarlim? Ženy, z akého dôvodu sa neustále fotíte a d´vate to na insta, aby ste mali lajky na foto?
Vďaka za múdre názory.

tasty

boy
skús sa s ňou o tom porozprávať, iba tak jedine sa riešia problémy vo vzťahu, medzi sebou komunikáciou,,, a druhé riešenie je, že to budeš akceptovať

cincincan
narcizmus je psychická porucha, ktorá sa liečiť nedá......

a_dr1a

Boy. Ste spolu viac ako 5r. Jasne, zamilovanost uz ustupila a ty teraz vnimas na nej predovserkym iba jej chyby. Sam si vsak napisal, ze jedina jej "chyba" su tie selfie. Je vidiet, ze je to tvoj prvy vazny vztah. Inak by si pochopil a vedel selektovat, co chyby a zivotne problemy su a co nie.
Kua chlape. Ty miesto toho, aby si bol rad, ze mas po svojom boku uz tolke roky sikovnu sucu holku, hladas na nej chyby a prepieras ju na nete a nechas ju urazat doslova daktorym primitivom tu?? Robi zaraba studuje, pekna je verna je sikovna, vie sa obracat, nezdiera ta z penazi ai ai a tebe velkomoznemu vadia jej selfie??? Ak si najdes daku rajdu, co ta bude podvadzat lebo dnes najst vernu/verneho je skor sci-fi nez normalna poziadavka, ak si najdes daku ozranku tuhu fajciarku alebo co holduje drogam - lebo dnes mnohe zeny fajcia piju droguju viac nez muzi, ak by si mal daku psych.narusenu labilnu babu hysterku, ci daku ktora by ta oberala iba o prachy a bola s tebou iba kvoli nim a nie kvoli tebe, keby si mal daku lenivu lemru - lebo dnes mnohi muzi vedia skor varit ci postarat sa o domacnost cistotu ako mnohe zeny, ci mal daku lenivu prizivnicku doma (ze ni robit ni studovat ale iba NA, staraj sa o mna ako o postihnutu iba pre jej lenivost krasu ci vychcanost, zlu vychovu z domu), ai ai priklady - tak az potom by si vedel koho si po svojom boku mal. A vazil si ju. Si normalny?? Mas ju uz "odskusanu" vyse 5r ze vam to spolu klape funguje, vies aka je co mozes od nej ocakavat, vies ze uz je do pohody i nepohody, na dni vsedme aj sviatocne a tebe vadia jej selfie?? Tak potom nevies co su skutocne trable! Inak by si si ju viac vazil a vedel ju ocenit. Apropo. Ty si bez chyb a Pan dokonaly???
A este nieco. Je vidiet ze baba sa snazi maka drie na sebe napreduje ai. a co ty?
- Chvalis ju? Ocenujes? Vies jej dat najavo lasku uznanie uctu respekt, verbalne i neverbalne prejavy lasky a ocenenia (co ako u introverta isto sa da postradat). Nehlada skor s tymi selfieckami inde to - co jej ty vlastne nedavas a neposkytujes v primeranej miere?? Vravim, ked je telatu dobre, ide sa na lad smykat (ano-za to tela mam teba). Tebe by som chlapce dopriala mat iba daku hlupu vymletu vychcanu lenivy radodajnu zakernu mrchu aby si pochopil, ze toto je skor dnesna realita zien, kedze si nevazis to, co mas.

havrancierny

Tituly,skoly,certifikaty neviem od coho vsetkeho nezracuju uplne nic. Neznamena to,ze ten clovek je dobry partner,neznamena to,ze zije dobry zivot,nezarucuje to,ze ma normalne zmyslanie. Nezarucuje to nic. Ved aj tu na fore,kolki tu prisli so svojimi problemami a prvu vetu co zacali,ze ja mam taku a taku vysoku skolu. Odisli bohuzial odtialto sklamani,myslel,ze ludia im daju za pravdu,lebo maju skolu. Smutne,ze studuje psychologiu a takto sa sprava.

boy11

Počkajte..Moja priateľka nie je žiadna hlupaňa. Spoločne študujeme VŠ, budúci rok končíme 2. stupeň. Ona študuje jazyky a psychológiu. A nie nevyberám si také krásky, ktoré len zdierajú prachy od chlapov. Ona si sama zarába a platí školu, ubytko atď.. Nie ja, ani jej rodina. Nikdy ma ani požičať peniaze nepýtala. Chodíme spolu vyše 5 rokov a je to môj prvý vzťah.

vaporwave

mne to pride celkom logicke, ze ked sa niekto viac ukazuje a puta na seba pozornost, tak viac ludi si ho vsimne .. a ak berieme do uvahy ze udajne u muzov viac prevladaju dake vizualne atrakcie, tak je tento vizuálny atak jednoduchsi nez nejake dialogy a zmysle zivota etc..