Dobrý deň. Prejdem rovno k problému?
S priateľkou máme pekný vzťah už 5 rokov a 3 mesiace. Ja vidím problém v tom, že všade kde ideme sa musí fotiť, prípadne ja ju fotím. Chodili sme po dovolenkách, výletoch,atď. v%sade sa len fotí. A potom to dáva na fb, instagram. S kamoškou boli na dovolenke pred 3 týždňami a každý deň pridávala na instagram fotky seba. Okrem toho vačšina fotiek ú v bikinách. Priateľka si uvedomuje svoje prednosti (veľké prsia), fotí sa v bikinách priamo, aby ich bolo vidieť, aby sa nimi mohla pýšiť.
Pýtal som sa jej na to a mi povedala, že nemám z toho robiť problém, vraj je to dnes bežné. Ona vždy bola stredobodom pozornosti v spoločnosti, ja to tak nepotrebujem, som skôr introvert.
Neviem ženy, muži je to normálne? Muži, vadilo by vám to? Zbytočne žiarlim? Ženy, z akého dôvodu sa neustále fotíte a d´vate to na insta, aby ste mali lajky na foto?
Vďaka za múdre názory.
Priateľka sa stále fotí
adr1a
Ja svoju priateľku milujem, nechcem sa s ňou rozísť preto, že si dáva fotky na siete. Prišiel som s tým o radu, aby mi iní ľudia vyjadrili názor. Ja si ju vážim, ona ma veľa pozitívnych vlastností. Ja ju neopustím kvôli tomu, ani to nemám v pláne a nevidím na nej len zlé vlastnosti po dlhoročnom vzťahu :)
A tak mimo toho, z tvojho príspevku som tak akoby cítil agresivitu trochu, či hnev, neviem taký zvláštny pocit mám z tvojich príspevkov. Tak mi to pripadalo ako keby ťa to viac zobralo ako mňa samotného :) Neber to v zlom, ale s tebou musí byť tiež veselo :)
tiez sa radsej porozpravam s tabletom. je to ciste a bezpecne. nezranuje to. skuste to... fotelkovi rodicia.
Mesacny, najnovsie vyskumy naznacuju, ze to vypoveda o nastupe zacinajucej depresie, co aj moze v jej pripade kludne byt (na svoj mlady vek taha skolu pracu vztah, ma vela zaujmov aktivit kamosiek ai, takze si nalozila toho dost na plecia a tak by sa tomu ani nedivila). Tu je k tomu link
By ma zaujimalo, co ju caka v realite. Asi fakt len tie knihy ci filmy, lebo nic zazivnejsieho neexistuje.
virtualita je stokrat lepsia a zaujimavejsia, nez realny ludia realny svet
Boy, kde mozme fotky tvojej priatelky vidiet? Myslim ze vacsine z nas tu na fore by pomohlo ti lepsie poradit, ak by sme tie fotky videli