Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Priateľka sa stále fotí

Príspevok v téme: Priateľka sa stále fotí
boy11

Dobrý deň. Prejdem rovno k problému?
S priateľkou máme pekný vzťah už 5 rokov a 3 mesiace. Ja vidím problém v tom, že všade kde ideme sa musí fotiť, prípadne ja ju fotím. Chodili sme po dovolenkách, výletoch,atď. v%sade sa len fotí. A potom to dáva na fb, instagram. S kamoškou boli na dovolenke pred 3 týždňami a každý deň pridávala na instagram fotky seba. Okrem toho vačšina fotiek ú v bikinách. Priateľka si uvedomuje svoje prednosti (veľké prsia), fotí sa v bikinách priamo, aby ich bolo vidieť, aby sa nimi mohla pýšiť.
Pýtal som sa jej na to a mi povedala, že nemám z toho robiť problém, vraj je to dnes bežné. Ona vždy bola stredobodom pozornosti v spoločnosti, ja to tak nepotrebujem, som skôr introvert.
Neviem ženy, muži je to normálne? Muži, vadilo by vám to? Zbytočne žiarlim? Ženy, z akého dôvodu sa neustále fotíte a d´vate to na insta, aby ste mali lajky na foto?
Vďaka za múdre názory.

rezbar

adr1 mas pravdu,neprehanas,vsetko co si napisala sa deje vo vztahoch,akosi som pozabudol na to,ako to dnes chodi. Ale predsa pre mna je zavazna vec vo vztahu,ak partnerka zvadza inych muzov. Myslim,ze ani jedna zena nechcela,aby jej partner zvadzala ine zeny. Zeny chcu,aby partner zvadzal jedine a jedine ich a to plati aj opacne. A vyzyvave fotky je zvadzanie opacneho pohlavia.

StudeneRozky

Inspirujem sa nickom...

Takto to je. Chlap cca 30ročný čo chce rodinu si bide hladat aj priemernú starostlivú atď ale chalani od 15-30 proste samozrejme že selfíčkové baby, výstredné, namachlene a neviem ake.. takze asi tak

Mesačný princ

teplerozky - a kto písal o takých devách? Ja som nikdy netvrdil, že má byť žena priemerná. Je to síce ok, ale aby na nej niečo vyniklo, tak by mala byť niečím zaujímavá :)

Vzhľadom a fotkami na záchode, čo raňajkuje, aké hovienko z nej vylezie a našpúlenými kačacími perami? :D

Nie, ja by som si osobne takú nevybral. Možno máte vy ženy skreslený pohľad na mužov, kto vie?

Ale ak neviete zaujať ničím iným okrem vzhľadu, tak je to celkom na zamyslenie.

Partnerstvo je ok, no vzťah má byť o prekvapeniach, o schopnosti ho držať v napätí a v túžbe vzťahom k partnerovi a nie snažiť sa zaujať niekoho iného!

teplerozky

Mesacny princ neviem kde zijes ale opisovane baby ako autorova frajerka nastajlovane od hlavy po paty co sa fotia stale po tych muzi najviac idu v dnesnej dobe...nevyzera to tak ze by to vam muzom vadilo ... darmo tu budes moralizovat o buducich matkach len sa pozri po akych zenach vy muzi idete... ked je dnes baba priemerna a obycajna ani pes po nej nestekne ... nikto si ju nebude vazit vam treba take ktore vam spravia prievan v zivote a zivo :) lebo dobru zenu a jej starostlivost si nikto nevazi...ta skonci prva odkopnuta... potvora si naopak u chlapa vybojuje vsetko

Mesačný princ

Už si dievčatá a ženy uvedomte, že tieto Vaše fotenia a selfie idú podaktorým mužom dosť na nervy. Ako nič v zlom, ale môžem napísať, že som si toho prežil viac než dosť, ale veľa veciam stále nerozumiem a nekorešpondujú so mnou.

Preto vzťahy vyzerajú tak, ako vyzerajú, lebo ľudia už ani neveria, že na tomto svete existuje nezištnosť, že ľudia dokážu a chcú byť verní!

Tiež by som si matku svojich detí nevedel takto predstaviť. Nič v zlom, ale moderné technológie mi vadia asi celkovo. Hlavne smartfóny, a rôzne ,,debilné,, soc. siete či dokonca sexzoznamky...no na vracanie mi je z toho :O

Ale tak, kľudne sa fotografujte aj na záchode. Potom ostanete buď samé, alebo s nejakým debilkom na krku, ktorého zaujal Váš vzhľad.

hviezda777

adria super prispevok klaniam sa ti ako vzdy :) chalan nevie co su to skutocne problemy v zivote... vyborne si to tu opisala... este nic neprezil a nevie to rozoznat...v zivote su ovela horsie veci nez fotky...

a_dr1a

rezbar. Precitaj si iba na tomto forume prispevky zien a muzov (podobne sa opakuje aj na inych web. portaloch casopisoch, ci co clovek pocuva ludi v beznom reale) a prides na to, ze vobec nezvelicujem. Nevery podvody, financne zdieranie a vyuzivanie, alkohol lenivost vychcanost vyuzivanie dlzoby, psych.poruchy choroby, drogy gamblerstvo alkohol ai ai problemy su akoby sucastou bezmala vacsiny dnesnych vztahov. Tak ake zvelicovanie??
Ja len pisem, ze chalan fakt netusi co su skutocne problemy a vazne starosti.
A este nieco. Videli ste dake obstarozne zeny, ktore vesaju svoje selfie ai na soc.siete?? Nie. Lebo selfiemania je skor diagnoza mladych nez starsich ludi. Toto je realita a znak dnesnych mladych ludi. Staci kuknut FB instagram ai. Takze ona pride do veku, fyz.premeny ci dozreje dospeje do fazy, ze to bude upadat na intenzite az to prestane uplne. Mozno minimum. Lebo casom pribudnu vrasky vek vaha deti ai priority ci praca rodina a uz nebude vesat selfie na soc.siete. A vytlacia ju tade zas mladsie a krajsie)) Normalny kolobeh. Takze ako prislo tak odide. Avsak ak je raz niekto blby zly zakerny lenivy ai clovek - to ostava a vekom sa zle este viac znasobuje

rezbar

adr1..argumentujes tu tym,ze zacnes veci zvalicovat a ides do extremov, tak sa o veciach nepise. Oprela si sa do tej temy,akoby sa ta to nejak osobne dotykalo,nechapem. Ved ziadny normalny slusny muz nechce mat vedla seba zenu,ktoru polonahu ocumuju desiatky muzov po internete a na ulici. Ty by si chcela takeho muza,ktory sa foti po internete vyzleceny v roznych pozach,kde sa tvari ako nejaky dzigolo? A ospravedlnovat to tym,ze je sikovna,tiez nie je riesenie. Ludia sa menia,ona sa tiez zmenila. Jej nestacia pochvaly a prejavy lasky od priatela,ona potrebuje pozornost vsetkych a hlavne muzov a to dosiahne prave touto cestou,svojim telom. Ja si matku svojich deti takto nepredstavujem.