Zdravím, mám diagnostikovanú úzkostnú poruchu. Háčik je v tom že ja si nemyslím že to čo prežívam je úzkostná porucha. V decembri až v januári som mal nesmierný strach že mám rakovinu, mal som panické útoky, derealizáciu, návaly tepla a studena, zníženu koncentráciu... proste skoro všetky príznaky úzkosti. Vtedy sa o tú úzkosť vážne jednalo. No ale teraz ma trápia vtieravé predstavy kadečoho možného, hlavne že by som niečo počul (predstavy zvukov), alebo že by som niečo videl (napríklad susedu v záhrade ktorá tam teraz není). Tieto predstavy sú ako som povedal vtieravé, uvedomujem si ich, ale proste trápi ma ta ich "živosť", že sa mi dokážu jasne vybaviť, ako keby som ich už videl ale samozrejme že ich nevidím/nepočujem. Taktiež "v pozadí" hlavy mi stále hrá nejaká pesnička, alebo mi chodia nonstop nejaké myšlienky ohľadom úzkosti, schizofrénie, derealizácií, mojho psychického stavu a pod... Sám o sebe si myslím že patrím na psychiatriu že niesom zdraví človek a nemám sa pod kontrolou. Fakt neviem čo si mám o tomto všetkom myslieť. Užívam sertralin actavis od marca 2017.
Textová Inzercia

Doprajte si prirodzenú kompozíciu všetkých aktívnych látok v ich prirodzenej synergii.