Dobry den.
viete mi poradit nejaku dobru 100% prirodnu (ci bio) kozmetiku. Ktora ma na to aj certifikat.
prirodna kozmetika
Ahoj, mrkni stránku www.nasebio-eko.sk, napr. článok nasebio-eko.sk
alebo o parfumácii: nasebio-eko.sk
Loula viem ze Soaporia ma radu pre malicke deti, od novorodencov az po vyrobky 3+. Ja som zatial od nich kupila len detske mydlo pre babatka, ale este nemam odskusane (male je este v brusku).
mate niekto skusenosti s detskou prirodnou kozmeitkou? Ktoru by ste mi vedeli doporučit?
Ahoj, no já můžu doporučit Bio kvalitu konopné kosmetiky, kteoru nakupuji tady: www.zelenazeme.cz Doporučuji konopný sprchový gel a mléko. Je to zázračná kombinace. Navíc dokáží dost dobře poradit na samotném eshopu a odeslání mají hodně rychlé. Karolína
sucha plet aj mna trapila, no nastastie uz vdaka mojej kozmeticke je tento problem minulostou. odporucila mi prirodnu kozmetiku, na ktoru dnes uz nedam dopustit :-) kupujem si a dennodenne pouzivam tuto radu www.annemarieborlind.sk a plet mam taku jasnejsiu a najma hydratovanu a nie so suchymi supinkami :-)
Ahoj mne pomohla na suchú pokožku len kozmetika DADO SENS extroderm...je to vlastne dermakozmetika čo používajú aj lekári v nemecku.Sampony umyvacie gely vsetko na suchu pokozku a postupne sa mi uppravila.Aj lupiny zmizli.Chodim nakupovat sem bo tam mam uz zlavvu www.bioskin.sk
dcera mi trpi na velmi suchu, atopicku pokožku a bola nam doporučena prirodna kozmetika. Objavila som eshop hristina. Mate s nimi niekto skusenosti? Teraz som si tam kupila mydlo, krem a sprchovy gel, snad to dcere pomože. Verim, že priroda je liek na všetko
Annemaria nie zlé ale Mne sa viac osvedčila značka NAOBAYVeľmi dobré účinné a ľahké krémy majú a páči sa mi ten drevený obal a transparentnosť napríklad neuvedú blud že sú 100% prírodná kozmetika ale majú presne vyrátané trepnem napríklad že 97,6 % je prírodných zložiek a z toho 35,5 % je z BIO poľnohospodárstva to má málokto takto a na základe toho ako dobre to účinkuje nepochybujem že majú pravdu :)
Ja sa pridávam k Vierunke.Celá rodina používane annemarie borlind a spokojnosť.Majú aj podznačku dado sens a to je vyslovene dermatologická kozmetika čiže zacielená na vyslovene kožný problém a napriklad rada extroderm je pre deti s citlivou suchou kožom vynikajuca.My sme to pouzivali pri malej dcere este ked bola kojenec a ziadny ekzem reakcia perfektne to je.Dostali sme sa k tomu cez dcerinu kozmeticku a ja som fakt nikdy lepsie kremy nemala.Dokonca aj manzel si to natiera na suché viečka.No hovori sa o nich ze je to kozmetika na prirodnom zaklade ale maju certifikaty kadejake.Takze verim im a o ucinnosti nemam pochyb videla som sama ako dcere pomizli upchate pory.
Ktora značka prirodnej kozmetiky je najlepšia? Ktoru mate vyskušanu a viete ju doporučit?