Triquilar

jankaaaaaaaa

ziadny prvy den krvacania! zacni ho uzivat hned po douzivani yazu. ako skoncis s neaktivnymi tabletkami tak si vezmes prvu tableku z triquilaru.
tiez nechapem preco menis tu novu hak yaz za taku staru vykopavku ako je triquilar

odpovedam

preco si menila Yaz na triquilar? Ten uz je dost zastaraly. Ak chces mat zarucenu plnu ochranu, mala by si triquilar zacat brat od prveho dna krvacania, pricom zacni od prvej tabletky bez ohladu na to, aky den je k tomu napisany.

Dddiana

CAWTE, ja som bralal rok yaz teraz prechadzam na triquilar a amm na vas dve otazky.
Lekar mi poradil aby som ich zacala brat v 5.den cyklu tak sa neviem rozhodnut ci v 1. alebo 5. co je lepsie? a este mam otazku ked dostanem menstruaciu napriklad v stredu tak mam uzit tabletku s nazvom streda alebo mam hned zacat od 1start???

nunuska

Ahijte baby!Ja som brala Triquilar 3 roky.Nemala som ziadne vazne problemy az teraz pred mesiacom som zacala mavat strasne bolesti brucha a hlavy,taktiez som z nich pribrala asi 6 kil.
Bola som u doktora a predpisal mi ine a ostali mi dve balenia takze na dva mesiace.Ak by mala niektora zaujem piste na email: zanetik028@azet.sk

dada20

Tak,aj ja by som sa chcela pridať ,mám 37 rokov, triquilar užívam 11.rok po svojom druhom tehotenstve a nesúhlasím ani so zvyšovaním hmotnosti ani chuťou na sex,je to hlúposť možno individuálne to vplýva na každú inak,ale mám veľa kamarátok ktoré ho berú a sú v pohode.Možno sa občas vyskytne zmena nálady ale oproti Cilestu ktorý obsahoval 1 hormón a vyvolával mi migrény ja toto ok HAK.hmotnosť si treba strážiť iným spôsobom a nevyhovárať sa na lieky, viem o čom hovorím pretože s hmotnosťou mám celý život problém viem o čom hovorím.a nie je taká lacná ani táto HAK,pretože tiež stojí13 éčiek,pre niekoho je to dosť.Takže nesúhlasím s niektorými čo nadávajú práve na túto HAK

lienka123

ja som ho uzivala 3 roky a bola som velmim ale velmi neskutocne spokojna.menstruaciu som mala necele 3 dni , ziadne bolesti, vsetko v najlepsom poriadku.ziadne komplikacie

ni.kus.ik

ahojte chela by som sa vas spytat ze ja berem triquilar teraz 9ty den a zacala som v prvy den menstuacie a obvykle som mala menzes 5dni a teraz krvacam nepravidelne uz 9ty den..bude to este dlho takto trvat?dakujem za odp.

Luulii

Ja som ich brala tri roky a bola som neskutocne spokojna. Menstruacia slabsia ako predtym, ziadne bolesti, ktore som mala pred uzivanim tabletiek. Citila som sa skvele, dokonca som schudla, odkedy som ich zacala brat :) no musela som ich na chvilku vysadit kvoli prestavke a dufam, ze ich budem moct brat opat, kedze som bola v poriadku.

guncita

Navstiv lekara, alebo zavolaj. Ved po antikoncepcii ti menstruacia normalne ma prist pocas tej pauzy?! Keby si zacala dalsie balenie brat, aby sa ti nedostavila, to je ine, ale ty si dobrala a neprisla ti? To sa nebojis o zdravie a tak?! Po dobrati sa MA dostavit menstruacia ak ti neprisla, vyhladaj lekara.

Pusinkaxxx

Ahojte mam takú otázočku normálne som dobrala tabletky a nedostavila sa menštruácia mam pokračovat v uzivani alebo navstivit lekára? Vopred ďakujem