ahojte! chcela by som sa opytat ako ste spokojne s triquilarom a co si o nom myslite.. je velmi prijatelna jeho cena,no bojim sa ci nebudu menej kvalitne..dakujem
Triquilar
nechcem ta plasit ale je dost mozne ze ti HAK pokazila zdravie
Mne osobne Triguilar vyhovoval asi pol roka,nemala som ziadne problemy,ale potom som mavala neskutocne boleti zaludka..predtym som brala Sunyu,kt.mi aboslutne nevyhovovala: nemala som absolutne chut na sex,a nevedela som dosiahnut vrchol,po jej vysadeni sa vsetko vratilo do normalu behom mesiaca.A neviem ci sa mi teraz este chce nieco nove skusat tieto 2skusenosti ma odradili,nechcem hazardovat so svojim zdravim. :-(
ja som brala 8 mesiacov, po pol roku presla chut na sex, o chutiach ani nehovorim a nalady boli normalne u mna.najviac ma trapi ta chut na sex.odvtedy sa mi to nemoze vratit.lepsie su naozaj drahsie antikoncepcie.teraz mi vyhovuje napr. minerva a prechadzam na yaz
anjelik aj ja som brala triquilar, su to dobre tabletky- aj mne sa parkrat stalo ze som vzala omylom tabletku z opacneho konca koliecka-teda inej farby ale nic sa nestalo nemusis sa bat..
ahojte, nevie mi niekto poradit ako mam oddialit menstruaciu, uzivam triq. len prvy mesiac ...
takže... triquilar beriem aj ja... problémy nemám. a to že stojí 130sk. tak to neviem teda v ktorej lekárni ste nabrali :) ale brala by som to aj ja tak. ale u mna boli troška drahšie. no a nemyslím si že je zlá. fakt záleží od typu organizmu. a netreba to len tak kupovať. treba u ženskej si dať spraviť testy či sú vhodné pre danú osobu a či nie...