Táto téma nie je fake,upozorňujem dopredu, píšem ju cez zaťaté zuby, ale už si neviem dať rady možno je tu niekto kto prežíva podobne ako ja.
Neľachko sa mi o tom píše.
Som vo vzťahu zo psychopatom. Ťažko mi bolo priznať si to, ale teraz to už viem........
ON stále najlepší,kritizuje, .....nadáva, len čo on povie je pravda, spochybňuje moje názory...... snaží sa ma presvedčiť o opaku.....neprijíma iných rady, ide si svoje, nevie komunikovať., prevracia tvrdenia......zvykne byť prudký a výbušný.....pred inými hrá divadlo, aký je skvelý ku mne, boskáva, obíma, potom v súkromí je poväčine chladný a rezervovaný....
manipulativne chovanie, klame dosť často, kritizuje buzeruje, odsudzuje, preňho má človek jedine vtedy hodnotu, keď niečo dokáže v živote, nemiluje ma čistou úprimnou láskou ako osobnosť, ale iba za to čo robím, ak vôbec miluje, má potrebu ma ovládať, mám z neho už negatívne dojmy a pocity..smútok....ako to skončilo...npasivne agresivny, arogantný všeználek, akoby,strašne náladový, verbálny agresor,
ja som jeho opak...da sa s takymto chlapom žiť ?bez nejakej ujmy? Máte niektorá skúsenosťi?
Vopred ďakujem