vzťah so psychopatom, máte niektorá skúsenosti?

Príspevok v téme: vzťah so psychopatom, máte niektorá skúsenosti?
naominaomi

Táto téma nie je fake,upozorňujem dopredu, píšem ju cez zaťaté zuby, ale už si neviem dať rady možno je tu niekto kto prežíva podobne ako ja.
Neľachko sa mi o tom píše.

Som vo vzťahu zo psychopatom. Ťažko mi bolo priznať si to, ale teraz to už viem........
ON stále najlepší,kritizuje, .....nadáva, len čo on povie je pravda, spochybňuje moje názory...... snaží sa ma presvedčiť o opaku.....neprijíma iných rady, ide si svoje, nevie komunikovať., prevracia tvrdenia......zvykne byť prudký a výbušný.....pred inými hrá divadlo, aký je skvelý ku mne, boskáva, obíma, potom v súkromí je poväčine chladný a rezervovaný....
manipulativne chovanie, klame dosť často, kritizuje buzeruje, odsudzuje, preňho má človek jedine vtedy hodnotu, keď niečo dokáže v živote, nemiluje ma čistou úprimnou láskou ako osobnosť, ale iba za to čo robím, ak vôbec miluje, má potrebu ma ovládať, mám z neho už negatívne dojmy a pocity..smútok....ako to skončilo...npasivne agresivny, arogantný všeználek, akoby,strašne náladový, verbálny agresor,
ja som jeho opak...da sa s takymto chlapom žiť ?bez nejakej ujmy? Máte niektorá skúsenosťi?

Vopred ďakujem

Naominaomi

Pokusim sa to zhrnut .je aroantny,mirstami povyseneckt nadrapuje sa,snazi sa pomizit ma niekedy,negativisticky,nekomunikuje,.. Nervozny, kritizuje iba mna,nie seba,ajzdy je prenho ch alebo p...perfekcionista,prchky...rezervovany,sarkasticky...tuzi ovladnut ma,tvrdohlavec,atzko s nim vyjst,jedimr ejho ptavda ..zosmiesnuje ..vsetko vie vsade bol ini nic nevedia podcenuje ma..
Az po 11 rokoch ako ho poznam som to pochopila naplno. Lebo dokonale vie zahrat na city mat krasny sex, darcek vie dat. Ale zavinam sa takeho chovania bat.je osychopat

Naominaomi

Preco to tyto ludia partneri robia?_cobz toho maju?
Ptm ale seriozne su psychopati zreli na uzavrete.maju potom vazny problem.
..to co robia?_aki maju dovod na to?co konaju?

martin81

utekaj od neho, ja som mal pratnerku taku teraz a dopadol som strasne ,lebo som si myslle ze sa zmeni a nezmenila sa,utekaj ako daleko mozes, ja som dostal navyse kopacky slecna sa bije do hrude ze ona je ta co sa rozisla a teraz mi robi problemy ,vsade ma ohovara ze ju prenasledujem nedam pokoj a boji sa o svoj zivot,pritom ja ju nekontaktujem nechodim za nou ani enriesim,,ver mi utekaj kym mozes inak dopadnes ako ja taky ludia si neuvedomuju co robia su chory a nechcu to riesit a ani nebudu to riesit,vermi znicis si zivot s takym clovekom nikdy nebudes rovnocenny partner a ani necakaj uctu respekt a lasku od neho

naominaomi

Popísaného je na nete aj v literatúre toho až až, preto viem, že je psychopat, rokmi mi to dokazuje neustále čoraz viac. Ako bojovať s takýmto típkom?
Debil nie je, fakt je psychopatický

Ja už ani neviem, aký je, je ako chameleon.
Raz modré z neba znáša, raz ma ide prizabiť pre hlúposti.
Toto nie sú normálne javy od chlapa.
Má také vykyvy, raz je dobrý až moc, stará sa, pozorný, zaplatí, a raz akoby don hrom udrel,správa sa arogantne, povyšenecky, kritizovačne,len on je bohom........
.....

Ku mne vystupuje raz pekne, vychvaľuje ma,co mi je až divné, a za týždeň som najhoršia krava pod slnkom....

Ako ho správne uzemniť ?
11 rokov sme spolu,
bolo to postupné, išlo to samo od neho. Neviem,či by som sa nejako previnila niečím.
Najprv taký nebol, nevšímala som si, zaľúbenosť, ružové sklá, a potom sa začal meniť na hada, čo sa okolo mňa ovíja.
A povedal, že on ma nenechá ,nech si to vyhodím z hlavy.Ze mi nikdy nedá pokoja