vzťah so psychopatom, máte niektorá skúsenosti?

Príspevok v téme: vzťah so psychopatom, máte niektorá skúsenosti?
naominaomi

Táto téma nie je fake,upozorňujem dopredu, píšem ju cez zaťaté zuby, ale už si neviem dať rady možno je tu niekto kto prežíva podobne ako ja.
Neľachko sa mi o tom píše.

Som vo vzťahu zo psychopatom. Ťažko mi bolo priznať si to, ale teraz to už viem........
ON stále najlepší,kritizuje, .....nadáva, len čo on povie je pravda, spochybňuje moje názory...... snaží sa ma presvedčiť o opaku.....neprijíma iných rady, ide si svoje, nevie komunikovať., prevracia tvrdenia......zvykne byť prudký a výbušný.....pred inými hrá divadlo, aký je skvelý ku mne, boskáva, obíma, potom v súkromí je poväčine chladný a rezervovaný....
manipulativne chovanie, klame dosť často, kritizuje buzeruje, odsudzuje, preňho má človek jedine vtedy hodnotu, keď niečo dokáže v živote, nemiluje ma čistou úprimnou láskou ako osobnosť, ale iba za to čo robím, ak vôbec miluje, má potrebu ma ovládať, mám z neho už negatívne dojmy a pocity..smútok....ako to skončilo...npasivne agresivny, arogantný všeználek, akoby,strašne náladový, verbálny agresor,
ja som jeho opak...da sa s takymto chlapom žiť ?bez nejakej ujmy? Máte niektorá skúsenosťi?

Vopred ďakujem

Mesačný princ

naominaomi - máš aj ty zlé vlastnosti? určite áno. A píše tvoj partner po fórach, že si snáď psychopatka? Nie. Akceptuje ich a snaží sa s nimi vychádzať.

Mesačný princ

Sevrin - to znamená, že ak je stádo ovečiek a jedna, či dve začnú žrať napríklad púpavu namiesto trávy a zdržiavať sa mimo stáda, tak majú poruchu osobnosti? :O

To by sedelo na väčšinu individualít na svete, na väčšinu ľudí, ktorí vyčnievali z davu. Sedí to na introvertov či na ľudí ktorí sa správajú podľa seba a nie podľa toho, čo je správne.

Nevidím osobne nič zlé na poruche osobnosti. Azda je to fenomén robiť z ľudí uniformných. Aby sa správali všetci rovnako a vyvážene a aby existovali len mierne odchýlky.
Podľa mňa by potom nikdy nejestvovali maliari, sochári, nikdy by sa nič nevynašlo....

Porucha osobnosti, či ako to nazvali najskôr existuje ale ja to volám odlišnosť a ja som na túto skutočnosť hrdý :)

Sevrin

Tu si prečítaj o poruchách osobnosti, možno ho tam "nájdeš"

www.zdravie.sk

podľa toho čo píšeš, by mohol mať narcistickú poruchu osobnosti, ale na určenie diagnózy treba odborné vyšetrenie.

On svoj stav a správanie považuje za normálne. Nezmeníš ho.

naominaomi

Mesačný no takže to žene vadilo, a terajšej to nevadí? či je to tá istá snaď?
To fakticky vy muži máte tieto vlastnosti všetci?
Ja nepreháňam ani si nevymyslam, take despoticke divne rozkazovacne spravanie, ze vsetko musi byt podla neho a ked neni je hnusny prudky a vulgarny ku mne..
Má také chovanie.a ešte aj viac toho,len práve ma to možno nenapadlo, ked som to písala. Ma este aj horsie vlastnosti. A ma aj samozrejme dobre, inak uz z nim som neni

Mesačný princ

naominaomi - mám už veľa rôčkov a bol som ženatý. A najskôr jej to vadilo, tak sa zbalila a odišla :D

naominaomi

Mesačný princ môžem sa ťa opýtať: koľko máš rokov a si ženatý? Tvojej partnerke nevadí že si taký, ako ten moj partner ? Nevadí, ako sa k nej chováš ?

Ok, tak keď toto neni psychopatické chovanie, tak čím sa vyznačuje psychopat?

Mesačný princ

Naominaomi - neviem či som psychopat, ale to, ako sa správam považujem za super :) Nie všetko, ale ak hľadáš dokonalosť, tak ju nikdy nenájdeš.
Psychopat nie je podľa mňa taký človek, akého si opísala. Neviem ako ostatní ale myslím si, že takéto vlastnosti má 80% ľudí.

Prečo existujú takí ľudia. No lebo tu jednoducho sme a teší nás, že nie sme ako vy normálni :D

Naominaomi

Baby......prosim nenecali by ste mi tu na avs neaky kontakt?ak by ste mali chut i tom pokecat viac ...ako iba jednym prispevkom....musim to dat zo seba von...ma to udusi...

Preco su dneska ludia taky psychopati???to je co za doba?