vzťah so psychopatom, máte niektorá skúsenosti?

Príspevok v téme: vzťah so psychopatom, máte niektorá skúsenosti?
naominaomi

Táto téma nie je fake,upozorňujem dopredu, píšem ju cez zaťaté zuby, ale už si neviem dať rady možno je tu niekto kto prežíva podobne ako ja.
Neľachko sa mi o tom píše.

Som vo vzťahu zo psychopatom. Ťažko mi bolo priznať si to, ale teraz to už viem........
ON stále najlepší,kritizuje, .....nadáva, len čo on povie je pravda, spochybňuje moje názory...... snaží sa ma presvedčiť o opaku.....neprijíma iných rady, ide si svoje, nevie komunikovať., prevracia tvrdenia......zvykne byť prudký a výbušný.....pred inými hrá divadlo, aký je skvelý ku mne, boskáva, obíma, potom v súkromí je poväčine chladný a rezervovaný....
manipulativne chovanie, klame dosť často, kritizuje buzeruje, odsudzuje, preňho má človek jedine vtedy hodnotu, keď niečo dokáže v živote, nemiluje ma čistou úprimnou láskou ako osobnosť, ale iba za to čo robím, ak vôbec miluje, má potrebu ma ovládať, mám z neho už negatívne dojmy a pocity..smútok....ako to skončilo...npasivne agresivny, arogantný všeználek, akoby,strašne náladový, verbálny agresor,
ja som jeho opak...da sa s takymto chlapom žiť ?bez nejakej ujmy? Máte niektorá skúsenosťi?

Vopred ďakujem

naominaomi

hej,vsimla som si aj ja, ze toto forum je plne psychopatickych vztahov,ale moja tema zialbohu nie je vymysel, strasne by som chcela,aby to bol vymysel a ja mala doma normalneho chlapa.

viem, ze vela veci tu nedava zmysel,rpeco som z nim atd, preco neutekam, preco nevyhladam odbornika....
ja len velmi pomaly odhalujem jeho zlozitu a skrytu psychopatiu...je to strsne dobry a rafinovany herec...tazko sa to prejavilo ,nemala som skusenost s chlapom pred nim...sak som mlada, nemam ani 30...a preto som prveho zbalila a drzim sa ho....ako chudera....

viem...neni to normalne..ze sa chovam ako chudina bez sebavedomia..co ma ponizuje

lebo co no vie ma dostat tam kam chce, vie byt aj pozorny aj mily, suci nazivot, aj grand, aj pozve, aj porobí doma, nemame nastastie deti,ale chce ich.Ja odmietam.....
Inač ties mi pise, ze ako mu chybam, ako ma lubi,ale pise- tasko to hovori osobne. Velky blok........ale hovori.
Je to laska,co citi?

ako nenadava na nikoho ked vyndeme z spolocnosti,ale kritizovat ma dokaze, buzerovat, co robim,ako sa spravam, nadavt mi vie, posielat ma do pi...

to mu nerobi zle.....

dokaze byt mily, uzmierit si ma neskutocnym sexom, spravi pre mna nejaku peknu vec.....

coraz viac sak na nete kukam jeho povahu a nahodne s amy od kamosky dostala do ruk kniha o toxickom muzovi...tak to tam nazvali....a vystihuje to mojho chlapa..toxicita je jeho osobnsot..skodi zene...tym chovanim,ale ani to asi nevie....

raz sa s nim citim fajn, je mily, zalubene sa sprava, dava mi dary, potom zase je opacny, nevrly, kritizuje, sa to unho strasne strieda, kazdy tyzden inak:(:(

ja ani neviem preco pisem na forum ako...neviem,co cakama a co ziadam od ludi,aby mi tu povedali....asi som sa len potrebovala nutne vykecat s toho..co mam doma..nejaky navrat do realu potrebujem ....a silu ukoncit to

Nana33

Bola som s takým 5rokov od mojej 18 ..
Možno je pre teba ťažké sa rozísť ale ak to dokážeš spadne ti obrovský kameň zo srdca... teraz som už zasnúbená a mám muža o akom som snívala a som na seba neskutočne hrdá,že som to vtedy dokázala a za to kde a s kým som teraz. On ťa má ako majetok neľúbi ťa. Láska vyzerá inak :) sama cítiš,že tam niečo nie je v poriadku .. aj ja som pred pár rokmi písala na toto fórum a "sťažovola" sa tu a áno aj mne radili sa rozísť .. ale nespravila som to hneď to ty sa musíš rozhodnúť sama .. ale mysli na to,že niekde na teba čaká muž ktorý ti dá tej lásky sto krát viac ;) veľa šťastia

smolinkaa 22

Inak nechapem, to sa tu vrece v poslednej dobe roztrhlo s psychopatickymi osobami a vztahmi? Kazda druha tema pomaly je tu o tom.. to ako si tie zeny vazite same seba ked si vyberate takychto nanic manipulativnych a narcistickych muzov.. ? Kokos.. alebo je mozne aj to, ze polka z tych tem su vymyslene a niekto sa tu len dobre na nas bavi, aby sa zvysila navstevnost fora aj prispevky.. cim samozrejme nemyslim autorku tejto temy komkretnej, len tak nahlas vseobecne uvazujem.. nepride mi to totiz normalne..

smolinkaa 22

Matyo to vystihol.. bez smer psycholog a nech ti niekto blizky cim skor pomoze zdrhnut od neho.. lebo ti narobi 2 alebo 3 deti a bude ta tyranizovat do konca zivota.. zbal sa este kym mozes, kym je cas a nemas dogabany zivot..

Matyo

Psychopat zostáva psychopatom do konca života, žiadne univerzálne rady neexistujú, tam je len jedno riešenie a to ukončiť vzťah pokiaľ ten druhý normálny má na to ešte dostatok síl. To je však niekedy problém, pretože psychopat si väčšinou vyberá menej sebavedomého partnera, ktorého ešte viac psychicky zdeptá, ekonomicky a spoločensky izoluje a takýto "ubitý" človek bez pomoci niekoho druhého nie je schopný urobiť rázny krok, napr. rozchod, bojí sa. Keď chceš radu, tak vyhľadaj psychológa, ktorý ti pomôže tvojho partnera opustiť, inak sa s ním budeš trápiť minimálne do jeho alebo tvojej smrti, záleží kto pôjde skôr...

miva

ahoj, no ja tu normalne nereagujem na nic, ale po precitaní si tvojho príspevku som nadvobudla pocit až ako keby si chodila s mojim ex..
presne toto mam za sebou... navyse este aj s tym, ze ked s niecim nesuhlasil co bolo dost casto kedze som dost papula, tak ma "trestal" tym, ze nechcel mat so mnou sex...
Posledny rok bol uz neunosny, neviem ci si ma doma niekedy vsimol, ci mi niekedy sam od seba vyhovel, ci sa na mna usmial, alebo urobil nieco co by ma potesilo... myslim, ze nie...
vsetci boli hlupi, jednoduchi, neznalí, neuspesní, nevzdelani a ja neviem co, ludia ho unavovali, pocuvat ich reci, emocie boli prejav slabosti.. no pred rodinou bol dokonaly partner s usmevom od ucha k uchu srsiaci humorom a nejakom hranou spontannostou... ja som ho pomaly za to zacala nenavidiet... pamatam si ako sme niekde sedeli a on bol zase tak hrano dokonaly, ze som mala chut chytit popolnik na stole a hodit mu ho do hlavy... a ked sme prisli domov... tak zas vsetkych a vsetko skritizoval, nasadil suverenny ksicht a o nic a nikoho sa nezaujimal... len o seba...vtedy sa to zlomilo a povedala som si dost... predtym uz par krat sme to riesili vzdy ked som chcela odist bol tak chvilu ok... vedel prejavit cit len elektronicky, ako mu chybam ked som vsak prisla bol zas taky ako stale... ziadna emocia...stale ma poucal ako sa mam spravat, tvarit, rozpravat... a ako nemam ani ja na verejnosti ci niekde prejavovat emocie... ako chce zo mna "mat dokonalu zenu"...
tak ked sa to zlomilo isla som domov k mame a napisala som mu, ze si myslim, ze by sme to uz mali ukoncit.. jeho jedina reakcia bola "ok, mas 3 dni na zbalenie veci", odvtedy som ho nevidela a ani nepocula.. uplne ma odstrihol zo zivota a mne sa strasne ulavilo... este nikdy predtym som nemala podobny rozchod, vzdy ma to bolelo viac ci menej... teraz nic, zrazu som sa citila neuveritelne slobodna..
casom som si nasla partnera takeho ako som ja, veseleho, spontanneho, otvoreneho, ziveho a priatelskeho a sme spolu uz 4 rok a ja som s nim stastna, spatne ked sa na to pozriem nechapem, ako som mohla zit s partnerom predtym v neustalom dusne a zlej atmosfere ked zivot s niekym s kym si "idete svoje" spolu je to take krasne, ze ani len nezapochybujes, ze by to malo byt inak...
na tvojom mieste by som to skoncila.. viem nie je to lahke, tiez mi to trvalo nejaku dobu... ale nelutujem, lutovala by som keby som mala s tym predtym rodinu... uz na vzdy by som bola "nie dost dobra" a vsetci naokolo "este horsi" na to aby sme sa "my" s nimi bavili.. zivot v izolacii len preto, ze on je sociopat a psychopat.

naominaomi

lebo ten psychopat si ma tak uz podmanil a dostal sa mi pod kozu za ten cas, ze nemam silu odist a ani odvahu
tipicka rola tyranej zeny asi.

mesacny princ : Aj ty si taky ako on? viem,ze niesi moj partner, on nechodi na fora
Vy muži ste teda vsedci asi psychopati, nikto normalny sa nenajde uz c?