vzťah so psychopatom, máte niektorá skúsenosti?

Príspevok v téme: vzťah so psychopatom, máte niektorá skúsenosti?
naominaomi

Táto téma nie je fake,upozorňujem dopredu, píšem ju cez zaťaté zuby, ale už si neviem dať rady možno je tu niekto kto prežíva podobne ako ja.
Neľachko sa mi o tom píše.

Som vo vzťahu zo psychopatom. Ťažko mi bolo priznať si to, ale teraz to už viem........
ON stále najlepší,kritizuje, .....nadáva, len čo on povie je pravda, spochybňuje moje názory...... snaží sa ma presvedčiť o opaku.....neprijíma iných rady, ide si svoje, nevie komunikovať., prevracia tvrdenia......zvykne byť prudký a výbušný.....pred inými hrá divadlo, aký je skvelý ku mne, boskáva, obíma, potom v súkromí je poväčine chladný a rezervovaný....
manipulativne chovanie, klame dosť často, kritizuje buzeruje, odsudzuje, preňho má človek jedine vtedy hodnotu, keď niečo dokáže v živote, nemiluje ma čistou úprimnou láskou ako osobnosť, ale iba za to čo robím, ak vôbec miluje, má potrebu ma ovládať, mám z neho už negatívne dojmy a pocity..smútok....ako to skončilo...npasivne agresivny, arogantný všeználek, akoby,strašne náladový, verbálny agresor,
ja som jeho opak...da sa s takymto chlapom žiť ?bez nejakej ujmy? Máte niektorá skúsenosťi?

Vopred ďakujem

Skusena

Ahoj, viem ako sa citis, viem aka si domotana a naviazana, ja som zila skoro 3 roky s takym chlapom to iste robil so mnou, casom prisli aj fyzicke utoky, teraz sme v stadiu rozvodu a recickami ma skusa zlamat nech to este zachranime, mame aj male dieta, ale ja nemam sil s takym clovekom zit, uplne ma to ubijalo, som rada ze som od neho odisla naozaj nelutujem, mozno na zaciatku budes mat "abstak" a budes rozmyslat ci dobre robis, ale neboj sa, posunie ta to vpred a budes aj odolnejsia, mudrejsia a budes si davat vacsi pozor na takychto ... ;) drzim palce ako sa vravi, vsetko zle je na nie dobre

medikamentus

je uplne jedno, v akom znameni sa narodil. Ma narusenu osobnost.
Ak sa chces cely zivot trapit, tak sa s nim trap. Ja by som to nerobil.

denisaf

je to vsetko vasa vina ze si zo sebou nechate roky takto mavat...zivot sa da prezit lepsie aj krajsie nie ze sa zenska zakvaci psychopatom a este si narobi aj decka...zasluzite si dobre cez hubu a nie lutost.. kazdy svojpravny dospely clovek ma moznost zmenit si svoj zivot...vsetko ostatne je len vyhovorka

Moncici 17

Prečo s nim neskončíš??Dávaj pozor na mužov so znamením škorpion, lev , blíženec.Odíd, skonč s ním, vymysli si, že si chorá, neplodná, .....Bude to skúšať dovtedy, kým si nenájde inú partnerku.Ver mi.