vzťah so psychopatom, máte niektorá skúsenosti?

Príspevok v téme: vzťah so psychopatom, máte niektorá skúsenosti?
naominaomi

Táto téma nie je fake,upozorňujem dopredu, píšem ju cez zaťaté zuby, ale už si neviem dať rady možno je tu niekto kto prežíva podobne ako ja.
Neľachko sa mi o tom píše.

Som vo vzťahu zo psychopatom. Ťažko mi bolo priznať si to, ale teraz to už viem........
ON stále najlepší,kritizuje, .....nadáva, len čo on povie je pravda, spochybňuje moje názory...... snaží sa ma presvedčiť o opaku.....neprijíma iných rady, ide si svoje, nevie komunikovať., prevracia tvrdenia......zvykne byť prudký a výbušný.....pred inými hrá divadlo, aký je skvelý ku mne, boskáva, obíma, potom v súkromí je poväčine chladný a rezervovaný....
manipulativne chovanie, klame dosť často, kritizuje buzeruje, odsudzuje, preňho má človek jedine vtedy hodnotu, keď niečo dokáže v živote, nemiluje ma čistou úprimnou láskou ako osobnosť, ale iba za to čo robím, ak vôbec miluje, má potrebu ma ovládať, mám z neho už negatívne dojmy a pocity..smútok....ako to skončilo...npasivne agresivny, arogantný všeználek, akoby,strašne náladový, verbálny agresor,
ja som jeho opak...da sa s takymto chlapom žiť ?bez nejakej ujmy? Máte niektorá skúsenosťi?

Vopred ďakujem

womanli

Ano, presne si opisala psychopata, ktory tebou manipuluje.Znizi tvoje sebavedomie, aby on bol ten TOP a, ked to nahoodu prepiskne nieco Ti kupi, bude par dni mily, ako pises tyzden tak-tyzden tak.
Este dobre, ze nemate deti a pre tvoje dobro Ti radim cim skor sa s nim rozist.Svoj hnev a manipulaciu bude stupnovat.Nerozumiem ako si s nim mohla byt 11 rokov! a nedat si dokopy suvislosti.Takto kmitat moze iba s osobou, ktora sa necha manipulovat,ktora si necha nadavat, tak hlavu hore a vzpriec sa mu.

Babemi

Mesačný princ.
Akurat čitam mame tuto diskusiu a hlavne tvoje odpovede. Ste si celkom podobný. Nechcete sa zoznamiť?:D :D :D

naominaomi

mesačný princ ale nebolo tomu tak vždy, že sme si nerozumeli, ved som na to pomalyčky prichadzala 11 rokov...to je co povedat nie
a tak to dopadlo.........

inak mesacny v com si ROVNAKY ako ten moj? menuj prosim ta...

tieš by ma zaujalo zkade mate tie poruchy osobnosti / co je normalne /co nie.

Mesačný princ

naominaomi - načo sa dávate dokopy s ľuďmi, s ktorými nemáte nič spoločné a ktorým nerozumiete??? Ničíte im život a v konečnom dôsledku ho ničíte aj sebe.

Mesačný princ

Sevrin - aké sú znaky dokonalej a neporušenej osobnosti? Tzv. človeka bez akejkoľvek chyby, či odlišnosti či už vo výzore a správaní?

Mesačný princ

Každý človek ovplyvňuje okolie v ktorom žije a ktoré ho obklopuje a opačne.

Ja si stále myslím, že netrpí žiadnou poruchou a ak áno, tak ňou trpím aj ja :)

naominaomi

je to porucha osobnosti, psychopatia, na 1000% som si istá
je to len o tom, ze vsak jeho daktora moze lubit, aj jej moze vyhovovat, ak bude nejaka introvertka alebo co,ale ja niesom taka,
Ja som jeho opak :( a ja z tym neviem zit.
Tiez sa aj on na mna stazuje,ale nie na nete, viem.
Ked skodi svojim spravanim mne, tak to neni originalita ale porucha osobnosti

Sevrin

Nie Mesačný princ, to znamená, že ak sa niekto správa tak, že svojim správaním výrazne ovplyvňuje kvalitu života svojho okolia a neuvedomuje si to, môže trpieť poruchou osobnosti.

A ten dodatok o potrebe odborného vyšetrenia som napísal preto, aby sme sa tu nemuseli zapodievať teóriami o ovečkách. Nadarmo.

zmok

Nezabudla si sa opisat ako uplny opak svojho priatela, clovek by az nadobudol dojem, ze si cnostna , neposkvrnena zena, cista mucednicka,

Dost mozne, ze ta manipulatorka si ty a len i frustrovana, ze priatel sa tebou neda manipulovat.