Napisat mu list na rozlucku?

Príspevok v téme: Napisat mu list na rozlucku?
ona123456

Ahojte,

uprimne trapim sa. Som 8 mesiacov po rozchode a uz to nezvladam. Moj ex sa so mnou rozisiel koli nezmyslom, v podstate som nedostala ani len normalnu opoved ze preco. Stale to boli jeho vymysli ako som vzdy chcela ineho, bol choro ziarlivy. Nakoniec mam pocit ja ze on ma inu a ja sa tu trapim. Pracu mam fajn, kolegovia super, plat kde sa vazne ani rodine o takom nesniva - robila som skolu v zahranici, alebo bohuzial pracujeme spolu. Ja ho psychicky nevykrivam a som rozhodnuta dat vypoved, aj keby som mala proste ist niekam upratovat. Tak som zacinala a verim ze sa zas postavym na nohy. Chcem uplne zmenit bud to krajinu alebo aspon mesto. Bojim sa urcite to ano, buduci tyzden som sa rozhodla dat vypoved. Mam otazku, kedze on ma ma za uplnu kurvu, pritom vazne myslim ze podla seba sudim teba, Rada by som mu Vela chcela povedat, mozno tymto listom, ako mi ublizil, viete ja som sa cely rozchod starala o To aby jemu bolo dobre. Bojovala som az do konca. Superit ale proti niekomu kto je chory a mysli si ze ho niekedy podvediete a kto je este aj egoista je tazke. Casto je laska malo, ak to vobec Laska bola.. Nakoniec, to je jedno je to na dlho proste neuveritelne mi ublizil a myslim ze prave on je ten co ma druhu, co mu aj s hlbky srdca prajem chcem aby bol stastny, len sa nechcem na to pozerat.
Napisali by ste mu taky list?? Ako hovorim moj nazor on nikdy nevypocul, ked nepocuval mozno bude citat? Zu ho neuvidim, ako si zbalim kurfre menim si cislo, adresu, zivot, niekto si povie je to utekanie samej pred sebou, ale este dalsie 3 mesiace a skoncim na Psycho. Som vychudnuta (44kg), nespavam, ked chcem v praci jest staci ze ho vidim, max jedlo vyhodim, nic ma nenaplna, kamarati, rodina uz tiez nevedia co so mnou. Ja som sa totiz vzdy smiala. Zu ani neviem co to je byt stastna len tak. Verim ze rozhodnutie bude spravne.
Ak mate niekto skusenosti s niecim takym skuste napisat potesim sa. Nechcem sa strapnit. To je to posledne, len proste sa snim rozlucit a vysvetlit mu to ako som to vsetko vnimala ja.
Dakujem

pp

Ahoj, no ja na tvojom mieste by som odisla na poooriadnee dlhu dovolenku a poslala by som mu akurat tak magnetky. Ak mas dobry vztah s obvodnou lekárkou, nakolko mas podvahu, normalne sa daj na mesiac vypisat a pouvazuj kludne doma, čo dalej. Lebo ked sa vidate v praci, tak sa ti ani nevidim, ze mas stavy. Na druhej strane, silne zeny nepotrebuju posielat listy plne trpkosti, musíš to zvladnut bez toho. Ber to tak, ze jeho to nezaujima a zbytocne sa len ponizis. Bude to kdekomu roztrubovat, aka si placka cintlava, este viac ti ublizi. Zachovaj chladnu hlavu. A pamataj, ze najlepšia "pomsta" je úspech.

Granula

Jaaaj a este aby sa ti rychlejsie zabudalo, najviac ziarlia ti muzi, ktori sami podvadzaju. Preto si nedostala ziadne normalne vysvetlenie. Uz sa nim vobec nezaoberaj. Zmen pracu a zacni zit novy zivot. A este nieco, rozmaznavaj sa. Zasluzis si to.

Granula

No a to uz naco mu chces pisat roman o svojich citovych vylevoch? Ved jemu si nestala ani za normalne vysvetlenie. Neponizuj sa, akurat sa bude na tom dobre smiat. Kasli na to, aj na neho, urob hrubu ciaru, zodvihni hlavu a chod vpred. Vies kolko chlapov na teba caka? A ovela, ovela lepsich? Krajsich, bohatsich, schopnejsich, lepsich, vonavejsich, milsich, stedrejsich atd.? Si nebudes vediet vybrat ;-)

sajmilinka

napíš ten list ale nechaj si ho pre seba, len proste seba aby si si uľavila trošku, povedala to čo si chcela povedať a on ťa nepočúval a odíď. nie je to síce fér ale on neodíde kvôli tebe isto takže ak máš možnosť tak choď niekam inam. ak máš skúsenosť so zahraničím tak to by možno bolo aj najlepšie, začať proste na novo. jemu to dávať by bolo podľa mňa zbytočné, myslím, že by to ani nečítal podľa toho čo si písala

daniela2

Smutné dievča
nepíš mu. Váš vzťah nebol elektronický. Nemal ani toľko úcty, aby sa slušne rozišiel, proste zbabelec. Bude zbabelý Ti na list odpísať a čím viac energie doňho ešte investuješ, tým Ti bude horšie.

adiinka40

a myslis, ze ten list bude na nieco dobry? ak ano, ak sa tebe ulavi, tak mu napis ale ak nie, tak by som to nechala tak.

Smutne dievca

Kafe - velmi sa mi pacil tvoj koment a pohlad na vec

Som prave v obdobnej situacii...po rozchode.. Rozisiel sa so mnou prostrednictvom jednej sms a to sme obaja po 30ke .... A naozaj by ma velmi zaujimalo ako dopadla tato baba tu ktora sa pytala na radu.
Tiez som dnes zapisala 3 A4ky a mam ich ulozene v PC. Dala som na papier vsetky situacie, pretoze rovnako ako jej ex aj ten moj obvinil zo vsetkeho len mna.
Dokonca som si spisala plusy a minusy. Az mi je smiesne z tej plnej A4 minusov a realne asi 3 plusov...

Trpim, trapim sa to ano...je to uz sebanicenie ? Netusim..mozno si tym len potrebujem prejst...
Verim ze to prejde a bude uz len dobre...

Baba ktora si pytala o raud, prosim ozvi sa co je s tebou :)
Ahojte

Mocca

Ten posledny prispevok od nicku Ona123456 nepisala autorka temy, ale nejaky psychicky naruseny jednotlivec, ktory sa nevie ani vyjadrovat, ale takych treba akurat polutovat. A popriat im zlepsenie zdravotneho stavu.

Snad to autorka zvlada dnes lepsie ako doteraz.

zmok

Tiez si myslim, ze by si zbytocne minala tuhu do pera. Moze sa ti zist na podpis zmluvy na hypoteku , alebo pracovnu zmluvu, ci nejake zamilovane listy. Tuha sa minie rychlo ani nevies ako.

Este jeden zazitok z tohto fora bola ako sem dosla nejaka, co sa chcela velmi zoznamit, ale nechcela nechat ziadny kontakt. To len taka pikoska.