Napisat mu list na rozlucku?

Príspevok v téme: Napisat mu list na rozlucku?
ona123456

Ahojte,

uprimne trapim sa. Som 8 mesiacov po rozchode a uz to nezvladam. Moj ex sa so mnou rozisiel koli nezmyslom, v podstate som nedostala ani len normalnu opoved ze preco. Stale to boli jeho vymysli ako som vzdy chcela ineho, bol choro ziarlivy. Nakoniec mam pocit ja ze on ma inu a ja sa tu trapim. Pracu mam fajn, kolegovia super, plat kde sa vazne ani rodine o takom nesniva - robila som skolu v zahranici, alebo bohuzial pracujeme spolu. Ja ho psychicky nevykrivam a som rozhodnuta dat vypoved, aj keby som mala proste ist niekam upratovat. Tak som zacinala a verim ze sa zas postavym na nohy. Chcem uplne zmenit bud to krajinu alebo aspon mesto. Bojim sa urcite to ano, buduci tyzden som sa rozhodla dat vypoved. Mam otazku, kedze on ma ma za uplnu kurvu, pritom vazne myslim ze podla seba sudim teba, Rada by som mu Vela chcela povedat, mozno tymto listom, ako mi ublizil, viete ja som sa cely rozchod starala o To aby jemu bolo dobre. Bojovala som az do konca. Superit ale proti niekomu kto je chory a mysli si ze ho niekedy podvediete a kto je este aj egoista je tazke. Casto je laska malo, ak to vobec Laska bola.. Nakoniec, to je jedno je to na dlho proste neuveritelne mi ublizil a myslim ze prave on je ten co ma druhu, co mu aj s hlbky srdca prajem chcem aby bol stastny, len sa nechcem na to pozerat.
Napisali by ste mu taky list?? Ako hovorim moj nazor on nikdy nevypocul, ked nepocuval mozno bude citat? Zu ho neuvidim, ako si zbalim kurfre menim si cislo, adresu, zivot, niekto si povie je to utekanie samej pred sebou, ale este dalsie 3 mesiace a skoncim na Psycho. Som vychudnuta (44kg), nespavam, ked chcem v praci jest staci ze ho vidim, max jedlo vyhodim, nic ma nenaplna, kamarati, rodina uz tiez nevedia co so mnou. Ja som sa totiz vzdy smiala. Zu ani neviem co to je byt stastna len tak. Verim ze rozhodnutie bude spravne.
Ak mate niekto skusenosti s niecim takym skuste napisat potesim sa. Nechcem sa strapnit. To je to posledne, len proste sa snim rozlucit a vysvetlit mu to ako som to vsetko vnimala ja.
Dakujem

Rozumcek

Takych svin ako je on je dnes kopec. Na kazdom rohu,ci su to zeny alebo muzi. Nepis mu,iba sa tym ponizis a on bude na konovi. Urcite sa raz z toho dostanes,len sa snaz,aby ti to nezobralo vela energie a nervov,moze sa to odrazit v buducnosti. Pri vybere dalsieho partnera bud uz obozretnejsia,pouc sa z toho. Len aj tak musim nejak so zmokom suhlasit :) moja byvala tiez riesila,ze mam jeden zub trosku odkloneny,ale fakt trosicku,pritom vacsina dievcat mi hovori,ze mam pekne zuby. Cize je to chore,ale zazil som to.

Mesačný princ

zmok - paráda :)

ona123456 - Je to len tvoje rozhodnutie - len tvoje.

Majú ti písať neznámy ľudia či máš niečo písať, alebo nie???
Si svojprávna? A áno, tak sa rozhodni. Riziká sú vo všetko, čo v živote urobíš a akokoľvek sa rozhodneš.

Tomas12345

Prepac Ona ale riesis totalne blbosti . Co tym vyriesis ze sa budes zozierat pre svojho frajera ? Nic tym nedosiahnesd on sa kvoli tomu k tebe nevrati a ty sa len psychicky aj fyzicky znicis. Navyse je totalna somarina sa vobec kvoli takejto veci sebaubijat. Nepoviem kebyze si nejaka tazko chora alebo zijes pod mestom o hlade a smede v zime. Kebyze si zazijes na jeden den pobyt na detskej onkologii tam by si uvidela skutocne problemy a nie tieto tvoje "problemy". Spametaj sa prosim ta . Normalne zacni jest , sprav si dake oblubene jedlo , pozri nejaky film , relaxuj, pod na masaz wellness, zasportuj si , precitaj knihu ktora ta bavi , prijmi do svojho života Boha a uvidis ze vsetky tieto tvoje pseudo problemy zrazu budu pre teba uplne nepodstatne.

zmok

Dnesne zeny su velmi psychicky nevyrovnane, preto v ziadnom vztahu dlho nevydrzia. Jedna je nadrzana ale nechce sex. Druhej sa zas paci nejaky muz, ale napacia sa mu jeho zuby, tak vlastne nevie, ci sa jej ten muz paci. Tretia zas chodila s panicom, ale ked zistila, ze je panic, tak ho nechala, lebo si zmyslela, ze panic nema intimny zivot, aj ked to snim nikdy neskusala. Vsetky zeny sa spolocne cuduju, ze su im muzi neverni, ale obliekaju sa a odhaluju ako keby sa chceli vyspat s polovicou mesta. Ved sa uz trosku spamatajte.

Mocca

WHISPER, uplne s tebou suhlasim. Po vyslobodeni, ako tomu hovorim :D som si zacala plnit vsetky svoje sny a moj momentalny zivot mi pripada ako rozpravka. A pri pohlade naspat nemozem uverit, ze som tak prezivala.

WHISPER

snád nechceš aby sa na tebe smial ešte aj s kamošmi pri pive... ako si mu ako ubožiačka list písala...

sustred sa na zmenu práce,.. jeho nerieš...

ludia dennne prežívaju rozchody.... so mnou sa tiez rozisiel bez dovodne, len stylom ze bol zrazu na FB vo vztahu s inou, čo sme tyzden spolu neboli a už mal inu... už je s nou zenaty ma decko...
a život ide dalej...

aspon si idem za svojimi snami....

urob tak aj ty.... zacni si plniť sny, robiť to čo ta baví...

snezienka19

Napis mu co citis a vsetko co by si mu chcela povedat. ALE ten list neposielaj, len si ho "odloz".... Upokoji to aspon cast tvojho Ja.
Po viac ako troch mesiacoch, ak nan dovtedy nezabudnes, si ho precitaj, ci to este stale takto citis. Ak sa tvoja potreba poslat ten list nezmeni, urob tak. Aj tak uz budes byvat inde a budes v novom zamestnani....

ABC12

Keď dospelý človek trávi veľa času s deťmi (myslím aj dospelých), tak sa z neho môže stať infantil. Aj také prípady sú a netreba to až tak vehementne riešiť. Inak, listy na rozlúčku sa píšu vo vážnych veciach, aj rozchod je vážna vec, ale skôr by som mu asi napísal emaila.

Mocca

Ano, mam velmi podobnu skusenost, este aj tu vahu mame skoro rovnaku, ja som mala 42-43 kg :D

Manipulativny ziarlivec, pre ktoreho som bola radodajna uz len ked som sa s kolegami chalanmi rozpravala a smiala som sa na niecom. Boli sme takisto kolegovia, ako aj vy ste. Ku koncu "vztahu" s nim som uz bola bez vlastnej osobnosti a s presvedcenim, ze bez neho neznamenam nic. Po roku jeho tajnej znamosti som mu na jeho tajnu lasku prisla a najskor som mu chcela dat druhu sancu, ale on hned nato zacal spavat s dalsou, len kvoli sexu, a ked som mu po dvoch tyzdnoch aj na to prisla, dozvedela som sa, ze tu druhu sancu som mu beztak davala iba preto, lebo som bola slaba a nedokazala som byt bez neho. Nuz tak som ho kopla do prdele tak, ze sa nestihal z toho spamatat, co mne uz ale bolo srdecne jedno.

Napriek tomu som v sebe ale citila nevypovedane myslienky. V zivote by som mu o nich nepovedala, lebo on nema pravo odomna uz na nic. Pisala som tie listy, ale iba pre seba do zosita. A vies co? Ich frekvancia sa sama od seba zacala postupne znizovat bez toho, aby som sa snazila. Mne za nim luto ani smutno nebolo, len to bolelo ako svina. Posledny list som napisala mozno tak 8 mesiacov po tom vsetkom, ale to uz bola frekvencia tych listov asi tak 1 za mesiac. A boli sme stale kolegovia, aj po tom vsetkom a rozchodie, chodili spolu na niekolkodnove sluzobky iba my dvaja, robili na spolocnych pracovnych ulohach, on popritom vyvolaval v aute so svojou uz oficialnou laskou. A ja? Mala som ho u prdele raz a navzdy, odkedy mi docvaklo. Zvladala som vyborne svoju pracu a v zivote uz som sa nebavila s nim ako clovek, striktne iba ako kolega, profesionalne. A uz vobec nic o mojom sukromi.

Nebav sa uz s nim. Ty si nepotrebujes nic uzatvarat S NIM. Ty si potrebujes uzavriet veci V SEBE a PRE SEBA. A na to fakt nepotrebujes nikoho, iba seba.