Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Napisat mu list na rozlucku?

Príspevok v téme: Napisat mu list na rozlucku?
ona123456

Ahojte,

uprimne trapim sa. Som 8 mesiacov po rozchode a uz to nezvladam. Moj ex sa so mnou rozisiel koli nezmyslom, v podstate som nedostala ani len normalnu opoved ze preco. Stale to boli jeho vymysli ako som vzdy chcela ineho, bol choro ziarlivy. Nakoniec mam pocit ja ze on ma inu a ja sa tu trapim. Pracu mam fajn, kolegovia super, plat kde sa vazne ani rodine o takom nesniva - robila som skolu v zahranici, alebo bohuzial pracujeme spolu. Ja ho psychicky nevykrivam a som rozhodnuta dat vypoved, aj keby som mala proste ist niekam upratovat. Tak som zacinala a verim ze sa zas postavym na nohy. Chcem uplne zmenit bud to krajinu alebo aspon mesto. Bojim sa urcite to ano, buduci tyzden som sa rozhodla dat vypoved. Mam otazku, kedze on ma ma za uplnu kurvu, pritom vazne myslim ze podla seba sudim teba, Rada by som mu Vela chcela povedat, mozno tymto listom, ako mi ublizil, viete ja som sa cely rozchod starala o To aby jemu bolo dobre. Bojovala som az do konca. Superit ale proti niekomu kto je chory a mysli si ze ho niekedy podvediete a kto je este aj egoista je tazke. Casto je laska malo, ak to vobec Laska bola.. Nakoniec, to je jedno je to na dlho proste neuveritelne mi ublizil a myslim ze prave on je ten co ma druhu, co mu aj s hlbky srdca prajem chcem aby bol stastny, len sa nechcem na to pozerat.
Napisali by ste mu taky list?? Ako hovorim moj nazor on nikdy nevypocul, ked nepocuval mozno bude citat? Zu ho neuvidim, ako si zbalim kurfre menim si cislo, adresu, zivot, niekto si povie je to utekanie samej pred sebou, ale este dalsie 3 mesiace a skoncim na Psycho. Som vychudnuta (44kg), nespavam, ked chcem v praci jest staci ze ho vidim, max jedlo vyhodim, nic ma nenaplna, kamarati, rodina uz tiez nevedia co so mnou. Ja som sa totiz vzdy smiala. Zu ani neviem co to je byt stastna len tak. Verim ze rozhodnutie bude spravne.
Ak mate niekto skusenosti s niecim takym skuste napisat potesim sa. Nechcem sa strapnit. To je to posledne, len proste sa snim rozlucit a vysvetlit mu to ako som to vsetko vnimala ja.
Dakujem

Ona123456

Vazne? Ak toto tvoja byvala urobila neviem, najhorsie je ze takyto ludia ta potopia.davaju ti vsetko za vinu a ty sa trapis...pre mna to bude ale doslova list na rozlucku nedovolim mu aby ma nasiel...ale cysmiata byt fakt netuzim asi by som to mala nechat

Ona123456

Ahojte,

Dakujem!!najradsej by som vas mala vsetkych pri sebe. Verte mi mare pravdu. Ja to viem ale proste nedokazem mu niako ublizit,slovami,skutkami niako. On hovori ze ja som si nasla rezept aby som sla vlastnou cestou, nemam nikoho. On ano!ja viem utekat je slabost, ale ja nevladzem.VÁžne to nedavam. Ja som sa snazila,sla som aj na dovolenlu, este tam mi dal vyzdobit izbu ,4mesiace po rozchode. Ako som prisla zas som bola nic pre neho. Ja jedine co si prajem je ujst, nevidiet ho a byt znova sebavedoma, zdrava zenska! Ktora miluje su seba .
Vazne mu nemam pisat? Ja som vzdy bola proti tomu, ale ako keby ma nieco do toho proste tahalo. Viete triezvy rozum, bez emocii to vidi inak a vazne mi pomahaju vase nazory dakujem :)

Solonina

Nepis mu. Moja byvala robila to iste,obvinovala ma stale z nevery,pritom bola pre mna jedina a prva vo vsetkom. List som napisal,vysmiala a ponizila ma. Mozes cakat rovnaku reakciu.

Bubak11

Ži tak, aby mali vždy problémy tí, s ktorými prichádzaš do kontaktu a nie ty. Pokojne, áno, keď sa s ním náhodou budeš rozprávať, tak ho aj trochu opľuj, nech si to zapamätá chalan nezrelý a poďme: spadla hruška zelená, obila si kolená, teraz plače na zemi, dobré liečky dajte mi a tak ďalej. Len to je správne, áno.

Bubak11

Ale nie, áno, soť doň a hoď doň ten list na rozlúčku, daj si AD-čko a choď si svoje, s.ať na všetko...

Bubak11

Nechcem strašiť, ale toto je strašné. Už keď máš toho toľko spraviť, tak najlepšie bude ak nespravíš vôbec nič. Mala by si doň aspoň sotiť, keď ho stretneš, tým by sa ti isto viac uľavilo, ale nechcem ťa nahovárať, nie, nie, to isto nie:-)

uterak

Nic mu nepis, ale rovno daj vypoved, odstahuj sa a zmen cislo a vsetko, odhlas sa aj zo socialnych sieti aspon na par mesiacov. Psychopata si treba vymazat zo zivota a zacat inde od znova, byt isty cas sama bez vztahu, nech by hoci aj rok, dva a az potom zacat novy vztah s novym muzom, najradsej s niekym normalnym. A mysli hlavne na to, nech si tvoj ex cim skor najde taku, co ho bude podvadzat naozaj. Lebo kto nedoveroval slusnej a normalnej zene, toho osud sam potresta, ze naozaj kurvu dostane za zenu a este aj nakazenu, ale taku si presne zasluzi a ziadnu inu. A co si zasluzi, to bude mat a ty budes mat raz normalneho chlapa, len to chce trpezlivost. Preco nemozes byt s tymto chlapom? Lebo si osud pre teba pripravil niekoho lepsieho, iba preto a pre nic ine.

kafe

v tvojej situácii, ale s mojim pohľadom na vec, okamžite vyhľadám psychológa/terapie a ešte si priplatím za čo najskorší termín. S výpoveďou počkaj.
To čo prežívaš, sa už podobá závislosti. Čo chceš vysvetľovať, dokazovať chorému človeku?? Jeho nedonútiš videť veci tak ako sú, on si ich prispôsobí, prekrúti aby boli jemu po chuti. Uvedom sa trochu! Ty potrebuješ dať do poriadku SEBA, svoje vnútro, nie meniť prácu, číslo a adresu (preboha nerob to kvôli jednému debilovi). TY potrebuješ otvoriť oči a uvedomiť si, prečo, čím som si pritiahla do života takéhoto debila? Čo mám zmeniť, aby sa mi niečo také nestalo zase? Tyran nikdy nepriťahuje sebavedomú a vyrovnanú ženu, tá by ho poslala do prdele. Iba slabé, zranené ženy, ktoré mu dovolia ísť za hranice normálu.

Nie, nenapísala by som mu list. On nepotrebuje počuť tvoj názor, žije si veselo aj bez teba. Ty sa potrebuješ vzchopiť, zahojiť niečo vo svojom vnútri a niečo robiť inak, inak rozmýšľať, inak pristupovať k sebe. Ty máš bojovať za seba, aby tebe bolo dobre. Do riti, postav sa RAZ sama za seba!! TERAZ! A neutekaj! Lebo kdekoľvek pôjdeš, seba si zobereš so sebou. Hocikoho druhého vo vzťahu stretneš, môže (ale nemusí) to dopadnúť rovnako. Písať listy a páliť za sebou mosty ti prd pomôže.