Napisat mu list na rozlucku?

Príspevok v téme: Napisat mu list na rozlucku?
ona123456

Ahojte,

uprimne trapim sa. Som 8 mesiacov po rozchode a uz to nezvladam. Moj ex sa so mnou rozisiel koli nezmyslom, v podstate som nedostala ani len normalnu opoved ze preco. Stale to boli jeho vymysli ako som vzdy chcela ineho, bol choro ziarlivy. Nakoniec mam pocit ja ze on ma inu a ja sa tu trapim. Pracu mam fajn, kolegovia super, plat kde sa vazne ani rodine o takom nesniva - robila som skolu v zahranici, alebo bohuzial pracujeme spolu. Ja ho psychicky nevykrivam a som rozhodnuta dat vypoved, aj keby som mala proste ist niekam upratovat. Tak som zacinala a verim ze sa zas postavym na nohy. Chcem uplne zmenit bud to krajinu alebo aspon mesto. Bojim sa urcite to ano, buduci tyzden som sa rozhodla dat vypoved. Mam otazku, kedze on ma ma za uplnu kurvu, pritom vazne myslim ze podla seba sudim teba, Rada by som mu Vela chcela povedat, mozno tymto listom, ako mi ublizil, viete ja som sa cely rozchod starala o To aby jemu bolo dobre. Bojovala som az do konca. Superit ale proti niekomu kto je chory a mysli si ze ho niekedy podvediete a kto je este aj egoista je tazke. Casto je laska malo, ak to vobec Laska bola.. Nakoniec, to je jedno je to na dlho proste neuveritelne mi ublizil a myslim ze prave on je ten co ma druhu, co mu aj s hlbky srdca prajem chcem aby bol stastny, len sa nechcem na to pozerat.
Napisali by ste mu taky list?? Ako hovorim moj nazor on nikdy nevypocul, ked nepocuval mozno bude citat? Zu ho neuvidim, ako si zbalim kurfre menim si cislo, adresu, zivot, niekto si povie je to utekanie samej pred sebou, ale este dalsie 3 mesiace a skoncim na Psycho. Som vychudnuta (44kg), nespavam, ked chcem v praci jest staci ze ho vidim, max jedlo vyhodim, nic ma nenaplna, kamarati, rodina uz tiez nevedia co so mnou. Ja som sa totiz vzdy smiala. Zu ani neviem co to je byt stastna len tak. Verim ze rozhodnutie bude spravne.
Ak mate niekto skusenosti s niecim takym skuste napisat potesim sa. Nechcem sa strapnit. To je to posledne, len proste sa snim rozlucit a vysvetlit mu to ako som to vsetko vnimala ja.
Dakujem

Ona123456

Neako mi tie spravy neodosiela pokeacovanie: bala som.sa ale uz som.to mala urobit davno. Je cas zobrat zivot do vlastnych ruk, odlozit vinko, zahodit zigy a byt znova ta zenska s knihou v ruke a usmevom na tvari. Mate pravdu a dakujem za vase prispevky. On ma toalne zbavil mna samej, zobral mi osobnost a moju doveru. A nakoniec.som v psycho ociach na chybe ja. A po vcerajsiom telefonate mi proste len docvaklo, ze uz nemam chut a ani energiu sa stale obhajovat ze som ho v myslienkach nepodvadzala :D lebo ved ja som na ine ani nemala priestor kedze bol 24 h denne so mnou :) ked.onn dokaze zit s tym ze ja koli nemu musim svoj zivot, po tom.ako.som.ho dlho budovala uplne otocit tak nech. Ludia drzte palce, dnes to bude tazke, mam strach aj zo sefa ale neva to dam!

Ona123456

Ahojte,

Po vcerajsku list pisat nejdem, staci. Dnes idem dat vypoved a drzte mi palce. Konecne sa po 8 mesiacov posuniem dalej. Vcera som to.trosku prehnala s vinkom, neako mi uslo :D. Vybucala som sa a dnes si dam pekne satiky a dam vypoved!

Ona123456

Ahojte,

Po vcerajsku list pisat nejdem, staci. Dnes idem dat vypoved a drzte mi palce. Konecne sa po 8 mesiacov posuniem dalej. Vcera som to.trosku prehnala s vinkom, neako mi uslo :D. Vybucala som sa a dnes si dam pekne satiky a dam vypoved!

Exterrorized

Napíš mu ten list, napíš mu všetko čo cítiš čo si myslíš ako ti ublížil ako ho stále miluješ... A nakoniec ten list spáľ... Nedávaj ho jemu, aj tak by ho nečítal a aj keby áno nepochopil by všetko čím si prechádzas,tým že ho spalis akoby si mu povedala všetko čo máš na srdci a ver mi že sa ti aspoň trochu uľaví. Viem čo prežívas, no mas to o to ťažšie že ho stretávas. To že dávaš výpoveď, odchádzaš, menis život je úžasné a to najsprávnejšie rozhodnutie. Máš len dve možnosti : zmena alebo šialenstvo... Odstupom času sa už nad tým len zasmejes, ver mi, nieje všetko také strašné ako to teraz vyzerá, máš pred sebou úžasný život ale už bez neho, musíš sa odpútať inak sa z toho zbláznis. Prajem veľa síl dievca

Rozumcek

Viem Mocca,teraz uz viem,ale tiez mi to trvalo,tak ako aj autorke to potrva pochopit,ze ju stretlo praveze stastie tym,ze ju opustil. Ona lubila iba slovami, neskor uz riesila moje kucerave vlasy,ze mam male svaly a pod. Pritom ako som pisal,vela dievcat mi povie,ze mam aj pekne vlasy,len tym,ze som ju miloval som sa trapil,ze nie som dost dobry.

Bubliii

Nečítala som romány podo mnou. List môžeš napísať - ale nepošli ho. Vypíš sa na papier, uľaví sa ti. A papier potom spáľ alebo roztrhaj a zahoď tak, aby si to nemala na očiach. Je to v podstate forma psychoterapie a mne to pri vážnych problémoch vždy dosť pomohlo.

Mocca

Rozumcek, tak to potom nebola ozajstna laska. Ked niekto naozaj miluje, tak mu drobne fyzicke nedokonalosti na partnerovi pridu roztomile.

Mocca

No esteze som nepoznala toto forum, ked som prezivala svoje tazke casy ;))

Su rozne kategorie zien, nikto z nas autorku nepozna, takze ziadny vseobecny popis na nu aplikovat nemozme. A je dobre, ze sa radi, niekedy nam niekto vnukne myslienku, ktora by sa k nam inak nedostala a pomoze vyriesit nas problem. Je tu spravne ;) a radit niekomu uvarit si dobre jedlo a najest sa, ked clovek nemoze do seba dostat pomaly ani caj, to iba dokazuje, ze si treba dobre vyberat, od koho si necha poradit. Ale verim, ze to bolo pisane s dobrym umyslom.