Keď by ste sa rozhodli uzavrieť pred celým svetom či už na určitú dobu alebo natrvalo, tak pred kým alebo čím by ste sa uzavreli ako prvým?
celkom sa uzavriet
Mesačný princ - súhlasím, len človeku potom tá spoločnosť chýba - mať ísť s kým von, zabaviť sa, na výlet keď je tak pekne, porozprávať sa atď...ale potom, keď človek stretne tie falošné ,,ksichty", si uvedomí, prečo s nimi tráviť čas nechce :D
Momentálne sa mám chuť uzatvoriť pred svojimi súčasnými ,,priateľmi" a asi to aj urobím. Nie žeby ma bavilo tráviť čas len sama, ale toľká faloš okolo mňa nie je o nič lepšia. A možno je to aj moja chyba, že som ochotná prekročiť more pre ľudí, ktorí sa (bohužiaľ až časom) ukážu, že nie sú ochotní pre mňa prekročiť ani mláčku...
Som neuplný introvert-už ma nebavia stretnutia s inými.A často som sa dal oblbnúť,takže už moc pre iných nie som otvorený,ani pre nich nič neurobím.M am rád spať.Hovorím Dominantný introvert.Rad sa pozeram do zrkadla a robim grimasy-všeliake.,Skus.
To si vieš lepšie vyhodnotit ako nejaký všeobecný članok.
Som plachý.A ty? Je to anonymné tak asi preto sa lepšie vyjadruje.Ćo povieš?
Som neuplný introvert-už ma nebavia stretnutia s inými.A často som sa dal oblbnúť,takže už moc pre iných nie som otvorený,ani pre nich nič neurobím.M am rád spať.Hovorím Dominantný introvert.Rad sa pozeram do zrkadla a robim grimasy-všeliake.,Skus.
To si vieš lepšie vyhodnotit ako nejaký všeobecný članok.
Som plachý.A ty? Je to anonymné tak asi preto sa lepšie vyjadruje.Ćo povieš?
janosik priletel si sem jak vichor ale rec nie je o presadeni sa introvertov. tu je rec trochu o inom. o socialnych kontaktoch a potrebe nadvazovat ich. a clanky su vystizne. ty zrejme nebudes introvert.
Dominantný introvert?
Dominantný introvert?
Introvet nie je choroba ani lepra.Tak ako melancholik.
Vedia sa veľmi dobre vyjadrovat, aj povedať si čo chcu, aj sa prebíjať.Len sa im nechce.Vyhovuje im to tak že byť do seba-majú čas si usporiadať myšlienky.ATĎ.Je im dobre ako si to urobia oni.Nie su nastavení na ohodnotenie, je im to jedno.Keď mlčí niekto nie je blbý-je to už davno prekonané.Články z int. nie sú dobré.
Mesačný princ-nie si uplný introvert,Mne je iež celkom dobre samemu, ale viem si povedať-a nezaleží mi čo si kto pomyslí,ani ako ma ohodnotí-ve´d s väčšinou nežijem.Čo ma potom.