Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

celkom sa uzavriet

Mia234

Mesačný princ - nie vždy, niekedy ťa zradí aj človek, ktorého poznáš dlhšiu dobu.
Prezyvka - nie nie je, lebo som to myslela inak ako si napísal,nešlo mi o obľúbenosť a viac k tomu nemám čo povedať, len som odpovedala na otázku, kto to pochopil ok kto nie tak nie :)

Cat512

ako keby o sebe citam... ja som tiez spokojna introvertka :) na slovensku som si nikdy nevedela najst kamaratov v zahranici som nemala problem...lebo na sk zapadnes len ked si zly a ohovaras s druhymi.... vymyslas si na kolegov kraviny ...

Mia234

Prezyvka - ja som to myslela tak, že priateľstvá a vzťahy ako také beriem vážne a potom bývam sklamaná keď zistím že ten druhý nemá problém vraziť nôž do chrbta, resp. človeka len tak odkopnúť, nie že mám potrebu byť obľúbená a že mám pocit žeby som im musela pomáhať.

uterak

Pred celym svetom sa neda. Normalne by som robila, co robi asi kazdy, kto sa chce tesit zo zivota a rozumne vyuzivat svoj drahocenny cas. Upratat si v medziludskych vztahoch, vyhodit odtial zlych ludi a nechat si tam len dobrych. Myslim v sukromi. Lebo na pracovisku sa to az tak neda realizovat a robotu potrebuje kazdy clovek. Ale? Ked ta zla kolegyna, stara a zazerava pred celym kolektivom ohovara a intriguje proti tebe... potom sa ta opyta, ci s nou pojdes na kavu... No tak bola by si dobre j*bnuta, keby si isla. Zarucene nepojdes. Radsej vyvalis doma sunky a kuknes telku. Lepsie, nie?

Prezyvka

"že som ochotná prekročiť more pre ľudí, ktorí sa (bohužiaľ až časom) ukážu, že nie sú ochotní pre mňa prekročiť ani mláčku"

Mia234

Mesačný princ - ja takých ľudí nevyhľadávam, ale ľudia sa častokrát pretvarujú a až po čase zistíš, akí v skutočnosti sú