Keď by ste sa rozhodli uzavrieť pred celým svetom či už na určitú dobu alebo natrvalo, tak pred kým alebo čím by ste sa uzavreli ako prvým?
celkom sa uzavriet
Mesačný princ - nie vždy, niekedy ťa zradí aj človek, ktorého poznáš dlhšiu dobu.
Prezyvka - nie nie je, lebo som to myslela inak ako si napísal,nešlo mi o obľúbenosť a viac k tomu nemám čo povedať, len som odpovedala na otázku, kto to pochopil ok kto nie tak nie :)
dobre ale v principe je to to iste. nemyslis ?
ako keby o sebe citam... ja som tiez spokojna introvertka :) na slovensku som si nikdy nevedela najst kamaratov v zahranici som nemala problem...lebo na sk zapadnes len ked si zly a ohovaras s druhymi.... vymyslas si na kolegov kraviny ...
Prezyvka - ja som to myslela tak, že priateľstvá a vzťahy ako také beriem vážne a potom bývam sklamaná keď zistím že ten druhý nemá problém vraziť nôž do chrbta, resp. človeka len tak odkopnúť, nie že mám potrebu byť obľúbená a že mám pocit žeby som im musela pomáhať.
Pred celym svetom sa neda. Normalne by som robila, co robi asi kazdy, kto sa chce tesit zo zivota a rozumne vyuzivat svoj drahocenny cas. Upratat si v medziludskych vztahoch, vyhodit odtial zlych ludi a nechat si tam len dobrych. Myslim v sukromi. Lebo na pracovisku sa to az tak neda realizovat a robotu potrebuje kazdy clovek. Ale? Ked ta zla kolegyna, stara a zazerava pred celym kolektivom ohovara a intriguje proti tebe... potom sa ta opyta, ci s nou pojdes na kavu... No tak bola by si dobre j*bnuta, keby si isla. Zarucene nepojdes. Radsej vyvalis doma sunky a kuknes telku. Lepsie, nie?
"že som ochotná prekročiť more pre ľudí, ktorí sa (bohužiaľ až časom) ukážu, že nie sú ochotní pre mňa prekročiť ani mláčku"
Mesačný princ - ja takých ľudí nevyhľadávam, ale ľudia sa častokrát pretvarujú a až po čase zistíš, akí v skutočnosti sú
Prezyvka - nie, nemám, pointa môjho komentára bola iná :)
mia maš pocit že musiš pomáhať aby si bola oblúbená ?