Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Strašne to ľutujem

Príspevok v téme: Strašne to ľutujem
koza2

Dobrý deň,

mám taký problém. V zlom dni a v moc zlej nálade som partnerovi vykričala veľa vecí (správala som sa ako žiarlivá zúfalá pipka)ktoré som nemyslela tak, ako som povedala. Proste človek sa zle vyspí, vytočí ho do nepríčetnosti aj maličkosť- no a v tomto zápale som to šplechla priateľovi do telefónu, samozrejme z ničoho nič. V ten deň nebol jediný, komu som sa ospravedlnila.Jediné čo mi povedal je, že na to potrebuje viac času ako 1 poobedie aby si to všetko uvedomil. samozrejme som sa ospravedlnila (do očí), priznala som chybu aj to, že som ochotná čeliť následkom, ktoré pravdepodobne prídu. Jediný feedback z jeho strany je, že to nemám hrotiť a bude to dobré. Ok nehrotím. Stalo sa to v stredu a vcera som mu ešte napisala ze nanho myslim a nech dava na seba pozor (neutrálna sms)......nereaguje... Nikdy som nič tak neľutovala ako toto....stalo sa vám to niekedy? Čo vám pomohlo situáciu riešiť? Ako dlho to trvalo?Vyriešilo sa to?

a_dr1a

Uz nerob nic. Stava sa. Nie vzdy byva sviatok. Ospravedlnila si sa mu s uprimnou lutostou osobne priamo do oci asi tak ako si aj nam sem napisala, napisala si mu sms. Tak teraz nerob uz nic. Neozyvaj sa uz aj keby mal byt ticho tyzden mesiac ai. Vo vztahoch partnerstvach manzelstvach sa aj toto stava (ak to pravdaze taketo vybuchy sceny nerobis pravidelne a ze je to znak tvojej natury povahy osobnosti, inak by to s tebou zabalila uz tiez :D ). Teraz sa ukaze, aky pevny je vas vztah, ci to ustojite, ci ta skutocne miluje. Ale uz ho nebombarduj sms telefonatmi ai. Nechaj ho vo svojej vlcej nore a daj mu cas. A nedepkuj. Stava sa. Aspon sa ukaze ci ustojite raz spolu aj ovela horsie veci ktore vam do zivota pridu. Jedna hadka je nic, v zivote sa stavaju aj ovela horsie veci. Neboj, bude zas OK)