Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Strašne to ľutujem

Príspevok v téme: Strašne to ľutujem
koza2

Dobrý deň,

mám taký problém. V zlom dni a v moc zlej nálade som partnerovi vykričala veľa vecí (správala som sa ako žiarlivá zúfalá pipka)ktoré som nemyslela tak, ako som povedala. Proste človek sa zle vyspí, vytočí ho do nepríčetnosti aj maličkosť- no a v tomto zápale som to šplechla priateľovi do telefónu, samozrejme z ničoho nič. V ten deň nebol jediný, komu som sa ospravedlnila.Jediné čo mi povedal je, že na to potrebuje viac času ako 1 poobedie aby si to všetko uvedomil. samozrejme som sa ospravedlnila (do očí), priznala som chybu aj to, že som ochotná čeliť následkom, ktoré pravdepodobne prídu. Jediný feedback z jeho strany je, že to nemám hrotiť a bude to dobré. Ok nehrotím. Stalo sa to v stredu a vcera som mu ešte napisala ze nanho myslim a nech dava na seba pozor (neutrálna sms)......nereaguje... Nikdy som nič tak neľutovala ako toto....stalo sa vám to niekedy? Čo vám pomohlo situáciu riešiť? Ako dlho to trvalo?Vyriešilo sa to?

miva

ja len k tvojmu dotazu, ze z coho to prameni...
tak u mna to bolo tak, ze jednoducho on bol taky...
nechoval sa tak len pri mne, ale aj pri dalsich dvoch priatelkach predomnou a aj tej po mne... nie, ze by som si to nejak zistovala, ale o tych predtym a aj o rozchodoch mi povedal sam a tu pomtom som spoznala nahodne pred nedavnom... ked uz ona s nim nebola a presne takto sa k nej choval... proste je to jeho styl.. pre zaujimavost nikdy nemal dlhsi vztah ako rok, lebo nikto to s nim nevydrzal.. ano problemy vo vztahoch su, ale to ako to ludia riesia je individualne... on to riesi takto aby cloveka co najviac vytrestal a v tom si hovie.... je jasne, ze aj tvoj dalsi vztah bude sem tam v nejakom nedorozumeni, argumentovani, ci nepochopeni, ale ten partner to bude (snad) riesit s tebou tak, aby ste si neublizovali a prisli k spolocnej spokojnosti a o tom to je

obetmanipulacie

Koza 2 :) nepáči sa mi to oslovenie wrrr :D ale dobre...

Súhlasím že pravá láska by toto ozaj nerobila :( Och je to ťažké mne trvalo rok a pol asi kým som pochopila čo so mnou ten človek robil a trvalo mi dlho prestať sa obviňovať..mne je ozaj ťažko takto detailne radiť..mne veľa ľudí hovorilo "kašli na neho" "neopováž sa už ani otočiť za ním a iné" ale srdce nechcelo poslúchať....mne otovrila až oči jedna knižka o manipuláciíí..skúsi si naštudovať takúto literatúru na tému manipulácie vo vzťahoch..tam som si uvedomila ako to je...
Ono bolo to tak že na mňa nemal čas neodpisoval na správy nevolal niekedy mi za mesiac nemal potrebu ani raz zavolať...s plačom som mu povedala že sa trápim a takto to nemôže ísť ďalej povedal že áno, že kedže sa ja trápim tak to nemá zmysel (akože zase to zvalil na mňa) že kedže som nešťastná nemá zmysel aby sme pokračovali (namiesto toho aby sa to snažil zmeniť)

NO ešte pozor..keď som sa potom od neho začala úspešne odpútavať..začal sa správať dvojito a ako keby sa pokúšať o návrat ale ked som sa ho priamo spýtala či sa chce vrátiť zvalil to zase na mňa že či mi nedpolo že sme rozídení..vtedy som pochopila že je to blázon a surovo s ním prerušila akékoľvek kontakty a až to ma oslobodilo..

V každom prípade literatúra a psychoterapia ti môžu pomôcť :) A hlavne začni mať rada samu seba byť k sebe dobrá robiť si radosť..toto veľmi pomáha..začne ti rásť sebavedomie ....ja som bola takáto utrápená rok a pol si ma nikto nevšímal kým som žila s pomotanou hlavou..a ked som začala takto pracovať na sebe..teraz mám nejako moc nápadníkov až neviem čo s nimi :)

Ono je to fakt o tom vnútornom nastavení..kým si nebudeme vážiť sami seba nik iný si nás vážiť nebude.. :) čo vyžaruješ to priťahuješ :)

Si skvelá žena ! Hlavu hore ;) Zaslúžiš si niekoho kto o Teba bude bojovať zahrňať ťa pozornosťou nie ignorovať ver tomu :)

Lolka0012

Tazko povedat co tym vlastne sleduje ale mozno je to psychopat co ta chce takto trestat vzdy ked neposluchas a dovolis si ho o nieco ziadat, aby si nabuduce drzala hubu a krok

koza2

Jasné, raz na mesiac, potom na dva....dovod? Bolna mňa naštvaný...áno, vytrpela som si už dosť....ale nejak to teraz vnímam inak...ja by som len chcela vedieť, z čoho toto pramení? že by ma mal istú? Ja by som nedokázala sa odmlčať ani na týždeň, bála by som sa , že tú osobu stratím.....

Lolka0012

Mozno si urobila chybu ale nezda sa mi ze az taku hroznu aby sa on na tyzdne odmlcaval a ignoroval ta. A ak to robil aj v minulosti tak je tam nieco dost zle. Nepovazujem toto za zdravy ani normalny vztah. Ty si po nom chcela aby sa ti viac venoval, vycitala si mu, ze ma na teba malo casu a on miesto toho aby sa nad tym aspon zamyslel a trebars sa s tebou o tom porozpraval ako tento problem riesit ta uplne odstavi zo svojho zivota a ignoruje. Ty sa s nim uz radsej dokopy nedavaj, aj keby sa ti raz nakoniec ozval. On ta nemoze mat rad ked sa takto sprava.

miva

Ja som mala partnera, ktory mi takymto sposobom daval najavo ked sa mu nieco nepacilo, alebo s niecim nesuhlasil.. problem bol, ze predtym nikdy nic nepovedal, len sa odmlcal a ignoroval... ano presne takto ma trestal, alebo vychovaval...
ale ked sa to stalo na vianoce, kde mi aj mojej rodine v podstate pokazil cele sviatky, len zato, ze som s kamaratom 23 decembra oslavila jeho narodky (co som robila 15 rokov, lebo to je a bol cele roky moj najlepsi kamos aj v kruhu rodiny).. a neozval sa mi az do 29 decembra.. a potom ked sa ozval tak mi len nadaval.. som pochopila aky je to chuj a skoncila som s nim.... nezelam ti nic ine, len aby si aj ty v sebe nasla silu a vysrala sa na takeho kretena.. lebo toto clovek, ktory uprimne ma rad a lubi nerobi, lebo jeho ciel nie je trapit..

koza2

@obetmanipulacie a aký je tvoj príbeh?
Áno, mám nižšie sebavedomie ako on. Nie je to prvýkrát, čo sa domlčal. Ale s odstupom času (už to budú 2 týždne) sa na celú vec pozerám inak..už mi to príde ako totálna kravina...máč pravdu, chyby robíme všetci, ja mám čisté svedomie. Viac už, bohužiaľ urobiť nejde. Úprimne, mám ho Rada, ale snažím sa naňho nemyslieť a ísť si svoj život ďalej...nemá cenu sa pre to trápiť....
Tá psychologička mi snáď pomožek tomu, aby som sa rýchlešie odpútala. Možno prídem na to, že som nebola až tak "zlá" a chyba Bola inde :).
@Randy to nie je o prachoch. Toto je trošku problém inej sféry )

Randy526

A prečo ti na ňom tak záleží? Keď sa urazil, tak sa naňho vykašli a nájdi si iného "sponzora", predsa nebudeš zo seba robiť chuderu a prosiť sa mu? Ale asi dobre zarába a vie sa o teba "postarať", preto sa ho nechceš len tak vzdať.