čípky z rakytníkového oleja + prípadne mumium

Príspevok v téme: čípky z rakytníkového oleja + prípadne mumium
Berwnic

Dobrý deň,

prosím Vás, nevedel by mi niekto poradiť, kde by som mohla dostať vyrobiť čípky zo 100% rakytníkového oleja?

Potrebovala by som to na chronický zápal krčka maternice.
Našla som si veľa stránok, kde o týchto čípkoch píšu, ale nikde nepíšu, kde by som si to mohla dať objednať. Už som bola aj v lekárňach,ale nevedeli o čom im hovorím.

Prikladám text z jednej web stránky: "Rakytníkový olej prípadne plus mumio má jedinečný protizápalový účinok. Vynikajúcou kombináciou pri liečbe gynekologických ochorení sú čípky vyrobené z rakytníkového oleja. Čípky je možné dať si vyrobiť v lekárni. Odporúčané dávkovnie je 0,5 g rakytníkového oleja a podľa potreby cca. pol tablety mumia na 2 g kakaového masla, príp. čípkovej hmoty. Jeden čípok zaviesť večer pred spaním po dobu min. 3 týždňov."

ďakujem

Mima15

Ahoj, ja viem o com hovoris, presla som si mnohymi zapalmi krcka...potom mi pomohli vyplachy silne bylinkove _ alchemilka, šalvia, praslicka, rebricek...cipky som tiez nezohnala, v lyzicke zens.caju som rozpustila mumio, mini tampon som namocila do toho a este som ho pokvapkala rakytnik.olejom, po niekolkych dnoch problemy ustupili ale preventivne si tamponovanie robim asi tak raz za mesiac, zmyzli aj vytoky, dufam som ti pomohla

Adri29

Cipky vyrobia v lekarni na razusovom namesti v bratislave,cena za 60 cipkov je okolo 12 eur ja som si davala vyrobit aj s mumiom,na druhy den hotove, (cena len za vyrobu)

gugumalyindian

Lenže som chlap a nemal som si to kam strciť.
Som ja krava stale trolujem.
Neda sa to zastaviť.
Pomožte mi niekto!

gugumalyindian

Raz to tiež z mojej strany bol pokus vyrobiť čípky s takýmto rakytom.a nepodarilo sa mi-tiež ani nikde zohnať v lekárni.
To je z internetu nájdené.
Tak sa skús nemilovať určitý čas.
Nemusíš stale nastojiť presne na tomto.
Ten sedací kúpel